OFFTopik Reborn
2015. december 11. 20:40
|
|
Liliesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.05. Hozzászólás: 365 Csatolások: 29 Azonosító: 242295 offline
|
jaj milyen meglepő, hogy az átlagfogyasztó starityseknek a mainstream tucat áváncsi tetszett a szigeten és nem ellie mert hogy nem egész végig a láv mi lájk ju dút meg a starry eyedot merte énekelni saját koncertjén két órán keresztül, hanem meg akarta mutatni a kevésbé ismert ám jobb számait is
2015. december 11. 20:42
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.05. Hozzászólás: 365 Csatolások: 29 Azonosító: 242295 offline
|
amúgy elmondanám mindenkinek, hogy 2 kis országnyira (5 órányira) voltam attól, hogy taje megismerjen, belémszeressen és boldogan éljünk míg meg nem haljunk, de ez ugye nem történt meg, mivel ririn nem elég kínai-fan és nem értesül minden kínai eventről
2015. december 12. 09:04
Idézet (Lilies @ 2015.12.11. 20:09)
milyen szép ririn új ikonja
igen tom, mingyu baba nagyon szép
2015. december 12. 18:11
2015. december 14. 21:23
Idézet (Lilies @ 2015.12.14. 20:06)
ririn élete egy képben:
najó ez tényleg
2015. december 23. 20:14
|
|
|
mostanában mindig azt álmodom, hogy figyelnek az ablakból vajon ez mit jelenthet
de akárhol vagyok pl itthon a 10-en lakom és kinézek és még meg is jegyzem hogy tériszonyos vagyok olyan magasan van a ház, de valaki leskelődik és mondom ez meg hogy leskelődik hát hol áll ez a párkányon wtf
és nem merem becsukni az ajtót nehogy meglássanak és annyira frusztrál akárhogy behúzom a sötétítőt, meglátnak egy másik ablakon
tegnap is uramnál aludtam és azt álmodtam hogy egy szexi 40 éves csávó benéz az ablakon énmeg ránézek és zavarba jövök és elkezdem énekelni a számot ami a rádióba megy ami valami tök noname bruno mars volt
és közbe néz a fickó és szerelmes lett belém meg mondta hogy mindig leskelődik az ablakon és nekem is megtetszett és betörtünk a volt nőjéhez??? aki nekem még jobban tetszett mert úgy nézett ki mint amal kb (clooney nője [az ilyen nők mint amal vagy mia igentomazarabgyrososok a gyengéim kínos]) és ment bevásárolni én meg utána futottam hogy a csávó ki akarja rabolni és szerelmes lettem a nőbe a szexi, borostás pasit meg otthagytam
de akárhol vagyok pl itthon a 10-en lakom és kinézek és még meg is jegyzem hogy tériszonyos vagyok olyan magasan van a ház, de valaki leskelődik és mondom ez meg hogy leskelődik hát hol áll ez a párkányon wtf
2015. december 23. 20:26
|
|
|
vajon egyszer vége lesz az offtopiknak hm
remélem nem
mostanában ilyeneken gondolkozom már kínomban
és vajon visszatér majd valamelyik régi offoló
remélem nem
remélem nem
mostanában ilyeneken gondolkozom már kínomban
és vajon visszatér majd valamelyik régi offoló
remélem nem
2015. december 23. 20:41
|
|
|
íme egy beszélgetésem a sulis urammal
néha úgy érzem magam mintha ririn lennék
én:
vicceltem na
x:
Tudooom
én:
ok
x:
Flegma
én:
nem
x:
Neis
én:
ok
tartalmas
x:
Te vagy a tartalmas
Nemmondasz semmit
Mindig csak en
én:
ok
mit mondjak
nem csodálom hogy szerelmes belém
néha úgy érzem magam mintha ririn lennék
én:
vicceltem na
x:
Tudooom
én:
ok
x:
Flegma
én:
nem
x:
Neis
én:
ok
tartalmas
x:
Te vagy a tartalmas
Nemmondasz semmit
Mindig csak en
én:
ok
mit mondjak
nem csodálom hogy szerelmes belém
2015. december 23. 21:37
vajon azok a leskelődők akik megtalálták még a fészbukunkat is még mindig titokban olvasgatják amiket írunk meg lesik hogy mit rakunk ki fészbukra
2015. december 23. 21:40
|
|
|
ezt most bemásolom ide is hadd nevessen mindenki a nyomoromon
a könyvesboltban odament uramhoz egy csaj aki a legjobb spanja elvileg sose látott de az uram mesélt már neki rólam
és odajön hozzánk hogy SZIA odafordulva az uramhoz :DDDDDDDDDDDD mintha ott se állnék..........................................
és SZIA FU HALLOD ANNYI MINDENT VETTEM KÉPZELD ÉS
és így meséli és én így ránéztem uramra és odaröhögtem hogy PF ehhh.....
és akkor uram mondta hogy "ööööö eszti ő timi, timi eszti" és így nagy nyűggel odafordul hogy "szia *fa$zomtudjamilyen* eszter" mondomszia timi va.... és fordul vissza uramhoz: "NA ÉS NEM BÍORM EZT A KARÁCSONYI ŐRÜLETET"
és ideges lettem és elmentem onnan
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
és ez a legjobb spanja....
jaj istenem csoró élet, ha valaki akarna barátkozni velem hívjon:( nullahatharminc:( szánalmas
a könyvesboltban odament uramhoz egy csaj aki a legjobb spanja elvileg sose látott de az uram mesélt már neki rólam
és odajön hozzánk hogy SZIA odafordulva az uramhoz :DDDDDDDDDDDD mintha ott se állnék..........................................
és SZIA FU HALLOD ANNYI MINDENT VETTEM KÉPZELD ÉS
és így meséli és én így ránéztem uramra és odaröhögtem hogy PF ehhh.....
és akkor uram mondta hogy "ööööö eszti ő timi, timi eszti" és így nagy nyűggel odafordul hogy "szia *fa$zomtudjamilyen* eszter" mondomszia timi va.... és fordul vissza uramhoz: "NA ÉS NEM BÍORM EZT A KARÁCSONYI ŐRÜLETET"
és ideges lettem és elmentem onnan
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
és ez a legjobb spanja....
jaj istenem csoró élet, ha valaki akarna barátkozni velem hívjon:( nullahatharminc:( szánalmas
2015. december 23. 21:43
|
|
|
Idézet (ririn @ 2015.12.23. 21:37)
vajon azok a leskelődők akik megtalálták még a fészbukunkat is még mindig titokban olvasgatják amiket írunk meg lesik hogy mit rakunk ki fészbukra 
amúgy én amikor új profilképet töltök fel mindig meggondolom, hogy vajon tetszene-e a leskelődőknek tudom szaréletXDDDD meg az instámra is csak szépeket posztolok hogy tetszen mindenkinek
nem hiába vok sztár
2015. december 23. 21:49
|
|
|
ririn egy régi offosról:
ő mindig be akart tartozni közénk xd így a fő krúba
de sose sikerült neki
didike:
Xnek?
sztem ő teljes értékű tag volt inkább ő mint a Y
ririn:
az egy dolog
de így gondolom h
te én kendi
akikért megérte olvasni a topikot
vajon kiről beszéltünk hmmm érdekes misztikus hmmmmm rejtélyek
ő mindig be akart tartozni közénk xd így a fő krúba
de sose sikerült neki
didike:
Xnek?
sztem ő teljes értékű tag volt inkább ő mint a Y
ririn:
az egy dolog
de így gondolom h
te én kendi
akikért megérte olvasni a topikot
vajon kiről beszéltünk hmmm érdekes misztikus hmmmmm rejtélyek
2015. december 23. 21:51
2016-ban lesz a hetedik nyaram amit az offban töltök (ez annyira ijesztő egyébként... majdnem az életem negyedét itt töltöttem) és ez lesz a második nyár kendi nélkül... olyan rossz
2015. december 23. 21:57
|
|
|
úgy idegesít hogy most minden kispicsa megszerette a star warst
:D:D: fú nem tudjátok elképzelni mennyire........... mert a dukai meg a zimány beposztolja hogy megnézi DIVATBÓL és ezért most mindenki jajstarwarsjajomgmegkellnézninézősnagyonjajjfoglaljjegyet!!muszáj!!! azt állítom nemis látták az előző filmeket XD vagy max mozi előtt ledarálják úgy hogy 5x elalszanak rajta
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: