Starity

OFFTopik Reborn

1275 oldal 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. július 26. 14:44 #24961
Wyrd
Wyrd

StátuszSing out loud we all die
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 647
Csatolások: 42
Azonosító: 244797
Idézet (RockMe @ 2015.07.26. 14:39)
meg az milyen lett volna, ha csak úgy randomban odaszaladok, hogy "tshááá" rohog.gif pedig így visszagondolva el kellett volna kapnom pár szóra sad.gif biggrin.gif
én az Annihilatorre akarok menni, egy koncerthajón lesz biggrin.gif de idén a Rockmaratonra se tudtam kimenni, pedig pont azon a héten voltam Pécsen, hát nem áthelyezik máshova? omg.gif a Judas Priestről is lecsúsztam, hát teljesen kiakadtam miatta mellow.gif az a baj, hogy én még pólókatfelvarrókatkitűzőket is venni szeretnék, erre megy el csomó pénzem, mert némelyik nagyon drága... az élet legnagyobb problémái biggrin.gif

Hát.. annyira azért nem lett volna meglepő.
Igen, azt is láttam... miért van az, hogy az Annihilator szóról mindig az Anaal Nathrakh-re asszociálok? xdd
Ismerős. Az összes (nemlétező) pénzem a lovak, a rajzolós-festős cuccok, a pia, a bandás cuccok és a koncertek között ugrándozik nehézazélet.
2015. július 26. 14:52 #24962
- törölt felhasználó -    
Idézet (Wyrd @ 2015.07.26. 14:44)
Hát.. annyira azért nem lett volna meglepő.
Igen, azt is láttam... miért van az, hogy az Annihilator szóról mindig az Anaal Nathrakh-re asszociálok? xdd
Ismerős. Az összes (nemlétező) pénzem a lovak, a rajzolós-festős cuccok, a pia, a bandás cuccok és a koncertek között ugrándozik nehézazélet.

de abban a helyzetben akkor sem mertem megmozdulni biggrin.gif
lol, amúgy érdekes, az ő nevükről nekem is mindig hülyeségek jutnak eszembe rohog.gif
én azon is gondolkodtam, hogy eladom valamimet, ami nem kell, ezzel pénzt szerzek, és elszórom minden fszságra biggrin.gif csak hát... itt az a kérdés, mit kéne kiválasztanom erre a célra. rohog.gif akármit találok ki, az első percben elbizonytalanodom
1 felhasználónak tetszik: Wyrd
2015. július 26. 14:55 #24963
Wyrd
Wyrd

Idézet (RockMe @ 2015.07.26. 14:52)
de abban a helyzetben akkor sem mertem megmozdulni biggrin.gif
lol, amúgy érdekes, az ő nevükről nekem is mindig hülyeségek jutnak eszembe rohog.gif
én azon is gondolkodtam, hogy eladom valamimet, ami nem kell, ezzel pénzt szerzek, és elszórom minden fszságra biggrin.gif csak hát... itt az a kérdés, mit kéne kiválasztanom erre a célra. rohog.gif akármit találok ki, az első percben elbizonytalanodom

Nem csodálom smileeee.gif
Az ilyennel az a baj, hogy nagyon ragaszkodom a cuccaimhoz, eszembe se jutna eladni bármit is rohog.gif
2015. július 26. 14:58 #24964
- törölt felhasználó -    
Idézet (Wyrd @ 2015.07.26. 14:55)
Nem csodálom smileeee.gif
Az ilyennel az a baj, hogy nagyon ragaszkodom a cuccaimhoz, eszembe se jutna eladni bármit is rohog.gif

na, ezzel én is hasonlóan vagyok. mert "jaaj, ezt xy vette" "ezt még az óvodában találtam az udvaron" "ez túlságosan klassz" "ez még jó lehet valamire" rohog.gif csakhogy rendet tartani is képtelen vagyok, így újabban igyekszem nem nosztalgiázni a kacatjaim felett, hanem kidobom / bedobozolom és kiviszem a garázsba őket biggrin.gif
2015. július 26. 15:02 #24965
Wyrd
Wyrd

Idézet (RockMe @ 2015.07.26. 14:58)
na, ezzel én is hasonlóan vagyok. mert "jaaj, ezt xy vette" "ezt még az óvodában találtam az udvaron" "ez túlságosan klassz" "ez még jó lehet valamire" rohog.gif csakhogy rendet tartani is képtelen vagyok, így újabban igyekszem nem nosztalgiázni a kacatjaim felett, hanem kidobom / bedobozolom és kiviszem a garázsba őket biggrin.gif

Na, én meg pont nem. Amúgy alig van valami cuccom, mer' minek rohog.gif ja, de a szarvaskoponyát meg minden áron meg akarom tartani. logic xdd
2015. július 26. 15:05 #24966
- törölt felhasználó -    
Idézet (Wyrd @ 2015.07.26. 15:02)
Na, én meg pont nem. Amúgy alig van valami cuccom, mer' minek rohog.gif ja, de a szarvaskoponyát meg minden áron meg akarom tartani. logic xdd

pedig azt hittem : dd akkor ezek szerint csak én vagyok ilyen nosztalgiázós típus rohog.gif
én meg mindent szrt megtartottam óvodásként, két éve ezeket szelektálom biggrin.gif
2015. július 26. 15:08 #24967
Wyrd
Wyrd

Idézet (RockMe @ 2015.07.26. 15:05)
pedig azt hittem : dd akkor ezek szerint csak én vagyok ilyen nosztalgiázós típus rohog.gif 
én meg mindent szrt megtartottam óvodásként, két éve ezeket szelektálom biggrin.gif

Apum ilyen gyűjtögetős típus, mindent hazahoz, szó szerint, amiből biztos van még vagy 3 itthon. És mivel költözködés kellős közepén vagyunk, a cuccaim nagy része már a másik háznál van. Bezzeg a saját holmijait nem viszi, engem kell csak megszabadítani a létfontosságú dolgoktól dry.gif
2015. július 26. 15:12 #24968
- törölt felhasználó -    
Idézet (Wyrd @ 2015.07.26. 15:08)
Apum ilyen gyűjtögetős típus, mindent hazahoz, szó szerint, amiből biztos van még vagy 3 itthon. És mivel költözködés kellős közepén vagyunk, a cuccaim nagy része már a másik háznál van. Bezzeg a saját holmijait nem viszi, engem kell csak megszabadítani a létfontosságú dolgoktól dry.gif

uhh. költözés? én szerintem elvesznék a cuccaim között... biggrin.gif amúgy ismerős helyzet, nálunk nyaralás előtt szokott ez lenni, nekem már előtte konkrétan egy héttel be kell pakolnom, aztán 1. gazdálkodom a többi cuccomból, 2. kirámolok mindent (mert ami momentán kell, az a bőrönd alján van természetesen), aztán vissza.
2015. július 26. 15:15 #24969
Wyrd
Wyrd

Idézet (RockMe @ 2015.07.26. 15:12)
uhh. költözés? én szerintem elvesznék a cuccaim között... biggrin.gif amúgy ismerős helyzet, nálunk nyaralás előtt szokott ez lenni, nekem már előtte konkrétan egy héttel be kell pakolnom, aztán 1. gazdálkodom a többi cuccomból, 2. kirámolok mindent (mert ami momentán kell, az a bőrönd alján van természetesen), aztán vissza.

Igen... de mivel nagyon sok cuccunk van, (kivéve nekem xd) elég lassan haladunk.
fúú, mindig utolsó pillanatban pakolok be, és kb. egész napos munka, mert minden ruhadarab után fél órás szünetet tartok rohog.gif
2015. július 26. 15:18 #24970
- törölt felhasználó -    
Idézet (Wyrd @ 2015.07.26. 15:15)
Igen... de mivel nagyon sok cuccunk van, (kivéve nekem xd) elég lassan haladunk.
fúú, mindig utolsó pillanatban pakolok be, és kb. egész napos munka, mert minden ruhadarab után fél órás szünetet tartok rohog.gif

nekem elkezdeni nehéz, egy csomó ideig könyörögnek nekem, mire egyáltalán előkeresem magát a táskát biggrin.gif utána meg kinyitom a szekrényt, belemarkolok, és mindent bebszok a bőröndbe. a lényegesebb dolgokat pedig indulás előtt két perccel kezdem összerakni a szüleim legnagyobb örömére :'d
2015. július 26. 15:24 #24971
Wyrd
Wyrd

Idézet (RockMe @ 2015.07.26. 15:18)
nekem elkezdeni nehéz, egy csomó ideig könyörögnek nekem, mire egyáltalán előkeresem magát a táskát biggrin.gif utána meg kinyitom a szekrényt, belemarkolok, és mindent bebszok a bőröndbe. a lényegesebb dolgokat pedig indulás előtt két perccel kezdem összerakni a szüleim legnagyobb örömére :'d

Tiszta én rohog.gif De még soha nem hagytam itthon semmit, szóval valamit nagyon jól csinálhatok rohog.gif
2015. július 26. 15:26 #24972
- törölt felhasználó -    
Idézet (Wyrd @ 2015.07.26. 15:24)
Tiszta én rohog.gif De még soha nem hagytam itthon semmit, szóval valamit nagyon jól csinálhatok rohog.gif

én viszont valamit mindig itthon felejtek biggrin.gif ráadásul nem is lényegtelen dolgokat... múltkor nem vittem magammal fésűt _nevet.gif
2015. július 26. 15:28 #24973
Wyrd
Wyrd

Idézet (RockMe @ 2015.07.26. 15:26)
én viszont valamit mindig itthon felejtek biggrin.gif ráadásul nem is lényegtelen dolgokat... múltkor nem vittem magammal fésűt _nevet.gif

Áh, olyan nekem is volt mondjuk... még régen rohog.gif Viszont amikor odaérünk, mindig feltúrom a táskát, aztán amit keresek, sose találom meg, csak itthon rohog.gif A múltkor nem találtam a sortot, amiben aludni terveztem, aztán itthon kipakolásnál meglett _nevet.gif
2015. július 26. 15:30 #24974
- törölt felhasználó -    
Idézet (TearsOnMirror @ 2015.07.26. 10:37)
A sportnál mindig is előbbre tartottam a semmittevést és az ágyban fetrengést. Különben is az a sok gyökér, aki csak azért megy uszodába, hogy villogjon az új fürdőruhájával és mutogassa magát a bikiniben, csak hogy ő lehessen a szépség. A vízbű' meg ki kell menteni, mert az úszás tudása még a semminél is kevesebb. Én biztos otthagyom, majd kimenti, aki akarja. xD de gonosz vagyok

Azokra a vakolatfejű' "szépségekre" gondolsz, akik a strandon is max. a kezdő úszómestereket tudják szórakoztatni siketfajdot megszégyenítő násztáncukkal? rohog.gif
Lol, azokat én is bírom. Főleg mikor utána meglátom a köldökkiretusálós' PhotoShop próbálkozásaikat a legnagyobb közösségi oldalakon. Ilyenkor mondok imát az emberiség fennmaradása végett. laugh.gif
2015. július 26. 15:35 #24975
- törölt felhasználó -    
Idézet (Wyrd @ 2015.07.26. 15:28)
Áh, olyan nekem is volt mondjuk... még régen rohog.gif Viszont amikor odaérünk, mindig feltúrom a táskát, aztán amit keresek, sose találom meg, csak itthon rohog.gif A múltkor nem találtam a sortot, amiben aludni terveztem, aztán itthon kipakolásnál meglett _nevet.gif

biggrin.gif ilyen már velem is előfordult rohog.gif
amikor indulunk, mindig átgondolom, mindent elraktam-e, aztán öt perccel azelőtt, hogy megérkeznénk, rájövök, hogy basszus, megint otthon felejtettem valamit rohog.gif
2015. július 26. 15:37 #24976
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sydney Adams @ 2015.07.26. 15:30)
...

remélem, azért voltál offline, mert teljesítetted a büntetésedet a kihágásért grrr.gif
2015. július 26. 15:39 #24977
- törölt felhasználó -    
Idézet (RockMe @ 2015.07.26. 09:04)
azzal bele fogok borulni az árokba, de no problem, majd összekapar valaki, ha szépen nézek rá :')
gyilkolászni nem szoktam, viszont metalzenészek seregét zártam a szekrényembe. smileeee.gif
bokrok mögé? pls, a most a háztető a divat
NEHOGYMÁR
akkor valószínűleg életem szerelmét nyírnád ki
egy hosszú, szőke hajú, kék szemű, 195 centi magas srácot Judas Priest-felsőben, farmermellényben és olyan dzsuvás tornacipőben, mint az enyém aww *gyorsan felpofozza magát* mikről beszélek én itt pfff egy ilyen pasiért minimum Hollandiába kéne vadászni menni
ez csak a te szerencséd lehet. biggrin.gif

Majd küldöm Májkül Nájt barátomat, hátha megsegít a bajban. biggrin.gif
Ez már beteges. Majd erről írom a diplomamunkámat, tán' jelölnek miatta a Nobelre. Már épp itt lenne az ideje. biggrin.gif
Háztető? Oda meg hogy másszak fel? Nem vagyok én Szpájdörmen', jó lesz a szomszéd veteményese is erre a célra. Legalább megtudja, milyen sanyarú sorsom van. laugh.gif
Pedig Mo.-n is milyen Mr. 4 oktáv Attilákat lehet összeszedni. biggrin.gif
Az én szerencsém, pff. A legmagasabb fazon, akit "szerencsém volt megismerni", 172 centi acélbetétes bakancsban. A többi pedig a 160-165-öt súrolja. Szerinted? rohog.gif
2015. július 26. 15:41 #24978
- törölt felhasználó -    
Idézet (RockMe @ 2015.07.26. 15:37)
remélem, azért voltál offline, mert teljesítetted a büntetésedet a kihágásért grrr.gif

Mire gondolsz? unsure.gif rohog.gif
Lehet-e nagyobb büntetést kapni, mint a "Hitler Style" 10 órás verzióját egyben végighallgatni?
2015. július 26. 15:44 #24979
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sydney Adams @ 2015.07.26. 15:39)
Majd küldöm Májkül Nájt barátomat, hátha megsegít a bajban. biggrin.gif 
Ez már beteges. Majd erről írom a diplomamunkámat, tán' jelölnek miatta a Nobelre. Már épp itt lenne az ideje. biggrin.gif 
Háztető? Oda meg hogy másszak fel? Nem vagyok én Szpájdörmen', jó lesz a szomszéd veteményese is erre a célra. Legalább megtudja, milyen sanyarú sorsom van. laugh.gif 
Pedig Mo.-n is milyen Mr. 4 oktáv Attilákat lehet összeszedni.  biggrin.gif 
Az én szerencsém, pff. A legmagasabb fazon, akit "szerencsém volt megismerni", 172 centi acélbetétes bakancsban. A többi pedig a 160-165-öt súrolja. Szerinted?  rohog.gif

köszcsi, de erősítéssel küldd, nem vagyok egyszerű eset
de akkor úgy írjad ám, hogy tényleg jelöljenek, mert ha nem, haragudni fogok dry.gif
pedig onnan nagyon pale tájképeket lehet fotózni snapchattel, te lehetnél a tumbli királynője
tényleg? én még egyet sem láttam cry.gif
én egyszer találkoztam 187 centis sráccal is háá
2015. július 26. 15:46 #24980
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sydney Adams @ 2015.07.26. 15:41)
Mire gondolsz?  unsure.gif rohog.gif 
Lehet-e nagyobb büntetést kapni, mint a "Hitler Style" 10 órás verzióját egyben végighallgatni?

omg.gif omg.gif omg.gif persze, hogy lehet
ha nem hallgathatod meg egyben a Hitler Style 10 órás verzióját
na, az az igazi büntetés
1275 oldal 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!