OFFTopik Reborn
2016. január 20. 23:30
|
|
Liliesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.05. Hozzászólás: 365 Csatolások: 29 Azonosító: 242295 offline
|
Idézet (ririn @ 2016.01.20. 23:20)
remélem ezek a szarháziak akik itt olvasnak minket tényleg azt hiszik hogy csak itt csapjuk a showdert és csak viccelődünk miközben minden második hétvégén depizünk meg bőgünk együtt
és hát igen, egy időben azt hittem hogy megleltem az igazi barátaimat, így hárman veled és kendivel nagyon boldog voltam hogy számíthattam rátok, mert tényleg bármelyikőtök fel tudott vidítani ha szomorú voltam és mindig beszéltetek velem, azt hittem ez egy életreszóló barátság lesz, együtt majd összeköltözünk vagy utazgatunk vagy összejárunk nemtom és téged didi még mindig nagyon szeretlek és tudom hogy számíthatok rád mindig, de amióta kendi nincs azóta valahogy ha bármelyikünknek rossz kedve van az csak rosszabb lesz és már nincs az a vigasz érzet na érted miről beszélek...
igen, mivel mi ezekben a dolgokban tök ugyanolyanok vagyunk, és kendi sosem nyílt meg felénk úgy, ahogy mi egymáshoz ezért csak benyögött egy olyat hogy ne sírjatok csorók és ennyi nekünk elég is volt
pedig neki is voltak gondjai, de sajnos nem bízott annyira bennünk, hogy meg is említse azokat..
2016. január 20. 23:44
Idézet (Lilies @ 2016.01.20. 23:38)
mekkora pofon lehet ez a többi rég eltűnt offosnak, azokat meg se említettük soha kb 
szerintem nem nagyon érdekli őket
2016. január 20. 23:47
az a szar érzés egyébként mikor egyedül szeretsz lenni és jól is érzed magad így, de valahogy ez mégis magányos és társaságra vágysz, de amint elmegyek valahova valakivel, az illetőnél alszok stb csak arra tudok gondolni hogy menjek már haza és legyek egyedül a szobámban, mert ez így olyan mintha fojtogatnának
ma is anyám kérdi hogy én miért nem járok el a sulis spanjaimmal sehová, hát kérlekszépen azért mert lehet hogy suliban kijövök velük de semmi kedvem a drogos ittas sleppjükkel lógni
miért nem lehet megérteni hogy én nem szeretek eljárni otthonról....
2016. január 21. 00:07
na jó itt mindenki szar mint a szarom
azt egyébként úgy bírom hogy itt offban/magunk között el tudunk sütni úgy egy régi beszólást hogy az még mindig vicces legyen, de ha pont kicsúszik egy ilyen beszólás helyzettől függően ELSŐ alkalomra a spanjaim előtt, csak én nevetek ők meg néznek kínosan
1 felhasználónak tetszik:
Lilies
2016. január 21. 11:31
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.05. Hozzászólás: 365 Csatolások: 29 Azonosító: 242295 offline
|
Idézet (ririn @ 2016.01.21. 00:07)
na jó itt mindenki szar mint a szarom
azt egyébként úgy bírom hogy itt offban/magunk között el tudunk sütni úgy egy régi beszólást hogy az még mindig vicces legyen, de ha pont kicsúszik egy ilyen beszólás helyzettől függően ELSŐ alkalomra a spanjaim előtt, csak én nevetek ők meg néznek kínosan
hát ez életem
2016. január 21. 13:28
|
|
|
tudjátok mi a legszomorúbb az egészben, hogy tegnap eldöntöttem, hogy kioffolok mindenkit és egyedül leszek, nem járok egyik randimra se és ma reggel olyan boldog voltam hogy egésznap ugráltam a lakásban meg énekeltem annyira örültem neki, hogy végre megint egyedül lehetek........ aztán észbe kaptam, hogy lehet kezdek megőrülni meg mi az hogy én annak örülök ha nincs mellettem senki és elkezdtem bőgni
2016. január 21. 19:38
hazajöttem és akartam valami kínos dolgot írni de elaludtam és elfelejtettem mit de tudom hogy valamit akartam
2016. január 21. 20:41
van két üveg innivaló az ágyam mellett, az egyik a limonádé, másik pedig bugyvadt víz, hát nagy videózások közepette lenyúlok vaktában az ágyam mellé és nem beleiszok a bugyvadt vízbe
2016. január 21. 22:13
találjátok ki melyiket választanám jongival
kiváncsi vagyok mennyire ismertek
2016. január 21. 23:21
Idézet (Lilies @ 2016.01.21. 23:17)
a bicses
mármint?
2016. január 24. 18:27
Idézet (ririn @ 2016.01.21. 22:13)
találjátok ki melyiket választanám jongival
kiváncsi vagyok mennyire ismertek
a sárga lett volna egyébként......
2016. január 24. 19:52
|
|
|
Idézet (ririn @ 2016.01.24. 18:27)
a sárga lett volna egyébként......
ennyire nem ismertek
hát én biztos nem választanék olyat hogy egy gomb miatt szeressen meg taje........... a beacheset mondtam neked hogy egy napig a strandon vagytok ha addig nem szeret beléd sose
taje azért szeressen mert mókás vagyok és szép a szemem
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.