Idézet (Sydney Adams @ 2015.07.26. 00:36)
Visszaszívom.
Akkor csattogós lepkével küldelek oda, csak ki ne mondd a Sátán nevét, mert rögvest eret vágok.
Ilyen dumával lehetne Belőled Mo. legújabb mónika show-beli celebritása, akinek az újdonság kedvéért először nem Lipótmezőn lenne ajánlott tartózkodnia.
Vagy kitudja, elsőre nem tűnsz serial killer-nek.
Most kéne drámaripacshoz méltóan Oscar-díjas színészi alakítással kifutnom a bokrok mögé sírni?
Most mondhatnám, hogy hiszen így is, úgyis magányosan fogsz ""megpusztulni"" egy rakat Flying V társaságában, inkább nagykislányhoz' méltóan el rakom láb alól az 1. 180+os gyereket, akit meglátok Judas Priest felsőben. Csak most, csak a tiszteletedre.
Csak mert jószívű vagyok, és nem sértődtem meg rajta, hogy kiátkoztál az apácazárdádból.
Mellesleg még mindig várat magára a titulusom, valszeg' a kocsma környékén hagyattam el valahol.

azzal bele fogok borulni az árokba, de no problem, majd összekapar valaki, ha szépen nézek rá :')
gyilkolászni nem szoktam, viszont metalzenészek seregét zártam a szekrényembe.
bokrok mögé? pls, a most a háztető a divat
NEHOGYMÁR
akkor valószínűleg életem szerelmét nyírnád ki
egy hosszú, szőke hajú, kék szemű, 195 centi magas srácot Judas Priest-felsőben, farmermellényben és olyan dzsuvás tornacipőben, mint az enyém aww *gyorsan felpofozza magát* mikről beszélek én itt pfff egy ilyen pasiért minimum Hollandiába kéne vadászni menni
ez csak a te szerencséd lehet.