Starity

OFFTopik Reborn

1275 oldal 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. július 26. 19:11 #25001
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sydney Adams @ 2015.07.26. 18:51)
Lol, Téged is elért a Lou Bega-effektus? biggrin.gif 
Idézet
A little bit of James in my life 
A little bit of Ossi by my side 
A little bit of Lars is all I need 
A little bit of Kirk is what I see 
A little bit of Mirko in the sun 
A little bit of Arttu all night long 
A little bit of Samy here I am

Én oda csak tapsolni megyek. Meg adás előtt kirakni a taposó aknáimat. angel2.gif
Már folynak ki a szemeim tőle. Vehetnél példát a (volt) rajztanárunkról, aki a saját viccén sírva röhögött, ugyanis mondá a nő; kiment a wifi az ablakon. 110.gif
Én "Mit akar ez a Hitler??"-t ajánlom. Nem akarok Vele összefutni a Blaha Lujzán', különben kénytelen leszek akkorát rásózni arra az alkesz fejére, amennyiben melléütök, akkor is szörnyet hal. mellow.gif
Ez valami új vallás alapja? biggrin.gif

HÁT PONTOSAN, EZ MOST LEÍRJA MINDEN ÉRZELMEM <33 úgyhogy léccikehh dévidet szoktasd le a horkolásról és vegyél dzsémsznek gitárt, addig én sírok a sarokban smileeee.gif smileeee.gif
és ehhez férjedurad mit szól? vagy ő addig netről rendel Kerry King-féle szegecses karpántot (vagy mi a tököm az)?
érdekes, én sosem röhögtem még saját poénomon. vagyis de, egyszer, amikor egy Attila nevű srác csillogó szemekkel bemutatkozott, én meg először fuldokolni kezdtem, aztán "négy lába van, asztal de nem szék"-módra beleüvöltöttem az éterbe, hogy AAATTHILLHHAAA. aztán besírtam.
hát... szerintem a Deákon vár a Családi titkok-castingjára/jére nemtom na németes vagyok köszcsi
erre a technikatanárom azt szokta mondani, hogy "a legkisebb ütésem is halálos."
milyen új vallás? azt se tudod, milyen a rendünk? ohmy.gif pedig azt hittem, a Zsanettes rendet ismered, elvégre tagja vagy... a végén még kirúgatlak, te szégyentelen. dry.gif
2015. július 26. 19:35 #25002
- törölt felhasználó -    
Idézet (RockMe @ 2015.07.26. 19:11)
Én oda csak tapsolni megyek. Meg adás előtt kirakni a taposó aknáimat. angel2.gif 
Már folynak ki a szemeim tőle. Vehetnél példát a (volt) rajztanárunkról, aki a saját viccén sírva röhögött, ugyanis mondá a nő; kiment a wifi az ablakon. 110.gif 
Én "Mit akar ez a Hitler??"-t ajánlom. Nem akarok Vele összefutni a Blaha Lujzán', különben kénytelen leszek akkorát  rásózni arra az alkesz fejére, amennyiben melléütök, akkor is szörnyet hal. mellow.gif 
Ez valami új vallás alapja? biggrin.gif

HÁT PONTOSAN, EZ MOST LEÍRJA MINDEN ÉRZELMEM <33 úgyhogy léccikehh dévidet szoktasd le a horkolásról és vegyél dzsémsznek gitárt, addig én sírok a sarokban smileeee.gif smileeee.gif
és ehhez férjedurad mit szól? vagy ő addig netről rendel Kerry King-féle szegecses karpántot (vagy mi a tököm az)?
érdekes, én sosem röhögtem még saját poénomon. vagyis de, egyszer, amikor egy Attila nevű srác csillogó szemekkel bemutatkozott, én meg először fuldokolni kezdtem, aztán "négy lába van, asztal de nem szék"-módra beleüvöltöttem az éterbe, hogy AAATTHILLHHAAA. aztán besírtam.
hát... szerintem a Deákon vár a Családi titkok-castingjára/jére nemtom na németes vagyok köszcsi
erre a technikatanárom azt szokta mondani, hogy "a legkisebb ütésem is halálos."
milyen új vallás? azt se tudod, milyen a rendünk? ohmy.gif pedig azt hittem, a Zsanettes rendet ismered, elvégre tagja vagy... a végén még kirúgatlak, te szégyentelen. dry.gif[quote/]
------------------------------------------------------------

Szerinted erre gyűjtöm én a családi pótlékot? huh.gif
Férjemuram elvan, lassan kötözöm ki a plafonhoz, éppen veszi elő az ostort & láncokat, nem ér rá ilyesmire. Egyébként sem engedném meg neki. biggrin.gif
Általában pont a véleményéért verem mellesleg.
Így kell ezt csinálni. rohog.gif Megártott az a sok citromos sör, esetleg a Cosmo-ban olvastad?
Be kell szereznem egy testőrt szeptemberig. Mondjuk így is, úgyis csordában fogunk járkálni mindenhova, de na, legyen már férfi a közelemben, aki méltó viselni a jó öreg láncgallérost'. yu.gif
Nyugi, az alapdolgoknál nekem se' futja többre. rohog.gif
Tudhat valamit, ha ilyesmikkel fenyegetőzik. d3.gif
Rajta, voltam én már szemérmetlen is, ez már nem oszt, nem szoroz. rohog.gif
Elvégre úgyis egyháziba megyek. 110.gif
Lemaradtam volna valamiről? Majd informálódom ez ukrán szervkereskedőimtől. angel.gif

Mellesleg én informatikai zseni megint elcs*sztem valamit a válasznál. taps.gif
2015. július 26. 19:58 #25003
TearsOnMirror
TearsOnMirror
rat whisperer

Státusz"Your love is just a frail disguise to hide the pain behind your eyes."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 22345
Csatolások: 7012
Azonosító: 245558
Idézet (Sydney Adams @ 2015.07.26. 18:58)
Ó, hát még az ask. fm-en milyen World War megy. Kit ütnek le a West End-ben, ki csicska, ki féltékeny, ki push up melltartókkal hívatott Zalatnay Cini melleket csináltatni magának, ki nem... laugh.gif 
Biztos beszabadult Óz(d), a nagy varázsló kis hazánkba, hogy ennyi Violetta-t köszönthetünk köreinkben. Ennél csak a zsiráf-mánia volt jobb. 110.gif
Alacsony a kerítés az isten állatkertjében.

Az a kedvencem, amikor mindent ki kell írni mindenhova. Egy anya például azt tette ki, hogy visz a fiát a mentő... FOTÓVAL! Istenem, szánalom. Nemhogy menne vele, hanem lefotózza és felrakja fészre, hogy mindenki sajnálja. Gratulálok, jó úton halad. Nem csodálom, hogy a lánya buta mint a föld. Egy patkányra azt hitte hód. xD Nyönyörű Vájoletta profilképe kiszúrja a szemem, és a painttel készített rajzai igazán kielégítik a művészet iránti vágyamat. A selfik, amiket készít pedig csak kicsit égetik ki a retinám! Köszönöm neki innen is! rohog.gif
2015. július 26. 20:10 #25004
- törölt felhasználó -    
Idézet (TearsOnMirror @ 2015.07.26. 19:58)
Az a kedvencem, amikor mindent ki kell írni mindenhova. Egy anya például azt tette ki, hogy visz a fiát a mentő... FOTÓVAL! Istenem, szánalom. Nemhogy menne vele, hanem lefotózza és felrakja fészre, hogy mindenki sajnálja. Gratulálok, jó úton halad. Nem csodálom, hogy a lánya buta mint a föld. Egy patkányra azt hitte hód. xD Nyönyörű Vájoletta profilképe kiszúrja a szemem, és a painttel készített rajzai igazán kielégítik a művészet iránti vágyamat. A selfik, amiket készít pedig csak kicsit égetik ki a retinám! Köszönöm neki innen is!  rohog.gif

Ez az a kategória, amelyik még a gyerek kórházi ágya mellett is éjjel-nappal a Facebook-ot tolja és remegve várja, hogy érkezzenek rá a lájkok', elvégre valahol itt kezdődik a gyereknevelés magasiskolája. 110.gif
Ennél már csak azok epic-ebbek, akik szó szerint a közösségi oldalakra főzik a vasárnapi ebédet. biggrin.gif
Nem tudom, hogy vagy vele, de a Violetta-mániánál csak a hater-oldalakat szívelem jobban. rohog.gif
2015. július 26. 20:22 #25005
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sydney Adams @ 2015.07.26. 19:35)
Szerinted erre gyűjtöm én a családi pótlékot? huh.gif 
Férjemuram elvan, lassan kötözöm ki a plafonhoz, éppen veszi elő az ostort & láncokat, nem ér rá ilyesmire. Egyébként sem engedném meg neki. biggrin.gif
Általában pont a véleményéért verem mellesleg.
Így kell ezt csinálni. rohog.gif Megártott az a sok citromos sör, esetleg a Cosmo-ban olvastad?
Be kell szereznem egy testőrt szeptemberig. Mondjuk így is, úgyis csordában fogunk járkálni mindenhova, de na, legyen már férfi a közelemben, aki méltó viselni a jó öreg láncgallérost'.  yu.gif 
Nyugi, az alapdolgoknál nekem se' futja többre. rohog.gif 
Tudhat valamit, ha ilyesmikkel fenyegetőzik. d3.gif 
Rajta, voltam én már szemérmetlen is, ez már nem oszt, nem szoroz. rohog.gif 
Elvégre úgyis egyháziba megyek. 110.gif 
Lemaradtam volna valamiről? Majd informálódom ez ukrán szervkereskedőimtől. angel.gif
Mellesleg én informatikai zseni megint elcs*sztem valamit a válasznál. taps.gif

jó, hát tudom, hogy lánctalpas traktorra gyűjtesz, de azé a normál keretek között, ne az én férjeimmel kacérkodva dry.gif
és hagyod, hogy mindezt egyedül csinálja? nem félsz, hogy az ostort kicseréli ugrókötélre? huh.gif
nem, szerintem beálltam az alkoholmentes sörtől, ami asszem legutóbb tényleg citromos volt rohog.gif olvasol tán gondolataimban?
háth igen, így jár az, aki nem 180 centi magas, velem még nem mertek kekeckedni az utcán, ha valaki megpróbálja, utána úgyis sírva fog elszaladni... mikre nem jó a maszkulin magasság. főleg, ha Panterás póló van rajtam. cool.gif
akkor jó, csak mert én tanultam angolul is, de az ilyeneknél mindig elbizonytalanodom, mindenhogy helyesnek hangzik rohog.gif
persze a kedvenc mondata az, hogy "ne piszkáljátok már a satut!". de róla úgyis az a pletyka terjed, hogy pedofil és fegyverrel jár iskolába.
de csak óvatosan... nem tudhatod, nem én vagyok-e valamelyikük smileeee.gif
hajjaj, úgy érzem, ezt majd meg kell tanítanom biggrin.gif szívesen
2015. július 26. 20:25 #25006
TearsOnMirror
TearsOnMirror
rat whisperer

Idézet (Sydney Adams @ 2015.07.26. 20:10)
Ez az a kategória, amelyik még a gyerek kórházi ágya mellett is éjjel-nappal a Facebook-ot tolja és remegve várja, hogy érkezzenek rá a lájkok', elvégre valahol itt kezdődik a gyereknevelés magasiskolája. 110.gif 
Ennél már csak azok epic-ebbek, akik szó szerint a közösségi oldalakra főzik a vasárnapi ebédet.  biggrin.gif 
Nem tudom, hogy vagy vele, de a Violetta-mániánál csak a hater-oldalakat szívelem jobban. rohog.gif

rohog.gif Én azokat az embereket tudom szeretni, akik olyan értelmesen írnak, hogy én magam nem értem és ők kérnek számon, hogy miért nem értem amit írnak. Talán azé' mert úgy dugig van elírással és hülyeséggel, hogy szétreped az agyam...
2015. július 26. 20:51 #25007
- törölt felhasználó -    
Idézet (RockMe @ 2015.07.26. 20:22)
jó, hát tudom, hogy lánctalpas traktorra gyűjtesz, de azé a normál keretek között, ne az én férjeimmel kacérkodva dry.gif 
és hagyod, hogy mindezt egyedül csinálja? nem félsz, hogy az ostort kicseréli ugrókötélre? huh.gif
nem, szerintem beálltam az alkoholmentes sörtől, ami asszem legutóbb tényleg citromos volt rohog.gif olvasol tán gondolataimban?
háth igen, így jár az, aki nem 180 centi magas, velem még nem mertek kekeckedni az utcán, ha valaki megpróbálja, utána úgyis sírva fog elszaladni... mikre nem jó a maszkulin magasság. főleg, ha Panterás póló van rajtam. cool.gif 
akkor jó, csak mert én tanultam angolul is, de az ilyeneknél mindig elbizonytalanodom, mindenhogy helyesnek hangzik rohog.gif 
persze a kedvenc mondata az, hogy "ne piszkáljátok már a satut!". de róla úgyis az a pletyka terjed, hogy pedofil és fegyverrel jár iskolába.
de csak óvatosan... nem tudhatod, nem én vagyok-e valamelyikük smileeee.gif
hajjaj, úgy érzem, ezt majd meg kell tanítanom biggrin.gif szívesen

Pedig álmaim netovábbja pár ekkora rockmacsót' Vizes 8-ast imitálva levenni mindkét lábukról.
Tehetek én róla, miszerint nálunk luxus az efféle portéka? unsure.gif
Ugyan, megbízom a gyermekeim jószívűségében. rohog.gif
Ofkorsz', a szemüvegem is azért van, hogy úgy tűnjön, mintha tudnék olvasni valamilyen szinten. d3.gif
Bűn küldenem az energiát, mi módon legközelebb nehogy alkoholmérgezést kapj?
Mázlista. Nekem csak Slipknot-os van (még), de abban inkább keltem egy Bolond Mihók látszatát, mint egy Terminátor macáét. Majd maximum a havasi jetim nyakába ülök. rohog.gif beer.gif
Nem vagy egyedül, bár ha adhatok egy tanácsot, szóbelinél inkább ne kövesd el ezt a hibát. Ne tanulj a mestertől. rohog.gif
Még jó, hogy mondja. A SATU SZENT, ÉS SÉRTHETETLEN! Ezt jól jegyezd meg. excl.gif
A pedofil részét még megértem a pletykának (nálunk elvileg a tesitanárok voltak azok hetedikben), de a fegyveres hablatyot' még emésztenem kell... rohog.gif
Megdumálom' a tanároddal, ha már ekkora fegyvernepper hírében áll. wink.gif
Leborulok Nagyságod előtt és felavatom a napi oltárodat! meghajolo.gif
Van egy olyan érzésem, hogy ezt a büdös életben nem fogom bemagolni. rohog.gif
2015. július 26. 20:56 #25008
- törölt felhasználó -    
Idézet (TearsOnMirror @ 2015.07.26. 20:25)
rohog.gif Én azokat az embereket tudom szeretni, akik olyan értelmesen írnak, hogy én magam nem értem és ők kérnek számon, hogy miért nem értem amit írnak. Talán azé' mert úgy dugig van elírással és hülyeséggel, hogy szétreped az agyam...

Ó, én már megrendeltem külön a kódfejtő szótáramat, nehogy lemaradjak a mai helyesírási trendtől. biggrin.gif
B*TCH PLEASE, ASK. FM CELEBEKET NYELVÚJÍTÓNAK!! rohog.gif
2015. július 26. 20:59 #25009
TearsOnMirror
TearsOnMirror
rat whisperer

Idézet (Sydney Adams @ 2015.07.26. 20:56)
Ó, én már megrendeltem külön a kódfejtő szótáramat, nehogy lemaradjak a mai helyesírási trendtől. biggrin.gif 
B*TCH PLEASE, ASK. FM CELEBEKET NYELVÚJÍTÓNAK!! rohog.gif

OMG. Na nehogy már. Egyszer írtam a barátnőmnek, hogy pls, ő meg: Grace, te beszélsz így? rohog.gif
2015. július 26. 21:03 #25010
- törölt felhasználó -    
Idézet (TearsOnMirror @ 2015.07.26. 20:59)
OMG. Na nehogy már. Egyszer írtam a barátnőmnek, hogy pls, ő meg: Grace, te beszélsz így?  rohog.gif

A legjobb barátnőm nekem pont csak ezt a csudijó' szvegjoló' "tájírást" érti meg, de nem érdekel, szenvedjen szépen a (hagyományos) magyar nyelvtanszabályokkal & írásmóddal. rohog.gif
Gonosz vagyok.
2015. július 26. 21:05 #25011
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sydney Adams @ 2015.07.26. 20:51)
Pedig álmaim netovábbja pár ekkora rockmacsót' Vizes 8-ast imitálva levenni mindkét lábukról.
Tehetek én róla, miszerint nálunk luxus az efféle portéka? unsure.gif 
Ugyan, megbízom a gyermekeim jószívűségében. rohog.gif 
Ofkorsz', a szemüvegem is azért van, hogy úgy tűnjön, mintha tudnék olvasni valamilyen szinten.  d3.gif 
Bűn küldenem az energiát, mi módon legközelebb nehogy alkoholmérgezést kapj?
Mázlista. Nekem csak Slipknot-os van (még), de abban inkább keltem egy Bolond Mihók látszatát, mint egy Terminátor macáét. Majd maximum a havasi jetim nyakába ülök. rohog.gif  beer.gif 
Nem vagy egyedül, bár ha adhatok egy tanácsot, szóbelinél inkább ne kövesd el ezt a hibát. Ne tanulj a mestertől. rohog.gif 
Még jó, hogy mondja. A SATU SZENT, ÉS SÉRTHETETLEN! Ezt jól jegyezd meg. excl.gif 
A pedofil résézt még megértem a pletykának (nálunk elvileg a tesitanárok voltak azok hetedikben), de a fegyveres hablatyot' még emésztenem kell... rohog.gif 
Megdumálom' a tanároddal, ha már ekkora fegyvernepper hírében áll. wink.gif 
Leborulok Nagyságod előtt és felavatom a napi oltárodat! meghajolo.gif 
Van egy olyan érzésem, hogy ezt a büdös életben nem fogom bemagolni. rohog.gif

akkor édesgesd magadhoz Mick Jaggert, ne az én titánjaimat. grrr.gif
háth tudod én szépen nézek és adnak az emberek kettőt is az ilyen drága értékekből, nemhogy a családival kelljen takarékoskodnom... mondjuk nekem gyerekem sincs... nem úgy, mint egyeseknek rolleyes.gif
nekem is van szemüvegem... csak nem hordom. beer.gif
nem kell ezotévézned, én az "alkohol" szótól mérgezést kapok, úgyhogy vihetsz is kórházba. smileeee.gif
hááá. látod, nekem ilyen thuglife ruhatáram van... én maga vagyok a megtestesült thug life. rohog.gif
höhh, nehogy azt hidd, én nem viszem magammal timike nénit, drága matektanárom, majd egyenletekkel lesúgja nekem a megoldást.
ÉN VAGYOK A SATURMINÁTOR, AZ ÖSSZES ILYET ADDIG BIRIZGÁLOM, AMÍG LE NEM ESIK!!! nekem holmi technikatanárok nem parancsolgathatnak.
köszcsike, megyek is és feláldozom rajta magam beer.gif
pedig nem nehéz ez
2015. július 26. 21:08 #25012
TearsOnMirror
TearsOnMirror
rat whisperer

Idézet (Sydney Adams @ 2015.07.26. 21:03)
A legjobb barátnőm nekem pont csak ezt a csudijó' szvegjoló' "tájírást" érti meg, de nem érdekel, szenvedjen szépen a (hagyományos) magyar nyelvtanszabályokkal & írásmóddal. rohog.gif 
Gonosz vagyok.

Fú nekem olyan szvegjoló ismerőseim vannak, hogy nyelvtanból el kell nekik magyaráznom, hogy mi hogy van. Hát szeretnek engemet, teszek a jövőmért, korrepetáltam már. Én néha átmegyek swegjolóba, nagy ritkán felveszem a szoknyám, futok benne és kilátszik a fehérneműm, kiabálják, hogy kilátszik a bugyid én meg elintézem egy lesz@rommal. rohog.gif
2015. július 26. 21:14 #25013
Wyrd
Wyrd

StátuszSing out loud we all die
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 647
Csatolások: 42
Azonosító: 244797
Körkérdés:
Csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy a szempilláim zavarnak a látásban? A sötét szobában ülök, fényt csak a monitor ad, de már kezdek megbolondulni, olyan idegesítő, hogy állandóan látom a kis rohadékokat mad.gif
2015. július 26. 21:17 #25014
- törölt felhasználó -    
Idézet (Wyrd @ 2015.07.26. 21:14)
Körkérdés:
Csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy a szempilláim zavarnak a látásban? A sötét szobában ülök, fényt csak a monitor ad, de már kezdek megbolondulni, olyan idegesítő, hogy állandóan látom a kis rohadékokat mad.gif

lol, érdekes, én sosem látom őket biggrin.gif de szerintem ennek oka van, tudják, hogyha zavarni mernek valamiben, kitépem az egész csapatot biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Wyrd
2015. július 26. 21:19 #25015
Wyrd
Wyrd

Idézet (RockMe @ 2015.07.26. 21:17)
lol, érdekes, én sosem látom őket biggrin.gif de szerintem ennek oka van, tudják, hogyha zavarni mernek valamiben, kitépem az egész csapatot biggrin.gif

Inkább a szemhéjamat ragasztom fel, hogy le se tudjam csukni, de azért a te ötleted is tetszik rohog.gif
lol, először szemhájat írtam _nevet.gif
2015. július 26. 21:54 #25016
- törölt felhasználó -    
Idézet (Wyrd @ 2015.07.26. 21:19)
Inkább a szemhéjamat ragasztom fel, hogy le se tudjam csukni, de azért a te ötleted is tetszik rohog.gif
lol, először szemhájat írtam _nevet.gif

támaszd ki fogpiszkálóval rohog.gif
még mindig jobb, mint az egyik tanárom... ő szemhélyat írt... rohog.gif
2015. július 26. 22:11 #25017
Wyrd
Wyrd

Idézet (RockMe @ 2015.07.26. 21:54)
támaszd ki fogpiszkálóval rohog.gif 
még mindig jobb, mint az egyik tanárom... ő szemhélyat írt... rohog.gif

Még egy marhanagy épületfélét se találtam, szerinted a fogpiszkáló meglesz? rohog.gif
2015. július 26. 22:14 #25018
- törölt felhasználó -    
Idézet (Wyrd @ 2015.07.26. 22:11)
Még egy marhanagy épületfélét se találtam, szerinted a fogpiszkáló meglesz? rohog.gif

akkor mégis marad a ragasztó biggrin.gif vagy cérnával kösd a szemöldöködhöz rohog.gif
2015. július 26. 22:16 #25019
Wyrd
Wyrd

Idézet (RockMe @ 2015.07.26. 22:14)
akkor mégis marad a ragasztó biggrin.gif vagy cérnával kösd a szemöldöködhöz rohog.gif

Jó hír, az utóbbi fél órában észre se vettem, hogy létezik szempillám. Kellett nekem itt róla beszélni dry.gif
2015. július 26. 22:17 #25020
- törölt felhasználó -    
Idézet (RockMe @ 2015.07.26. 21:05)
akkor édesgesd magadhoz Mick Jaggert, ne az én titánjaimat. grrr.gif
háth tudod én szépen nézek és adnak az emberek kettőt is az ilyen drága értékekből, nemhogy a családival kelljen takarékoskodnom... mondjuk nekem gyerekem sincs... nem úgy, mint egyeseknek rolleyes.gif 
nekem is van szemüvegem... csak nem hordom. beer.gif 
nem kell ezotévézned, én az "alkohol" szótól mérgezést kapok, úgyhogy vihetsz is kórházba. smileeee.gif
hááá. látod, nekem ilyen thuglife ruhatáram van... én maga vagyok a megtestesült thug life. rohog.gif 
höhh, nehogy azt hidd, én nem viszem magammal timike nénit, drága matektanárom, majd egyenletekkel lesúgja nekem a megoldást.
ÉN VAGYOK A SATURMINÁTOR, AZ ÖSSZES ILYET ADDIG BIRIZGÁLOM, AMÍG LE NEM ESIK!!! nekem holmi technikatanárok nem parancsolgathatnak.
köszcsike, megyek is és feláldozom rajta magam beer.gif 
pedig nem nehéz ez

Há' hova gondolsz Te? Dédnagyfaterom' lehetne. mellow.gif
Inkább maradok pedofil.
Mi az, hogy "egyesek"? Csak nem diszkrimináció áldozata vagyok? Vigyázzá' magadra, jön még kutyára teherautó! new_russian.gif
Nem is értem, hogyan tudott ekkora thuglife-ot kibírni a világ. mellow.gif rohog.gif
Kitalálom; a világvége óta nem hordod, ugye? biggrin.gif
Chhh, pedig amilyen világot élünk, a kismamák alapból a vodkánál kezdik az alkoholizmust, nem ártana belehúznod. closedeyes.gif
Neked is van olyan jó kis "szívószál szemüveged"? biggrin.gif
Ilyen jó fej tanáraitok vannak, és még fel sem kínáltad nekem valamelyiket? biggrin.gif
Nem leszünk így jóban. d3.gif
Szegény, biztos az iskolapszichológusi iroda a 2. lakhelye, ha ilyen szentségtelen gyermekekkel van összezárva, mint Kegyed. rohog.gif
Rendicsek, majd szentet avanzsáltatok Belőled. biggrin.gif
1275 oldal 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!