Idézet (Sydney Adams @ 2015.07.26. 16:45)
Inkább mivel nem?
Szerepelhetnél a Rötök klub' esti Híradójában, nem látott még elég Maria Immaculala-t az árokba borulva a madzsar Népség.
Jézus Krisztus! Akkor nem ártana Thomas Eagle-t gyorsan felkeresnem. Na meg Fekete Pákót. Ki fogja Tecsó' reklámokkal telerakosgatni a dokumentumfilmemet & megírni a betétdalokat, ha ennyire sietel'?

Pedig a Grammy sem lehet teljes nélkülem.
Biztos? Pedig mennyire dicsérik kritikai körökben a Xanax konyakkal való elegyét. Már ex-villalakókon is tesztelték, nem gondolod meg?
Én vagyok a legnagyobb rajongód.
Um no, csak annyira kifejezte érzéseimet az a kifejezés. Olyan forradalmi, olyan merész, hogy kénytelen voltam megjegyezni. Nyugi, többször nem fordul elő, alapból sem erősségem ezen szupererő teljes körű gyakorlása..
Ó, akkor a többi cellatársam máját fogom megenni nagy szemű babbal, és jó chiantit iszok rá.
Muhaha
Én nem erre szerződtem. Kénytelek hívni az ügyvédemet és menni árulkodni L.L. Junior Nagyuramhoz.

én nem egy egyszerű ember vagyok az árokban. én csattogós lepkével és két hét múlva már megszerzett kockás ingemben, na meg fájdalmasan szűk farmeromban és a dzsuvás cipőmben fogok kidőlni ott.
a betétdalokat majd megírom én, jó kis zúzás lesz, olyasfajta, ami lebssza a kanapéról a nézőket
xanaxot nem lehetne vodkával? vagy... SÖRREL?

forradalmi újítás lenne, az fix.
há de mé, nekem annyira nincs humorom, hogy az fájdalmas
tudom-tudom, a magyar nyelvújítás császáraként fogom lenyírni a füvet a hátsó kertben, elvégre thug life.
honnan veszed, hogy lesznek cellatársaid? ők a munkájukat végzik és takarítanak, nem úgy, mint egyesek
pff, még jó, hogy nekem itt van Kis Grofó vagy Grófó vagy Grófo vagy mittomén ki