Starity

OFFTopik Reborn

1275 oldal 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. július 26. 15:47 #24981
Wyrd
Wyrd

StátuszSing out loud we all die
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 647
Csatolások: 42
Azonosító: 244797
Idézet (RockMe @ 2015.07.26. 15:35)
biggrin.gif ilyen már velem is előfordult rohog.gif 
amikor indulunk, mindig átgondolom, mindent elraktam-e, aztán öt perccel azelőtt, hogy megérkeznénk, rájövök, hogy basszus, megint otthon felejtettem valamit rohog.gif

A legviccesebb az volt, amikor Szerbiában fél órával a hazaindulás után jutott eszembe, hogy fogalmam sincs hol a pénztárcám a személyivel együtt _nevet.gif Amikor megálltunk (többször is) vagy háromszor átkutattam a táskám, az osztálytársaimét is átkutattattam, és csak nem volt meg. Erre kisült, hogy az ofőm szívatott meg, mert más másodszorra hagytam el, erre most direkt elrakta, és csak a határon akarta odaadni _nevet.gif
2015. július 26. 15:50 #24982
- törölt felhasználó -    
Idézet (Wyrd @ 2015.07.26. 15:47)
A legviccesebb az volt, amikor Szerbiában fél órával a hazaindulás után jutott eszembe, hogy fogalmam sincs hol a pénztárcám a személyivel együtt _nevet.gif Amikor megálltunk (többször is) vagy háromszor átkutattam a táskám, az osztálytársaimét is átkutattattam, és csak nem volt meg. Erre kisült, hogy az ofőm szívatott meg, mert más másodszorra hagytam el, erre most direkt elrakta, és csak a határon akarta odaadni _nevet.gif

ne már biggrin.gif és látta, ahogy keresed? még ennek ellenére sem szólt, hogy nála van? biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Wyrd
2015. július 26. 15:54 #24983
- törölt felhasználó -    
Idézet (RockMe @ 2015.07.26. 15:44)
köszcsi, de erősítéssel küldd, nem vagyok egyszerű eset
de akkor úgy írjad ám, hogy tényleg jelöljenek, mert ha nem, haragudni fogok dry.gif 
pedig onnan nagyon pale tájképeket lehet fotózni snapchattel, te lehetnél a tumbli királynője
tényleg? én még egyet sem láttam cry.gif
én egyszer találkoztam 187 centis sráccal is háá

Chh... ekkora luxust, még mit nem! Megkapod a Teletubby-kat, elleszel velük az árokparton. biggrin.gif
Ó, megírom én olyan sebészi precizitással, hogy a "dihidrogén-monoxid betiltása" elbújhat mellette. biggrin.gif
Darwin-ként fog a nép ünnepelni, mikor hivatalosan is szabadalmaztatom a Buffalo Timi-szindrómát. laugh.gif
Köccyhh', de inkább maradok a kamunirvanás tumbliribik uralkodónője, a "belelóg a wc a tájképbe" lesifotókat inkább meghagyom a jövő atomfizikusainak, a sz_rrá filterezett erdőségi talaj képekkel egyetemben. biggrin.gif
Igazán? smileeee.gif
TIMI, HOZD PALLOST, DOLGUNK VAN ÉJSZAKA!
2015. július 26. 15:55 #24984
Wyrd
Wyrd

Idézet (RockMe @ 2015.07.26. 15:50)
ne már biggrin.gif és látta, ahogy keresed? még ennek ellenére sem szólt, hogy nála van? biggrin.gif

Hogy a viharba ne látta volna, amikor úgy szaladgáltam, mint egy fejetlen csirke? _nevet.gif Csak simán meg akart szívatni, és sikerült is neki rohog.gif
2015. július 26. 15:59 #24985
- törölt felhasználó -    
Idézet (Wyrd @ 2015.07.26. 15:55)
Hogy a viharba ne látta volna, amikor úgy szaladgáltam, mint egy fejetlen csirke? _nevet.gif Csak simán meg akart szívatni, és sikerült is neki rohog.gif

ez gonosz volt tőle rohog.gif
2015. július 26. 16:02 #24986
Wyrd
Wyrd

Idézet (RockMe @ 2015.07.26. 15:59)
ez gonosz volt tőle rohog.gif

Mindig kölcsönösen szívat minket, meg amellett, hogy ha reggel találkoztunk (a szomszéd utcában lakik) mindig elvitt, szóval ja, lehet amúgy meg is érdemeltem rohog.gif
2015. július 26. 16:21 #24987
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sydney Adams @ 2015.07.26. 15:54)
Chh... ekkora luxust, még mit nem! Megkapod a Teletubby-kat, elleszel velük az árokparton. biggrin.gif 
Ó, megírom én olyan sebészi precizitással, hogy a "dihidrogén-monoxid betiltása" elbújhat mellette. biggrin.gif 
Darwin-ként fog a nép ünnepelni, mikor hivatalosan is szabadalmaztatom a Buffalo Timi-szindrómát. laugh.gif 
Köccyhh', de inkább maradok a kamunirvanás tumbliribik uralkodónője, a "belelóg a wc a tájképbe" lesifotókat inkább meghagyom a jövő atomfizikusainak, a sz_rrá filterezett erdőségi talaj képekkel egyetemben. biggrin.gif 
Igazán? smileeee.gif 
TIMI, HOZD PALLOST, DOLGUNK VAN ÉJSZAKA!

mivel érdemeltem én ezt ki, hogy a teletabikra kell számítanom, ha beleborulok az árokba a csattogós lepkémmel? sad.gif
akkor írjad csak minél gyorsabban, addig megszervezem az oszkár-gálát a tiszteletedre
szabadalmaztasd, de ne találj fel rá gyógymódot soha smileeee.gif kedvesség lvl én
hőte, most bemagoltad a régi profilomat? mellow.gif megvonom a ma esti kenyér+víz vacsorádat dry.gif
HALKABBAN MARGIT, MEGHALLJA AZ EGÉSZ FALU!!! egyébként is tiltja a zárda a sötétedés utáni kóricálást 110.gif
2015. július 26. 16:28 #24988
- törölt felhasználó -    
Idézet (Wyrd @ 2015.07.26. 16:02)
Mindig kölcsönösen szívat minket, meg amellett, hogy ha reggel találkoztunk (a szomszéd utcában lakik) mindig elvitt, szóval ja, lehet amúgy meg is érdemeltem rohog.gif

jófej osztályfőnököd lehet rohog.gif amúgy csak én vagyok olyan nyomorult, hogy suliba igyekezvén a fél osztály elhajt mellettem, mindenki integet a kocsiból, de senki sem vesz fel? biggrin.gif jó, nem mintha nem tudnék elgyalogolni a suliig, és nem is zavar, mert utálok más autójában ülni, csak ez egy kicsit elgondolkodtató rohog.gif
2015. július 26. 16:37 #24989
Wyrd
Wyrd

Idézet (RockMe @ 2015.07.26. 16:28)
jófej osztályfőnököd lehet rohog.gif amúgy csak én vagyok olyan nyomorult, hogy suliba igyekezvén a fél osztály elhajt mellettem, mindenki integet a kocsiból, de senki sem vesz fel? biggrin.gif jó, nem mintha nem tudnék elgyalogolni a suliig, és nem is zavar, mert utálok más autójában ülni, csak ez egy kicsit elgondolkodtató rohog.gif

Biza' ^^ remélem az új sulimban is minimum ilyen lesz, és nem a matek-fizika tanár kapjuk, mert nagyon para a nőci mellow.gif
Igen, csak te rohog.gif
2015. július 26. 16:43 #24990
- törölt felhasználó -    
Idézet (Wyrd @ 2015.07.26. 16:37)
Biza' ^^ remélem az új sulimban is minimum ilyen lesz, és nem a matek-fizika tanár kapjuk, mert nagyon para a nőci mellow.gif 
Igen, csak te rohog.gif

matek-fizika? a lehető legrosszabb párosítás a tantárgyakat nézve, blahh, mondjuk a kémia is ilyen kategória biggrin.gif
akkor jó, megnyugodtam rohog.gif
2015. július 26. 16:45 #24991
- törölt felhasználó -    
Idézet (RockMe @ 2015.07.26. 16:21)
mivel érdemeltem én ezt ki, hogy a teletabikra kell számítanom, ha beleborulok az árokba a csattogós lepkémmel? sad.gif
akkor írjad csak minél gyorsabban, addig megszervezem az oszkár-gálát a tiszteletedre
szabadalmaztasd, de ne találj fel rá gyógymódot soha smileeee.gif kedvesség lvl én
hőte, most bemagoltad a régi profilomat? mellow.gif megvonom a ma esti kenyér+víz vacsorádat dry.gif 
HALKABBAN MARGIT, MEGHALLJA AZ EGÉSZ FALU!!! egyébként is tiltja a zárda a sötétedés utáni kóricálást 110.gif

Inkább mivel nem? laugh.gif
Szerepelhetnél a Rötök klub' esti Híradójában, nem látott még elég Maria Immaculala-t az árokba borulva a madzsar Népség. mellow.gif
Jézus Krisztus! Akkor nem ártana Thomas Eagle-t gyorsan felkeresnem. Na meg Fekete Pákót. Ki fogja Tecsó' reklámokkal telerakosgatni a dokumentumfilmemet & megírni a betétdalokat, ha ennyire sietel'? unsure.gif Pedig a Grammy sem lehet teljes nélkülem. biggrin.gif
Biztos? Pedig mennyire dicsérik kritikai körökben a Xanax konyakkal való elegyét. Már ex-villalakókon is tesztelték, nem gondolod meg? cow.gif
Én vagyok a legnagyobb rajongód. rohog.gif
Um no, csak annyira kifejezte érzéseimet az a kifejezés. Olyan forradalmi, olyan merész, hogy kénytelen voltam megjegyezni. Nyugi, többször nem fordul elő, alapból sem erősségem ezen szupererő teljes körű gyakorlása.. biggrin.gif
Ó, akkor a többi cellatársam máját fogom megenni nagy szemű babbal, és jó chiantit iszok rá. spiteful.gif
Muhaha
Én nem erre szerződtem. Kénytelek hívni az ügyvédemet és menni árulkodni L.L. Junior Nagyuramhoz. vava.gif
2015. július 26. 17:13 #24992
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sydney Adams @ 2015.07.26. 16:45)
Inkább mivel nem? laugh.gif 
Szerepelhetnél a Rötök klub' esti Híradójában, nem látott még elég Maria Immaculala-t az árokba borulva a madzsar Népség.  mellow.gif 
Jézus Krisztus! Akkor nem ártana Thomas Eagle-t gyorsan felkeresnem. Na meg Fekete Pákót. Ki fogja Tecsó' reklámokkal telerakosgatni a dokumentumfilmemet & megírni a betétdalokat, ha ennyire sietel'? unsure.gif Pedig a Grammy sem lehet teljes nélkülem. biggrin.gif 
Biztos? Pedig mennyire dicsérik kritikai körökben a Xanax konyakkal való elegyét. Már ex-villalakókon is tesztelték, nem gondolod meg? cow.gif 
Én vagyok a legnagyobb rajongód. rohog.gif 
Um no, csak annyira kifejezte érzéseimet az a kifejezés. Olyan forradalmi, olyan merész, hogy kénytelen voltam megjegyezni. Nyugi, többször nem fordul elő, alapból sem erősségem ezen szupererő teljes körű gyakorlása.. biggrin.gif 
Ó, akkor a többi cellatársam máját fogom megenni nagy szemű babbal, és jó chiantit iszok rá. spiteful.gif 
Muhaha
Én nem erre szerződtem. Kénytelek hívni az ügyvédemet és menni árulkodni L.L. Junior Nagyuramhoz. vava.gif

én nem egy egyszerű ember vagyok az árokban. én csattogós lepkével és két hét múlva már megszerzett kockás ingemben, na meg fájdalmasan szűk farmeromban és a dzsuvás cipőmben fogok kidőlni ott. beer.gif
a betétdalokat majd megírom én, jó kis zúzás lesz, olyasfajta, ami lebssza a kanapéról a nézőket happy.gif
xanaxot nem lehetne vodkával? vagy... SÖRREL? closedeyes.gif forradalmi újítás lenne, az fix.
há de mé, nekem annyira nincs humorom, hogy az fájdalmas lol2.gif
tudom-tudom, a magyar nyelvújítás császáraként fogom lenyírni a füvet a hátsó kertben, elvégre thug life. cool.gif
honnan veszed, hogy lesznek cellatársaid? ők a munkájukat végzik és takarítanak, nem úgy, mint egyesek coffee.gif
pff, még jó, hogy nekem itt van Kis Grofó vagy Grófó vagy Grófo vagy mittomén ki smileeee.gif
2015. július 26. 17:40 #24993
- törölt felhasználó -    
már megint oflájn mindenki nekem meg nincs életem
2015. július 26. 18:00 #24994
- törölt felhasználó -    
Idézet (RockMe @ 2015.07.26. 17:13)
én nem egy egyszerű ember vagyok az árokban. én csattogós lepkével és két hét múlva már megszerzett kockás ingemben, na meg fájdalmasan szűk farmeromban és a dzsuvás cipőmben fogok kidőlni ott. beer.gif 
a betétdalokat majd megírom én, jó kis zúzás lesz, olyasfajta, ami lebssza a kanapéról a nézőket happy.gif 
xanaxot nem lehetne vodkával? vagy... SÖRREL? closedeyes.gif forradalmi újítás lenne, az fix.
há de mé, nekem annyira nincs humorom, hogy az fájdalmas lol2.gif 
tudom-tudom, a magyar nyelvújítás császáraként fogom lenyírni a füvet a hátsó kertben, elvégre thug life. cool.gif 
honnan veszed, hogy lesznek cellatársaid? ők a munkájukat végzik és takarítanak, nem úgy, mint egyesek coffee.gif 
pff, még jó, hogy nekem itt van Kis Grofó vagy Grófó vagy Grófo vagy mittomén ki smileeee.gif

A végén még itt szégyent hozol kis hazánk vérbeli alkoholistáira, akik susogós melegítőben, meg makkos cipőben szoktak a törzshelyükön hepázni'. ohmy.gif
Csak nem Danny Elfman magasságokba óhajtasz törni? laugh.gif
Indulunk vele a Ki Mit Tud-on? biggrin.gif
Lol, hát még nekem. Hetente 2x vagyok Miattad a sürgősségin. rohog.gif
Mi az, hogy egyesek? blink.gif
Jól gondold meg, mit mondasz nekem, Te lyány'. Akasztás lesz a vége, ha nem vigyázol a csuszalesődre. d3.gif
Hö, ekkora fanja vagy és még a becses nevét sem tudod? A végén végső elkeserésemben el is hiszem, hogy nem rajongsz a Nóta TV válogatott csillagaiért. ohmy.gif
Meg ne tudjam.
2015. július 26. 18:09 #24995
TearsOnMirror
TearsOnMirror
rat whisperer

Státusz"Your love is just a frail disguise to hide the pain behind your eyes."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 22345
Csatolások: 7012
Azonosító: 245558
Idézet (Sydney Adams @ 2015.07.26. 15:30)
Azokra a vakolatfejű' "szépségekre" gondolsz, akik a strandon is max. a kezdő úszómestereket tudják szórakoztatni siketfajdot megszégyenítő násztáncukkal? rohog.gif 
Lol, azokat én is bírom. Főleg mikor utána meglátom a köldökkiretusálós' PhotoShop próbálkozásaikat a legnagyobb közösségi oldalakon. Ilyenkor mondok imát az emberiség fennmaradása végett. laugh.gif

Erről jut eszembe, mikor az egyik nyafka a barátnőjével kézen fogva próbál belecsobbanni a medencébe, csak hát nem vették észre a táblát, ami arra próbál hajazni, hogy a part vizes és el lehet rajta csúszni, úgyhogy a kispáros egyik tagja bele esett a vízbe, a feje a medence kövének élén végezte, a másik csaj pedig akkora hasast dobott, hogy szerintem a bikini fölseje is szétszakadt. rohog.gif Bezzeg mikor mindenki röhög, jön az agresszív fej, hogy ráküldi a pasiját...(kincs, ami nincs) biggrin.gif
2015. július 26. 18:17 #24996
- törölt felhasználó -    
Idézet (TearsOnMirror @ 2015.07.26. 18:09)
Erről jut eszembe, mikor az egyik nyafka a barátnőjével kézen fogva próbál belecsobbanni a medencébe, csak hát nem vették észre a táblát, ami arra próbál hajazni, hogy a part vizes és el lehet rajta csúszni, úgyhogy a kispáros egyik tagja bele esett a vízbe, a feje a medence kövének élén végezte, a másik csaj pedig akkora hasast dobott, hogy szerintem a bikini fölseje is szétszakadt. rohog.gif Bezzeg mikor mindenki röhög, jön az agresszív fej, hogy ráküldi a pasiját...(kincs, ami nincs) biggrin.gif

*Ha meg kell b*szódni, akkor meg kell b*szódni.* rohog.gif
Jaj, a nagy pasizós szvegkislányokról' van szó, kiknek' a tudományuk annyiból áll, hogy 1-2 12 évest bevarrjanak Fakebook-uracskának, akivel karöltve teregethetik ki holtomiglan-holtodiglan "mézes heteik" minden kínját? Esküszöm, ez a kedvenc állatfajom. biggrin.gif
Mellesleg féltékeny is vagyok.
2015. július 26. 18:30 #24997
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sydney Adams @ 2015.07.26. 18:00)
A végén még itt szégyent hozol kis hazánk vérbeli alkoholistáira, akik susogós melegítőben,  meg makkos cipőben szoktak a törzshelyükön hepázni'. ohmy.gif 
Csak nem Danny Elfman magasságokba óhajtasz törni? laugh.gif 
Indulunk vele a Ki Mit Tud-on? biggrin.gif 
Lol, hát még nekem. Hetente 2x vagyok Miattad a sürgősségin. rohog.gif 
Mi az, hogy egyesek? blink.gif 
Jól gondold meg, mit mondasz nekem, Te lyány'. Akasztás lesz a vége, ha nem vigyázol a csuszalesődre. d3.gif 
Hö, ekkora fanja vagy és még a becses nevét sem tudod? A végén végső elkeserésemben el is hiszem, hogy nem rajongsz a Nóta TV válogatott csillagaiért. ohmy.gif 
Meg ne tudjam.

pff, te beszélsz, amikor rámásztál az egyik kedvenc bandám tagjaira, AKIK AMÚGY TISZTELETBELI FÉRJEIM? ohmy.gif hát már nem azért de neveld Dzsémszt, ne az én családomat romboljad dry.gif dry.gif
pffffffff. Dave Mustaine 2.0 leszek. vagy nem.
ki mit tudon? ne vicceskedjél velem, mert bajok lesznek dry.gif én csak és kizárólag ikszfaktorba vagyok hajlandó nevezni. grrr.gif
miért? annyira rosszul leszel a favicceimtől, amiknek semmi értelme és nem is poénosak? 110.gif
na és kit akasztunk, bözsinénit vagy a névtelen zsigubigulés gyermeket? smileeee.gif lyaly én meg juthyubos polyénlyaim hahah annyira nem viccesek hogy nemigaz
hogy feltételezhetsz ilyet rólam? tucherch.gif én vagyok a legnagyobb nótatévé-rajongó az egész világon!!! a zárda házirendjét is át kellett fogalmazni, és kérelmet nyújtottunk be a tibcsi bácsinál, hogy a rendünkben lehessen nótatévét nézni dry.gif
2015. július 26. 18:36 #24998
TearsOnMirror
TearsOnMirror
rat whisperer

Státusz"Your love is just a frail disguise to hide the pain behind your eyes."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 22345
Csatolások: 7012
Azonosító: 245558
Idézet (Sydney Adams @ 2015.07.26. 18:17)
*Ha meg kell b*szódni, akkor meg kell b*szódni.* rohog.gif 
Jaj, a nagy pasizós szvegkislányokról' van szó, kiknek' a tudományuk annyiból áll, hogy 1-2 12 évest bevarrjanak Fakebook-uracskának, akivel karöltve teregethetik ki holtomiglan-holtodiglan "mézes heteik" minden kínját?  Esküszöm, ez a kedvenc állatfajom. biggrin.gif
Mellesleg féltékeny is vagyok.

Arról ne is beszéljünk... Már le is töröltem magamat fészbúkról, mert már elegem azokból a magamutogató szelfikből, barátnők folytonos nyáladzásából és persze a "lájkoljatok, ha nagyon szerettek" posztokból. Legszívesebben ilyenkor írnám kommentbe, hogy ássa el magát rögtön, de jó mélyre... meg az agyatlan kiscsajok, akiknek a profilképe Vájolettás. Az a kedvenc... laugh.gif Legszívesebben befognám talpnyalónak... annak lenne egyedül jó, vagy még annak se. rohog.gif
2015. július 26. 18:51 #24999
- törölt felhasználó -    
Idézet (RockMe @ 2015.07.26. 18:30)
pff, te beszélsz, amikor rámásztál az egyik kedvenc bandám tagjaira, AKIK AMÚGY TISZTELETBELI FÉRJEIM? ohmy.gif hát már nem azért de neveld Dzsémszt, ne az én családomat romboljad dry.gif  dry.gif 
pffffffff. Dave Mustaine 2.0 leszek. vagy nem.
ki mit tudon? ne vicceskedjél velem, mert bajok lesznek dry.gif én csak és kizárólag ikszfaktorba vagyok hajlandó nevezni. grrr.gif 
miért? annyira rosszul leszel a favicceimtől, amiknek semmi értelme és nem is poénosak? 110.gif 
na és kit akasztunk, bözsinénit vagy a névtelen zsigubigulés gyermeket? smileeee.gif lyaly én meg juthyubos polyénlyaim hahah annyira nem viccesek hogy nemigaz
hogy feltételezhetsz ilyet rólam? tucherch.gif én vagyok a legnagyobb nótatévé-rajongó az egész világon!!! a zárda házirendjét is át kellett fogalmazni, és kérelmet nyújtottunk be a tibcsi bácsinál, hogy a rendünkben lehessen nótatévét nézni dry.gif

Lol, Téged is elért a Lou Bega-effektus? biggrin.gif
Idézet
A little bit of James in my life
A little bit of Ossi by my side
A little bit of Lars is all I need
A little bit of Kirk is what I see
A little bit of Mirko in the sun
A little bit of Arttu all night long
A little bit of Samy here I am

Én oda csak tapsolni megyek. Meg adás előtt kirakni a taposó aknáimat. angel2.gif
Már folynak ki a szemeim tőle. Vehetnél példát a (volt) rajztanárunkról, aki a saját viccén sírva röhögött, ugyanis mondá a nő; kiment a wifi az ablakon. 110.gif
Én "Mit akar ez a Hitler??"-t ajánlom. Nem akarok Vele összefutni a Blaha Lujzán', különben kénytelen leszek akkorát rásózni arra az alkesz fejére, amennyiben melléütök, akkor is szörnyet hal. mellow.gif
Ez valami új vallás alapja? biggrin.gif
2015. július 26. 18:58 #25000
- törölt felhasználó -    
Idézet (TearsOnMirror @ 2015.07.26. 18:36)
Arról ne is beszéljünk... Már le is töröltem magamat fészbúkról, mert már elegem azokból a magamutogató szelfikből, barátnők folytonos nyáladzásából és persze a "lájkoljatok, ha nagyon szerettek" posztokból. Legszívesebben ilyenkor írnám kommentbe, hogy ássa el magát rögtön, de jó mélyre... meg az agyatlan kiscsajok, akiknek a profilképe Vájolettás. Az a kedvenc... laugh.gif Legszívesebben befognám talpnyalónak... annak lenne egyedül jó, vagy még annak se. rohog.gif

Ó, hát még az ask. fm-en milyen World War megy. Kit ütnek le a West End-ben, ki csicska, ki féltékeny, ki push up melltartókkal hívatott Zalatnay Cini melleket csináltatni magának, ki nem... laugh.gif
Biztos beszabadult Óz(d), a nagy varázsló kis hazánkba, hogy ennyi Violetta-t köszönthetünk köreinkben. Ennél csak a zsiráf-mánia volt jobb. 110.gif
Alacsony a kerítés az isten állatkertjében.
1275 oldal 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!