Starity

OFFTopik Reborn

1275 oldal 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. július 26. 22:18 #25021
- törölt felhasználó -    
Idézet (Wyrd @ 2015.07.26. 22:16)
Jó hír, az utóbbi fél órában észre se vettem, hogy létezik szempillám. Kellett nekem itt róla beszélni dry.gif

én alapvetően nem is szoktam foglalkozni velük. de kiskoromban be szerettem volna fonni őket (még mindig...) rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Wyrd
2015. július 26. 22:19 #25022
Wyrd
Wyrd

StátuszSing out loud we all die
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 647
Csatolások: 42
Azonosító: 244797
Idézet (RockMe @ 2015.07.26. 22:18)
én alapvetően nem is szoktam foglalkozni velük. de kiskoromban be szerettem volna fonni őket (még mindig...) rohog.gif

Biztos jól mutatnál velük rohog.gif
2015. július 26. 22:19 #25023
- törölt felhasználó -    
Idézet (TearsOnMirror @ 2015.07.26. 21:08)
Fú nekem olyan szvegjoló ismerőseim vannak, hogy nyelvtanból el kell nekik magyaráznom, hogy mi hogy van. Hát szeretnek engemet, teszek a jövőmért, korrepetáltam már. Én néha átmegyek swegjolóba, nagy ritkán felveszem a szoknyám, futok benne és kilátszik a fehérneműm, kiabálják, hogy kilátszik a bugyid én meg elintézem egy lesz@rommal.  rohog.gif

Velem ez egyszer történt meg, azóta nem viselek szoknyát, hogy a magassarkúkról ne is beszéljek... biggrin.gif
2015. július 26. 22:26 #25024
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sydney Adams @ 2015.07.26. 22:17)
Há' hova gondolsz Te? Dédnagyfaterom' lehetne. mellow.gif 
Inkább maradok pedofil.
Mi az, hogy "egyesek"? Csak nem diszkrimináció áldozata vagyok? Vigyázzá' magadra, jön még kutyára teherautó! new_russian.gif 
Nem is értem, hogyan tudott ekkora thuglife-ot kibírni a világ. mellow.gif  rohog.gif 
Kitalálom; a világvége óta nem hordod, ugye? biggrin.gif 
Chhh, pedig amilyen világot élünk, a kismamák alapból a vodkánál kezdik az alkoholizmust, nem ártana belehúznod.  closedeyes.gif 
Neked is van olyan jó kis "szívószál szemüveged"? biggrin.gif 
Ilyen jó fej tanáraitok vannak, és még fel sem kínáltad nekem valamelyiket? biggrin.gif 
Nem leszünk így jóban. d3.gif 
Szegény, biztos az iskolapszichológusi iroda a 2. lakhelye, ha ilyen szentségtelen gyermekekkel van összezárva, mint Kegyed. rohog.gif 
Rendicsek, majd szentet avanzsáltatok Belőled. biggrin.gif

és? ráfogod, hogy apakomplexus dry.gif
nem tehetek róla, hogy te már ilyen fiatalon gyerekvállalásra adtad a fejed. unknw.gif
hát, az a gond, hogy én sem. de egyszer miattam fog becsapódni egy szvegjoló meteor. vagy mi az.
tapasztalatból beszélsz, mi? rohog.gif rajtad kívül nem ismerek kismamát sajnos. inkább vidd altatni a gyerekeidet! 110.gif
ó, persze. amúgy egy párhuzamos dimenzióból jöttem át smileeee.gif
grillsütő is van.
ömm... gondold át, miket kérsz rohog.gif
szentségtelen gyermek = én? pff. mondod ezt te, akinek már komplett családja van. closedeyes.gif
úh, hát erre is csak annyit tudok mondani, hogy köszcsi. coffee.gif meg hogy tegnap találtam a kertben tűzokádó cickányt.
2015. július 26. 22:27 #25025
- törölt felhasználó -    
Idézet (Wyrd @ 2015.07.26. 22:19)
Biztos jól mutatnál velük rohog.gif

az tuti... rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Wyrd
2015. július 26. 22:39 #25026
TearsOnMirror
TearsOnMirror
rat whisperer

Státusz"Your love is just a frail disguise to hide the pain behind your eyes."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 22345
Csatolások: 7012
Azonosító: 245558
Idézet (Sydney Adams @ 2015.07.26. 22:19)
Velem ez egyszer történt meg, azóta nem viselek szoknyát, hogy a magassarkúkról ne is beszéljek... biggrin.gif

Én is ki nem állhatom a szoknyákat (törölgető rongynak jó), a magassarkúkat, őszintén rühellem, egyszer kölcsönkaptam az egyik barátnőmtől, gyakoroltam benne a járást, annyit nem estem még életemben... xD Azóta maradtam a tornacipőnél. rohog.gif
2015. július 26. 23:15 #25027
- törölt felhasználó -    
nagysasszony bealudt pffffff
2015. július 27. 01:06 #25028
- törölt felhasználó -    
Idézet (RockMe @ 2015.07.26. 22:26)
és? ráfogod, hogy apakomplexus dry.gif 
nem tehetek róla, hogy te már ilyen fiatalon gyerekvállalásra adtad a fejed. unknw.gif 
hát, az a gond, hogy én sem. de egyszer miattam fog becsapódni egy szvegjoló meteor. vagy mi az.
tapasztalatból beszélsz, mi? rohog.gif rajtad kívül nem ismerek kismamát sajnos. inkább vidd altatni a gyerekeidet! 110.gif 
ó, persze. amúgy egy párhuzamos dimenzióból jöttem át smileeee.gif 
grillsütő is van.
ömm... gondold át, miket kérsz rohog.gif 
szentségtelen gyermek = én? pff. mondod ezt te, akinek már komplett családja van. closedeyes.gif 
úh, hát erre is csak annyit tudok mondani, hogy köszcsi. coffee.gif meg hogy tegnap találtam a kertben tűzokádó cickányt.

Na de ennyire? mellow.gif
Köccehh', akkor már a dédnagypapi komplexosummal is többet érek. rohog.gif
Kell a segély egy normális zenekaros pólóra. Ma úgyis meg lettem szólva miatta, hogy még a fodrásznál sem tarajt nyírattam magamnak a múltkor. 110.gif
Szerintem az már becsapódott. Csernobilban. Utána pedig átpattant Magyarországra. Azóta itt fertőz. mega_shok.gif
Honnan tudtad, miszerint most is az vagyok? 110.gif Csak nem valami sötét zsaru vagy, aki az életemre akar törni? rohog.gif
Micsoda luxus, anyám borogass. Mit hallanak szemeim, milyen grillsütő az? Én meg nevelhetem a gyerkőcöket a kocsisoron. unsure.gif
Úgy hiszem, mostanra épp elég kétségbeesett vagyok, mi módon tudjam, mit kérek. rohog.gif
Légi postázva kérem. Köszönöm!
Több is. spiteful.gif
Miért nem kértél a sárkányfűárustól valami Xanaxot? Ziher visszatakarodott volna a Harry Potter-be.
Akkor én a hajnali keresztes pókommal a folyosón nyominak számítok? d3.gif
2015. július 27. 01:14 #25029
- törölt felhasználó -    
Idézet (TearsOnMirror @ 2015.07.26. 22:39)
Én is ki nem állhatom a szoknyákat (törölgető rongynak jó), a magassarkúkat, őszintén rühellem, egyszer kölcsönkaptam az egyik barátnőmtől, gyakoroltam benne a járást, annyit nem estem még életemben... xD Azóta maradtam a tornacipőnél. rohog.gif

Nem vagyok rá büszke, de én többször próbálkoztam (1x pont télen a fagyos utakon, én hülye), de mindig zakó volt belőle, szóval csatlakozom, nincs az az isten, hogy még egyszer egy olyan istentelen lópata cipőben közlekedjek. rohog.gif
Nincs az a pénz, hogy ne sportcipőben menjek oltár elé. laugh.gif
2015. július 27. 11:34 #25030
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sydney Adams @ 2015.07.27. 01:06)
Na de ennyire? mellow.gif 
Köccehh', akkor már a dédnagypapi komplexosummal is többet érek. rohog.gif 
Kell a segély egy normális zenekaros pólóra. Ma úgyis meg lettem szólva miatta, hogy még a fodrásznál sem tarajt nyírattam magamnak a múltkor. 110.gif 
Szerintem az már becsapódott. Csernobilban. Utána pedig átpattant Magyarországra. Azóta itt fertőz. mega_shok.gif
Honnan tudtad, miszerint most is az vagyok? 110.gif  Csak nem valami sötét zsaru vagy, aki az életemre akar törni? rohog.gif 
Micsoda luxus, anyám borogass. Mit hallanak szemeim, milyen grillsütő az? Én meg nevelhetem a gyerkőcöket a kocsisoron. unsure.gif 
Úgy hiszem, mostanra épp elég kétségbeesett vagyok, mi módon tudjam, mit kérek. rohog.gif 
Légi postázva kérem. Köszönöm!
Több is. spiteful.gif 
Miért nem kértél a sárkányfűárustól valami Xanaxot? Ziher visszatakarodott volna a Harry Potter-be.
Akkor én a hajnali keresztes pókommal a folyosón nyominak számítok? d3.gif

milyen mohó kegyed dry.gif mászkál még elegendő fiatalúr hosszú hajjal az országutakon, szedd fel őket a lánctalpas traktoroddal, ne az enyémekkel kacérkodj grrr.gif
lökd ki a férjed az erkélyről, oszt már utána is jár majd segély. beer.gif
átpattant? mi csapódott be, kozmikus pöttyös labda? ohmy.gif
én mindent tudok. smileeee.gif smileeee.gif amúgy drága férjecskéd kotyogta ki múltkor amikor legeltettétek a porszívót az udvaron
multifunkcionális semmire sem jó napszemüveg. biggrin.gif majd eladom jófogáson.
kétségbeesett? telefonálj az ezotévébe, ott majd megmondják, mi lesz beer.gif
több is? ohmy.gif bele sem merek gondolni... mellow.gif
a sárkányfűárus a nevét is valami új cuccról kapta, ami a Gina után szabadon a partiállatok legújabb kedvencévé vált, szerinted megbízom én az ilyenben? mi van, ha nem xanaxot ad, hanem holmi algopyrint? ohmy.gif
pff, igen. nálunk falatbszó kecskebékák is szoktak ugrálni. cool.gif
2015. július 27. 19:16 #25031
- törölt felhasználó -    
úgy bírom hogy nagysasszony mindig betetszikeli a válaszom aztán ő bezzeg nem ír vissza pff dry.gif
2015. július 27. 20:29 #25032
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
Idézet (Sydney Adams @ 2015.07.27. 01:14)
Nem vagyok rá büszke, de én többször próbálkoztam (1x pont télen a fagyos utakon, én hülye), de mindig zakó volt belőle, szóval csatlakozom, nincs az az isten, hogy még egyszer egy olyan istentelen lópata cipőben közlekedjek. rohog.gif
Nincs az a pénz, hogy ne sportcipőben menjek oltár elé. laugh.gif

Nálam a mélypont a lejtős macskaköves utcán magassarkúban futás volt, azóta soha többet (nagyon el kellett érnem azt a metrót, csak mondjuk mezítláb gyorsabban futottam volna rohog.gif )
2015. július 27. 21:19 #25033
- törölt felhasználó -    
Idézet (nothingcanstopme @ 2015.07.27. 20:29)
Nálam a mélypont a lejtős macskaköves utcán magassarkúban futás volt, azóta soha többet (nagyon el kellett érnem azt a metrót, csak mondjuk mezítláb gyorsabban futottam volna rohog.gif )

én nem hordok se magassarkút, se szoknyát (mily' meglepő), de egyszer muszáj volt abban menni valami ünnepségre (komolyan kikötötték... wtf... amúgy így voltam vagy 190 centi pfff), és szokás szerint a kezdés előtt két perccel indultam el otthonról, futottam az utcán, és majdnem beleestem az árokba rohog.gif
2015. július 27. 23:05 #25034
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
Idézet (RockMe @ 2015.07.27. 21:19)
én nem hordok se magassarkút, se szoknyát (mily' meglepő), de egyszer muszáj volt abban menni valami ünnepségre (komolyan kikötötték... wtf... amúgy így voltam vagy 190 centi pfff), és szokás szerint a kezdés előtt két perccel indultam el otthonról, futottam az utcán, és majdnem beleestem az árokba rohog.gif

Gratu rohog.gif
Nálunk is néhány ünnepségre ki fogják kötni (szalagavató, brrr, nincs az az isten, hogy én habos-babos fehér ruhában és magassarkúban keringőzzek), vagy kikötötték, de valahogy mindig sikerült teljesen figyelmen kívül hagynom....az ofő nem kedvel engem, vajon miért rohog.gif mondjuk évnyitóra fehér zenekaros pólóban menni, mert hát az fehér érthetően dühítette fel rohog.gif
2015. július 27. 23:14 #25035
- törölt felhasználó -    
Idézet (RockMe @ 2015.07.27. 19:16)
úgy bírom hogy nagysasszony mindig betetszikeli a válaszom aztán ő bezzeg nem ír vissza pff dry.gif

Sorry, Nagysasszonynak' 4 óra alvás után babázhatnékja volt ismerőséknél, ahonnan drágalátos édesanyja cs*szte elrángatni hajnali 8-nál hamarabb.
Nagysasszony ezután felbátorodva, sanyarú életének ezt az éjszakáját (is) egy messzi galaxisi szerpentinen töltötte, elgondolkodva a világ nyomorúságán.

Legalábbis reméli, hogy Úrnője elfogadja indoknak és nem kell megint a kolostor mosókonyhájában éjszakáznia. d3.gif
2015. július 27. 23:19 #25036
- törölt felhasználó -    
Idézet (nothingcanstopme @ 2015.07.27. 20:29)

Én egyszer a helyi patika falát dobáltam meg hógolyóval, drága édesanyámra várva. Azóta nem merek nyilvánosan mutatkozni, közlekedési eszközökön pedig főleg. biggrin.gif
2015. július 27. 23:32 #25037
- törölt felhasználó -    
Idézet (RockMe @ 2015.07.27. 11:34)
milyen mohó kegyed dry.gif mászkál még elegendő fiatalúr hosszú hajjal az országutakon, szedd fel őket a lánctalpas traktoroddal, ne az enyémekkel kacérkodj grrr.gif
lökd ki a férjed az erkélyről, oszt már utána is jár majd segély. beer.gif 
átpattant? mi csapódott be, kozmikus pöttyös labda? ohmy.gif 
én mindent tudok. smileeee.gif  smileeee.gif amúgy drága férjecskéd kotyogta ki múltkor amikor legeltettétek a porszívót az udvaron
multifunkcionális semmire sem jó napszemüveg. biggrin.gif majd eladom jófogáson.
kétségbeesett? telefonálj az ezotévébe, ott majd megmondják, mi lesz beer.gif 
több is? ohmy.gif bele sem merek gondolni... mellow.gif 
a sárkányfűárus a nevét is valami új cuccról kapta, ami a Gina után szabadon a partiállatok legújabb kedvencévé vált, szerinted megbízom én az ilyenben? mi van, ha nem xanaxot ad, hanem holmi algopyrint? ohmy.gif 
pff, igen. nálunk falatbszó kecskebékák is szoktak ugrálni. cool.gif

Kösz, akkor inkább a dizsibe' megyek el, ott nagyobb esélyem van ingyé' bébisintért összeszedni. d3.gif
A válogatott kínzásaim után ezt már nem merem bevállalni. Mit mondana a halottkém? Még meghallaná az egész falu, milyen csapnivaló háziasszony vagyok. mellow.gif
+ Nem lenne keletem a helyi piacon.
Nem tudom, mi a bánat lehet az, nem atomfizikusi képzettséget szoktam vásárolgatni olx-en. Majd Szaniszló barátunk megállapítja. laugh.gif
Tudom, hogy pletykás vénasszonyból van a kincsem. Ezért is jár Neki általában az ütleg, mikor hazavánszorog. biggrin.gif
Olyan, amit akkor szoktál elővenni, amikor égi háború csapkodja az útmenti' jegenyéket, bezzeg verő napfényben nem jut eszedbe előkotorászni? Telepatikusi képességeim feljogosítanak rá, mi módon meg tudjam érteni a helyzetet. rohog.gif
Onnan csak levelet kapnék, miszerint a telefonszámla miatt vehetem fel a két jelzálogot a házra, nem empátiából jeles énektanárt. closedeyes.gif
Világuralomra török, nem tudtad? biggrin.gif
Ebbe bele sem gondoltam. unsure.gif
Maximum riasztom Róbertet. Ő még a legsunyibb sárkányfőárustól is lazán kikönyörgi a minőségi xanaxot, pusztán a piros fecskéjének varázsával!
Már-már művészet, amit ez az ember leművel. rohog.gif
Kezdem azt hinni, hogy Csernobilból' vándoroltál át a házi állatkáiddal együtt. mellow.gif
Visszamennyé'!
Még itt rontást hozol a Népre & általános közjóra!
tucherch.gif
2015. július 27. 23:40 #25038
- törölt felhasználó -    
Idézet (nothingcanstopme @ 2015.07.27. 23:05)
Gratu rohog.gif 
Nálunk is néhány ünnepségre ki fogják kötni (szalagavató, brrr, nincs az az isten, hogy én habos-babos fehér ruhában és magassarkúban keringőzzek), vagy kikötötték, de valahogy mindig sikerült teljesen figyelmen kívül hagynom....az ofő nem kedvel engem, vajon miért rohog.gif mondjuk évnyitóra fehér zenekaros pólóban menni, mert hát az fehér érthetően dühítette fel rohog.gif

engem szinte egyik tanár sem bír rohog.gif jó, lehet, tényleg velem van a hiba, nagyon feltűnően szoktam unatkozni órán rohog.gif de én alapvetően utálok mindent, ami nyújtja az alakom, ergo még magasabbnak látszom + ez a magassarkú-dolog sem a szívem csücske biggrin.gif pedig nőiesebb lenne a dzsuvás fehér tornacsukám helyett. biggrin.gif de érdekli a fszt rohog.gif jajj de polyénos vagyok hihihihahaha
2015. július 27. 23:52 #25039
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sydney Adams @ 2015.07.27. 23:32)
Kösz, akkor inkább a dizsibe' megyek el, ott nagyobb esélyem van ingyé' bébisintért összeszedni. d3.gif 
A válogatott kínzásaim után ezt már nem merem bevállalni. Mit mondana a halottkém? Még meghallaná az egész falu, milyen csapnivaló háziasszony vagyok. mellow.gif 
+ Nem lenne keletem a helyi piacon.
Nem tudom, mi a bánat lehet az, nem atomfizikusi képzettséget szoktam vásárolgatni olx-en. Majd Szaniszló barátunk megállapítja. laugh.gif 
Tudom, hogy pletykás vénasszonyból van a kincsem. Ezért is jár Neki általában az ütleg, mikor hazavánszorog. biggrin.gif 
Olyan, amit akkor szoktál elővenni, amikor égi háború csapkodja az útmenti' jegenyéket, bezzeg verő napfényben nem jut eszedbe előkotorászni? Telepatikusi képességeim feljogosítanak rá, mi módon meg tudjam érteni a helyzetet. rohog.gif 
Onnan csak levelet kapnék, miszerint a telefonszámla miatt vehetem fel a két jelzálogot a házra, nem empátiából jeles énektanárt. closedeyes.gif 
Világuralomra török, nem tudtad?  biggrin.gif 
Ebbe bele sem gondoltam. unsure.gif 
Maximum riasztom Róbertet. Ő még a legsunyibb sárkányfőárustól is lazán kikönyörgi a minőségi xanaxot, pusztán a piros fecskéjének varázsával!
Már-már művészet, amit ez az ember leművel. rohog.gif 
Kezdem azt hinni, hogy Csernobilból' vándoroltál át a házi állatkáiddal együtt. mellow.gif 
Visszamennyé'!
Még itt rontást hozol a Népre & általános közjóra!
tucherch.gif

a kocsma környékén szerintem találsz párat kiütve, ott egész jófélék is szoktak a hányásukban feküdni. én a helyedben meggondolnám beer.gif
már így is tudja mindenki, férjecskéd elmondta a fél világnak, hogy vered. mellow.gif
én a helyedben Tüncikét kérdezném. az ilyen helyzetekben ő a profi, nem holmi falusi gyerekek tyúkkal dry.gif
csak ezért?
nem, én olyankor síszemüvegben kacérkodom a brutális méretű faágakkal, amiket a szél letép és a pfámba vág. cool.gif
pfff. pedig múltkor én is néztem az ezotévét, ezek jó pénzekért jósolnak. így:
*lö te elmondod mit akarsz*
ők: a, úgyis meghalsz. b, holnap meghalsz. c, már meghaltál.
nem... de akkor átmegyek a Marsra unsure.gif
azt hittem, minimum egy Csernus doktort küldesz majd dry.gif ki az a Róbert? sad.gif
rontást? én? pff. még a szőnyegvakaró csempecsirke sem evett meg senkit, én is abszolúte ártalmatlan vagyok. mondjuk az idióta szójátékaimtól meg kreálmányaimtól falnak megyek. beer.gif
2015. július 27. 23:54 #25040
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sydney Adams @ 2015.07.27. 23:14)
Sorry, Nagysasszonynak' 4 óra alvás után babázhatnékja volt ismerőséknél, ahonnan drágalátos édesanyja cs*szte elrángatni hajnali 8-nál hamarabb.
Nagysasszony ezután felbátorodva, sanyarú életének ezt az éjszakáját (is) egy messzi galaxisi szerpentinen töltötte, elgondolkodva a világ nyomorúságán.
Legalábbis reméli, hogy Úrnője elfogadja indoknak és nem kell megint a kolostor mosókonyhájában éjszakáznia. d3.gif

dehogynem, Bözsi ma feloldozást kapott, direkt neked tartogattuk a nehezebb munkát cool.gif
1275 oldal 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!