Idézet (RockMe @ 2015.07.27. 23:52)
a kocsma környékén szerintem találsz párat kiütve, ott egész jófélék is szoktak a hányásukban feküdni. én a helyedben meggondolnám
már így is tudja mindenki, férjecskéd elmondta a fél világnak, hogy vered.
én a helyedben Tüncikét kérdezném. az ilyen helyzetekben ő a profi, nem holmi falusi gyerekek tyúkkal
csak ezért?
nem, én olyankor síszemüvegben kacérkodom a brutális méretű faágakkal, amiket a szél letép és a pfámba vág.
pfff. pedig múltkor én is néztem az ezotévét, ezek jó pénzekért jósolnak. így:
*lö te elmondod mit akarsz*
ők: a, úgyis meghalsz. b, holnap meghalsz. c, már meghaltál.
nem... de akkor átmegyek a Marsra
azt hittem, minimum egy Csernus doktort küldesz majd
ki az a Róbert?
rontást? én? pff. még a szőnyegvakaró csempecsirke sem evett meg senkit, én is abszolúte ártalmatlan vagyok. mondjuk az idióta szójátékaimtól meg kreálmányaimtól falnak megyek.
már így is tudja mindenki, férjecskéd elmondta a fél világnak, hogy vered.
én a helyedben Tüncikét kérdezném. az ilyen helyzetekben ő a profi, nem holmi falusi gyerekek tyúkkal
csak ezért?
nem, én olyankor síszemüvegben kacérkodom a brutális méretű faágakkal, amiket a szél letép és a pfámba vág.
pfff. pedig múltkor én is néztem az ezotévét, ezek jó pénzekért jósolnak. így:
*lö te elmondod mit akarsz*
ők: a, úgyis meghalsz. b, holnap meghalsz. c, már meghaltál.
nem... de akkor átmegyek a Marsra
azt hittem, minimum egy Csernus doktort küldesz majd
rontást? én? pff. még a szőnyegvakaró csempecsirke sem evett meg senkit, én is abszolúte ártalmatlan vagyok. mondjuk az idióta szójátékaimtól meg kreálmányaimtól falnak megyek.
Próbáltam. Hidd el, "Azok" nem buknak a lánctalpas traktoros nénikre.
Egyébként sem engedné Anyukám. Este 9 után lakat alatt tart a kis pincémben. Mostanában nem módi', hogy a kislányának segítsen holdvilágnál majdnemvárosi' szarkofágokat kirablani'.
Igazán?
Ú anyám, szóval így állunk. Noha komolyan nem akartam előkotorászni a gyerekek előtt a malacperzselőmet is az ostor, meg a láncok mellett.
Az Ő véleményét inkább a csernobili friss hegyi levegőről kérném ki, egy ott töltött kényszer petevezeték elköttető wellness-kúra után.
Már elérte azt a kort, hogy büntetlenül verhessem.
A gyerekek még várhatnak ilyen téren.
Úgy szoktad rémisztgetni a járókelőket nyílt utcán? Én a gázmaszkot ajánlom. Tartós, mint a Schwarzkopf, és új, mint a Perwollal hígított dauervíz.
Nekem a "Melyik lesz a legszerencsésebb napod az évben (?)?" c. mutatványuk égett bele nagyon a hallójáratomba (vagy az Asztro Show volt?) - bocs, elő kellett vennem a mentő whiskey-met, nehogy több agysejtem önként mondja fel a szolgálatot-, még 2013 januárjából, ahol minden 4. betelefonáló becstelen módon egy évvel korábban elhasználta az évi szerencsenapját.
Kömény' thuglife a négyzeten & megszabadított folyószámla a köbön.
Pedig előbb írtam le.
Holott milyen jó sorod lenne. Lovagnővé ütésedből kifolyólag rotakapával szánthatnád ott az uradalmi földeket.
Halál komolyan tutker biztos, hogy még nem meséltem?
Ne adjak kölcsön egy szöxi' kényszerzubbonyt?
Jól mutatna vadontáli új gumifaló szobácskád tuning ladákat megszégyenítő falrahánytborsózöld' tapétájához.
Idézet
dehogynem, Bözsi ma feloldozást kapott, direkt neked tartogattuk a nehezebb munkát
Ejj, akkor megint nem lesz értelme józanon hazajönnöm. Jut eszembe, úgy nem haragudol meg érte, hogy kiloptam a főnővérek cellájából a gazdagságos' miselőrét és elosztogattam a szegények között, hátha adnak érte valami alamizsnát jutalmul, amit elverhetek a kocsmában?

0 felhasználónak tetszik: