OFFTopik Reborn
2016. január 16. 23:02
olyan csorók a régi barátaim ez hihetetlen itt röhögök rajtuk
2016. január 17. 21:37
istenem egyszer kölcsönzöm az esernyőmet az osztálytársamnak, nyomtatok ki papírt, rendelek töltőt otársamnak mert elszakadt neki, erre azok akik két éven keresztül szarnak se néztek és hozzám se szóltak most úgy jönnek nyalni a seggem hogy "szia hallottam te tudsz íbéjről rendelni
" "nem akarsz nekem kinyomtatni valamit?" "nincs kedved hazamenni a töltődért nekem úgyis itt laksz
" HÁT NEM NINCS így legyen kedves az ember hogy aztán használják ki omg hát kinek néznek ezek engem nem vagyok máltai szeretetszolgálat
2016. január 20. 21:51
|
|
Liliesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.05. Hozzászólás: 365 Csatolások: 29 Azonosító: 242295 offline
|
Idézet (ririn @ 2016.01.20. 21:49)
omg egész nap nem jutott eszembe hogy benézzek offba erre pont 1 percre rá hogy írsz valamiért ránéztem mégis...
gyere ide szarosom
2016. január 20. 21:52
Idézet (Lilies @ 2016.01.20. 21:51)
gyere ide szarosom 
tesótelepátia
azt jól letöltötted a szkájpot hallod
2016. január 20. 22:30
Idézet (Lilies @ 2016.01.20. 22:30)
az én szarosom szerelmes:)))))))))))))))) olyan büszke vagyok
2016. január 20. 22:39
jaj istenem úgy bőgök alig látok ez olyan kínos
2016. január 20. 22:51
Idézet (Lilies @ 2016.01.20. 22:50)
jók ezek a családi beszélgetős estek rájlival mindig elkap a sírás
#szarélet
csak azért visszasírom hogy kendi ilyenkor nincs itt mert akkor sosem depiztünk valamiért... azóta meg egyfolytában
2016. január 20. 22:53
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.05. Hozzászólás: 365 Csatolások: 29 Azonosító: 242295 offline
|
Idézet (ririn @ 2016.01.20. 22:51)
csak azért visszasírom hogy kendi ilyenkor nincs itt mert akkor sosem depiztünk valamiért... azóta meg egyfolytában 
beírna hogy ne sírjatok részeg csorók
hát igen
2016. január 20. 22:57
Idézet (Lilies @ 2016.01.20. 22:53)
beírna hogy ne sírjatok részeg csorók
hát igen
hát igen
mióta kendi elment az életünk suhan lefelé a lejtőn
jaj ez nagyon emokundi volt
2016. január 20. 23:11
Idézet (Lilies @ 2016.01.20. 23:08)
nem tudom mit érezhetnek amúgy a leskelődők hát senki nem aggódik a lelki épségünkért?
hol vannak az inspirációs beszédek :'((
hol vannak az inspirációs beszédek :'((
igen pedig állítom hogy legalább két és fél ember olvassa most a topikot, nagyon pontos számítás után jutottam erre a következtetésre
1 felhasználónak tetszik:
Lilies
2016. január 20. 23:12
|
|
|
tudjátok mi a legrosszabb hogy itt ezeket félig poénból írjuk, de kendi eltűnése óta tényleg egyre szarabbul érezzük magunkat és az én ismerőseim, akik sokkal rosszabb emberek, mint én mind tök boldogok és csak felfelé megy az életük
és én mindig nyugtattam magam azzal, hogy mind visszakapja az élettől, amiért engem megbántott vagy ha nem is kapja vissza, de nekem jobb lesz mert a sok szar után jön a jó de lóf.sz
mindegyik sikeres a suliban/munkában pasija/csaja van, kb semmit nem változtatnának.... én meg..............
és ez baromira nem igazságos mert én annyi mindenben változtam már szerintem, teljesen más ember vagyok mint két éve, máshogy állok a dolgokhoz/emberekhez/kapcsolatokhoz de mégis csak elromlik minden
és én mindig nyugtattam magam azzal, hogy mind visszakapja az élettől, amiért engem megbántott vagy ha nem is kapja vissza, de nekem jobb lesz mert a sok szar után jön a jó de lóf.sz
mindegyik sikeres a suliban/munkában pasija/csaja van, kb semmit nem változtatnának.... én meg..............
és ez baromira nem igazságos mert én annyi mindenben változtam már szerintem, teljesen más ember vagyok mint két éve, máshogy állok a dolgokhoz/emberekhez/kapcsolatokhoz de mégis csak elromlik minden
2016. január 20. 23:20
Idézet (Lilies @ 2016.01.20. 23:12)
tudjátok mi a legrosszabb hogy itt ezeket félig poénból írjuk, de kendi eltűnése óta tényleg egyre szarabbul érezzük magunkat és az én ismerőseim, akik sokkal rosszabb emberek, mint én mind tök boldogok és csak felfelé megy az életük
remélem ezek a szarháziak akik itt olvasnak minket tényleg azt hiszik hogy csak itt csapjuk a showdert és csak viccelődünk miközben minden második hétvégén depizünk meg bőgünk együtt
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.