OFFTopik Reborn
2015. szeptember 28. 17:01
hát nem furfangos véletlen egybeesés hogy a vempájör dájöriz volt kendi kedvenc sorozata és megerősítették hogy a nina már nem tér vissza a sorozatba soha pont úgy ahogy kendi se fog ide hát szarélet
2015. szeptember 28. 21:29
jackie chen a nap sztárja
uram
fészbuk bácsi visszajöhetne mert épp didivel dumáztam mikor elkezdődött a világvége és vele együtt összeomlott a rendszer rip
fészbuk bácsi visszajöhetne mert épp didivel dumáztam mikor elkezdődött a világvége és vele együtt összeomlott a rendszer rip
2015. október 02. 16:22
a didi amúgy bevallotta nekem hogy gyakran gondol arra ahogy jongi a nadrágjába csúsztatja a kezét és megszagolja
hát kell nekem itt mégegy úrlopó csoró
hát kell nekem itt mégegy úrlopó csoró
2015. október 03. 22:34
nemigaz hogy senki nincs itt hát inkább szaglásszátok jongi fingos valagát minthogy itt legyetek ugye
bár énis inkább azt tenném ha lenne olyan opcióm
2015. október 19. 16:59
vajon rajtam kívül akadnak itt még leskelődők akik élvezik nézni a szenvedésem
vajon vannak még rajongóink
vajon...
vajon vannak még rajongóink
vajon...
2015. október 20. 21:59
Idézet
Whenever someone leaves your life, God has something bigger and better planned for you, just wait on it.
hát nagyon remélem hogy kendi azért hagyott itt bennünket mert jongi készül belépni az életembe
2015. október 21. 21:50
vajon érdekli a leskelődőket hogy mi történt a jósnőnél
2015. október 22. 18:34
|
|
Liliesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.05. Hozzászólás: 365 Csatolások: 29 Azonosító: 242295 offline
|
huhu december 10 - halottpénz, december 12 - marina & the diamonds, január 20 - imagine dragons
kapni fogom rá nagyon
az meg hogy koncertjegyekre költöm az összes megkeresett pénzem:'( csoróság
kapni fogom rá nagyon
az meg hogy koncertjegyekre költöm az összes megkeresett pénzem:'( csoróság
2015. október 23. 19:32
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.05. Hozzászólás: 365 Csatolások: 29 Azonosító: 242295 offline
|
beszarok ezektől a modiktól ririn egyet csettint már le is veszik a képét
azt mivan ha én voltam rajta, csak vicceltem ő meg jól átvert itt mindenkit? nem ez lenne az első eset! emlékezzetek csak modik, mikor saját adatlapot hazudott össze magának!!! én elgondolkoznék ezen!!!
azt mivan ha én voltam rajta, csak vicceltem ő meg jól átvert itt mindenkit? nem ez lenne az első eset! emlékezzetek csak modik, mikor saját adatlapot hazudott össze magának!!! én elgondolkoznék ezen!!!
2015. október 23. 20:00
Idézet (Lilies @ 2015.10.23. 19:32)
beszarok ezektől a modiktól ririn egyet csettint már le is veszik a képét
szerintem kettőnk közül mindig te voltál a kevésbbé kedvelt
2015. október 23. 20:05
|
|
|
Idézet (ririn @ 2015.10.23. 20:00)
szerintem kettőnk közül mindig te voltál a kevésbbé kedvelt 
nem engem tiltottak ki egy életre és vártak arra hogy megalázkodjak
megbocsáss
amúgy itt engem senki se szeretett mint később kiderült nemis értem minek voltam itt szar élet
nembaj kundi imádott, ez nekem elég
2015. október 23. 20:09
|
|
|
amikor megnéznéd mik voltak kundi utolsó szavai hozzád, de olyan rég lelépett, hogy már meg se jeleníti a facebook az üzeneteit az a pillanat felbecsülhető
2015. október 23. 20:13
Idézet (Lilies @ 2015.10.23. 20:09)
amikor megnéznéd mik voltak kundi utolsó szavai hozzád, de olyan rég lelépett, hogy már meg se jeleníti a facebook az üzeneteit az a pillanat felbecsülhető
nekem az utolsó január 4-én volt az hogy "nem mondtam semmi omg xD" mikor te azt mondtad hogy szilveszterkor kendi megnyílt neked és elmondott dolgokat és még mindig nemtudom hogy csak hazudtál-e vagy nem
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: