de komolyan ez a lány olyan buta ma nem értette azt hogy mi az az 'est'....igen a magyar szó est nem tudta a jelentését és 'eszt'nek ejtette
OFFTopik Reborn
2015. január 19. 12:16
otársam: a barátomnak karácsonyra starbucksos boxert vettem mert az a kedvenc mesehőse
de komolyan ez a lány olyan buta ma nem értette azt hogy mi az az 'est'....igen a magyar szó est nem tudta a jelentését és 'eszt'nek ejtette
2015. január 19. 20:51
jaj ez a csoró csarli............. jön SOUNDRA!!!!!!! fellépni... ahol közönsége se lesz kb mert ennek a csorónak a girl riot a közönsége, aki zajpopot csinál.. nem az ilyen yoló fos szar diszkó emberek...... ilyen avicsi meg nicky romero mellet... jóságos isten.......
2015. január 19. 21:10
Idézet (ririn @ 2015.01.19. 12:16)
otársam: a barátomnak karácsonyra starbucksos boxert vettem mert az a kedvenc mesehőse
mi ez most látom
2015. január 19. 22:05
imádom hogy tőletek sose tudok tanácsot kérni mert semmi közötök az emberi kapcsolatokhoz erre végre lesz egy csoró uram az iskolába, de azt is hiába kérdezem, mert az is olyan sötét az emberekhez mint a másik 2 csöves barátom.............................. ez valahol szép hogy a nyomik megtalálják egymást de azért szánalom.com
2015. január 19. 23:23
hát ez :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD ez urammal a suliba jesszus :DDDDDDDD 100%
2015. január 20. 14:01
hol vagytok büdösek??? már teleírom itt az egész oldalt
múltkor otthagyta valaki a füzetét a terembe én meg kedvesen hazahoztam, hogy jaj majd visszaadom so nice
erre most látom hogy ráfolyt a kecsap, tiszta szar az egész...................... istenem................
próbáltam acetonnal lemosni erre kiszedte a színét omg.........................
múltkor otthagyta valaki a füzetét a terembe én meg kedvesen hazahoztam, hogy jaj majd visszaadom so nice
erre most látom hogy ráfolyt a kecsap, tiszta szar az egész...................... istenem................
2015. január 20. 15:51
Idézet (Dianna @ 2015.01.20. 14:01)
hol vagytok büdösek??? már teleírom itt az egész oldalt
csoró:ddddd
2015. január 23. 18:50
Idézet (,2015.01.20. 16:06~5348567)
nem érdemes már rátok pazarolni az időm nem 
te hova lettél csöves?
2015. február 15. 17:24
omg gyerekek ezt nem mondjátok komolyan mióta didi törölte magát azóta fel sem tudom venni vele a kapcsolatot azt most itt van a kendi aki már 1 hónapja nem lépett be megbolondulok már lassan.................
2015. február 15. 18:57
kund ha valaha leszöl még nemtudod mi lehet didi tumblijának címe? ha már fészen nem ír vissza a szarosa......
2015. február 18. 18:54
kendi most milyen szépeket írna a szelenás cikkhez
ha itt lenne
2015. február 21. 15:30
ezt nem hiszem el hogy ti most mind komolyan itthagytatok.......ha egyszer felkeresnétek akkor már DIREKT nem fogok visszaírni pulyák
2015. március 02. 21:21
Idézet (,2014.04.15. 15:46~4827976)
ja, mi milyen jól bírjuk hárman... többiek már rég kihullottak
tiszta éhezők viadala
biztos ezért olvassák annyian, izgatottak már ki lesz a győztes
tiszta éhezők viadala
biztos ezért olvassák annyian, izgatottak már ki lesz a győztes
hát úgy látszik győztem majmok................
2015. március 20. 14:06
komolyan mondom már nem tudom mit csináljak didi ha ezt olvasod akkor nemtudom mit ártottam neked hogy csak így egyik napról a másikra nem válaszolsz most meg letiltottál még fészen is vagy törölted magad vagy mit én tudjam a kendi meg már hónapok óta elérhetetlen hát igen ez a nagy család yaay family marhára
2015. április 20. 17:27
|
|
Liliesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.05. Hozzászólás: 365 Csatolások: 29 Azonosító: 242295 offline
|
nemis akartam már használni ezt az oldalt csak lementeni a csarlis képeket de most olyan mérges vagyok.....................
kundi nem tudom mit képzelsz magadról, hogy itt hagysz engem meg a rilt de pont te tudhatnád milyen szar érzés is ez...... erre UGYANAZT ELJÁTSZOD konkrétan mint hát tudjuk ki.
nem akarok itt drámázni meg műsort adni a népnek, de jó lenne ha legalább válaszolnál arra, amit a nővérednek írtunk és elgondolkodnál
kundi nem tudom mit képzelsz magadról, hogy itt hagysz engem meg a rilt de pont te tudhatnád milyen szar érzés is ez...... erre UGYANAZT ELJÁTSZOD konkrétan mint hát tudjuk ki.
nem akarok itt drámázni meg műsort adni a népnek, de jó lenne ha legalább válaszolnál arra, amit a nővérednek írtunk és elgondolkodnál
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: