Idézet (Sydney Adams @ 2015.07.26. 18:51)
Lol, Téged is elért a Lou Bega-effektus?
Én oda csak tapsolni megyek. Meg adás előtt kirakni a taposó aknáimat.
Már folynak ki a szemeim tőle. Vehetnél példát a (volt) rajztanárunkról, aki a saját viccén sírva röhögött, ugyanis mondá a nő; kiment a wifi az ablakon.
Én "Mit akar ez a Hitler??"-t ajánlom. Nem akarok Vele összefutni a Blaha Lujzán', különben kénytelen leszek akkorát rásózni arra az alkesz fejére, amennyiben melléütök, akkor is szörnyet hal.
Ez valami új vallás alapja?
Idézet
A little bit of James in my life
A little bit of Ossi by my side
A little bit of Lars is all I need
A little bit of Kirk is what I see
A little bit of Mirko in the sun
A little bit of Arttu all night long
A little bit of Samy here I am
A little bit of Ossi by my side
A little bit of Lars is all I need
A little bit of Kirk is what I see
A little bit of Mirko in the sun
A little bit of Arttu all night long
A little bit of Samy here I am
Én oda csak tapsolni megyek. Meg adás előtt kirakni a taposó aknáimat.
Már folynak ki a szemeim tőle. Vehetnél példát a (volt) rajztanárunkról, aki a saját viccén sírva röhögött, ugyanis mondá a nő; kiment a wifi az ablakon.
Én "Mit akar ez a Hitler??"-t ajánlom. Nem akarok Vele összefutni a Blaha Lujzán', különben kénytelen leszek akkorát rásózni arra az alkesz fejére, amennyiben melléütök, akkor is szörnyet hal.
Ez valami új vallás alapja?
HÁT PONTOSAN, EZ MOST LEÍRJA MINDEN ÉRZELMEM <33 úgyhogy léccikehh dévidet szoktasd le a horkolásról és vegyél dzsémsznek gitárt, addig én sírok a sarokban
és ehhez férjedurad mit szól? vagy ő addig netről rendel Kerry King-féle szegecses karpántot (vagy mi a tököm az)?
érdekes, én sosem röhögtem még saját poénomon. vagyis de, egyszer, amikor egy Attila nevű srác csillogó szemekkel bemutatkozott, én meg először fuldokolni kezdtem, aztán "négy lába van, asztal de nem szék"-módra beleüvöltöttem az éterbe, hogy AAATTHILLHHAAA. aztán besírtam.
hát... szerintem a Deákon vár a Családi titkok-castingjára/jére nemtom na németes vagyok köszcsi
erre a technikatanárom azt szokta mondani, hogy "a legkisebb ütésem is halálos."
milyen új vallás? azt se tudod, milyen a rendünk?

0 felhasználónak tetszik: