Starity

OFFTopik Reborn

1275 oldal 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 1224
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. január 10. 02:13 #24361
- törölt felhasználó -    
Üzenet: Üzenet megadása kötelező!
2015. január 10. 17:08 #24362
- törölt felhasználó -    
neneneenene kérlek ne, elkezdtem az osztálytársammal álmodni jfc ne ne ne
ígyis elég kínos már iskolába járnom ne
öljetek meg
2015. január 10. 20:25 #24363
- törölt felhasználó -    
segítettem ma egy tök idegen starity tagnak smileeee.gif
olyan aranyos vagyok
2015. január 10. 23:19 #24364
- törölt felhasználó -    
valakik 11 évesen gyilkoltak.....én annyi idősen csatlakoztam az offtopikhoz

gyilkolhattam is volna....
2015. január 10. 23:52 #24365
- törölt felhasználó -    
Idézet (ririn @ 2015.01.10. 23:19)
valakik 11 évesen gyilkoltak.....én annyi idősen csatlakoztam az offtopikhoz
gyilkolhattam is volna....

az off még rosszabb szerintem
2015. január 11. 00:38 #24366
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dianna @ 2015.01.10. 23:52)
az off még rosszabb szerintem

énis ezt mondom
2015. január 11. 21:05 #24367
- törölt felhasználó -    
rip család cry.gif cry.gif
2015. január 11. 22:19 #24368
- törölt felhasználó -    
azt álmodtam, hogy ilyen éhezők viadala szerűségben voltam pár osztálytársaimmal meg idegenekkel és csak egy kis szikém volt...
de örültem neki, mert értettem a késekhez (?????) és elvágtam egy csomó ember torkát, úgy hogy mögéjük lopakodtam.... még az osztálytársamét is (nem a jófejét hanem egy csajét)
aztán bement mindenki egy ilyen fakunyhóba (ott kellett lenni, hogy meginduljon a gyilkolás) aztán megjelent egy óra és elkezdett visszaszámolni 2 perctől és azt mondták a hangosbemondóba, hogy ha letelik kezdődhet a gyilkolás fear.gif
aztán ott állt mellettem egy ilyen nagyon jó pali, tipikus beképzelt szépfiú és elkezdett ott incselkedni velem mondom neked mid van? aztán megmutatta a kabátja alatt a pisztolyt fear.gif nekem meg csak egy szikém volt, de valamiért nem ijedtem meg tőle, próbált a szövetségesem lenni, fogalmam sincs miért
a pisztoly egy kötélhez volt erősítve, ami az emeleten át vezetett, nem tudom miért.. aztán letelt az idő és ez a s3ggfej megpróbált fejbelőni a fegyverével de én ellöktem a kezét és azt mondta, hogy látod ezért jobb a késed, ezzel lehetetlen célozni... és így vigyorog miközben próbál megölni dry.gif aztán amikor látta, hogy nem bír velem egykönnyen akkor már tényleg próbált egy csapatban lenni velem, én meg egy gyufával felgyújtottam a kötelet, amihez a pisztoly volt erősítve, hogy elvegyem tőle. de a tűz nem aludt ki, hanem felgyújtotta az emeletet, és így kinyírtam mindenkit aki fent volt.. és mondta ez a hülye, hogy miért is nem előbb jutott ez eszembe énmeg csak nem nem nemis így akartam blink.gif
és mindenki ott állt, senki nem akart gyilkolni, nem fogták fel, hogy ha nem 1 marad, akkor mind meghalnak, csak mi értettük meg ezzel a csávóval
aztán ő elkezdte lelőni az embereket, énmeg elvágtam vagy 5 ember torkát azzal a hülye késsel, de olyan életlen volt, hogy emlékszem így erőlködnöm kellett, hogy belevágjon a bőrükbe
amikor már alig maradtak próbáltam megszerezni a pisztolyt a palitól, mert tudtam, hogy ha ketten maradunk ez tuti megöl engem, valahogy elvettem tőle, próbáltam lelőni, pont odaraktam az arcához, de nem öltem meg, csak ilyen kis heg lett az arcán
ő meg röhögött hogy milyen hülye vagyok, na adjam vissza, ha nem tudom használni omg.gif mert úgy működött, hogy csak távolról okozott sérülést, ha közvetlen meglőtted nem
erre ilyen rohadt messzi távból lelőtt valakit, hogy "na így kell ezt" az meg így szétrobbant darabokra fear.gif
és a végén ketten maradtunk és kiszámoltam, hogy nincs több lőszer a tárba (az álom alatt számoltam, pont 50 volt benne rohog.gif ), de nem tudtam a zsebébe van-e még
és megszerettem 10 perc alatt ezt az embert és a végén már nem akartam megölni, de tudtam, hogy muszáj lesz ezért elkezdtem kergetni ilyen fák között és felkeltem _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2015. január 11. 22:21 #24369
- törölt felhasználó -    
bárcska lenne ilyen álomfejtő boszorka offba ezt most jól kielemezhetné
2015. január 12. 12:28 #24370
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dianna @ 2015.01.11. 22:19)
azt álmodtam, hogy ilyen éhezők viadala szerűségben voltam pár osztálytársaimmal meg idegenekkel és csak egy kis szikém volt...
de örültem neki, mert értettem a késekhez (?????) és elvágtam egy csomó ember torkát, úgy hogy mögéjük lopakodtam.... még az osztálytársamét is (nem a jófejét hanem egy csajét) 
aztán bement mindenki egy ilyen fakunyhóba (ott kellett lenni, hogy meginduljon a gyilkolás) aztán megjelent egy óra és elkezdett visszaszámolni 2 perctől és azt mondták a hangosbemondóba, hogy ha letelik kezdődhet a gyilkolás fear.gif
aztán ott állt mellettem egy ilyen nagyon jó pali, tipikus beképzelt szépfiú és elkezdett ott incselkedni velem mondom neked mid van? aztán megmutatta a kabátja alatt a pisztolyt fear.gif nekem meg csak egy szikém volt, de valamiért nem ijedtem meg tőle, próbált a szövetségesem lenni, fogalmam sincs miért
a pisztoly egy kötélhez volt erősítve, ami az emeleten át vezetett, nem tudom miért.. aztán letelt az idő és ez a s3ggfej megpróbált fejbelőni a fegyverével de én ellöktem a kezét és azt mondta, hogy látod ezért jobb a késed, ezzel lehetetlen célozni... és így vigyorog miközben próbál megölni dry.gif aztán amikor látta, hogy nem bír velem egykönnyen akkor már tényleg próbált egy csapatban lenni velem, én meg egy gyufával felgyújtottam a kötelet, amihez a pisztoly volt erősítve, hogy elvegyem tőle. de a tűz nem aludt ki, hanem felgyújtotta az emeletet, és így kinyírtam mindenkit aki fent volt.. és mondta ez a hülye, hogy miért is nem előbb jutott ez eszembe énmeg csak nem nem nemis így akartam  blink.gif 
és mindenki ott állt, senki nem akart gyilkolni, nem fogták fel, hogy ha nem 1 marad, akkor mind meghalnak, csak mi értettük meg ezzel a csávóval
aztán ő elkezdte lelőni az embereket, énmeg elvágtam vagy 5 ember torkát azzal a hülye késsel, de olyan életlen volt, hogy emlékszem így erőlködnöm kellett, hogy belevágjon a bőrükbe
amikor már alig maradtak próbáltam megszerezni a pisztolyt a palitól, mert tudtam, hogy ha ketten maradunk ez tuti megöl engem, valahogy elvettem tőle, próbáltam lelőni, pont odaraktam az arcához, de nem öltem meg, csak ilyen kis heg lett az arcán
ő meg röhögött hogy milyen hülye vagyok, na adjam vissza, ha nem tudom használni omg.gif mert úgy működött, hogy csak távolról okozott sérülést, ha közvetlen meglőtted nem
erre ilyen rohadt messzi távból lelőtt valakit, hogy "na így kell ezt" az meg így szétrobbant darabokra fear.gif
és a végén ketten maradtunk és kiszámoltam, hogy nincs több lőszer a tárba (az álom alatt számoltam, pont 50 volt benne  rohog.gif ), de nem tudtam a zsebébe van-e még 
és megszerettem 10 perc alatt ezt az embert és a végén már nem akartam megölni, de tudtam, hogy muszáj lesz ezért elkezdtem kergetni ilyen fák között és felkeltem _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif

ez nagyon beteg _nevet.gif _nevet.gif
2015. január 12. 19:48 #24371
- törölt felhasználó -    
aszongyák csarlis kommentbe, hogy jó nagy riibanc lett _nevet.gif erre megnézem kedvenc sztárja taylor momsen..... _nevet.gif légyszives
2015. január 14. 23:07 #24372
- törölt felhasználó -    
NAGYON RÖHÖGÖK XDDD azt írja egyik sztáradatlapon:

Idézet
Egyes információk szerint az új albumának a "TBA" címet adta.

kész végem _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2015. január 15. 06:11 #24373
- törölt felhasználó -    
otársam: "tudod én nem voltam otthon szilveszterkor, nekem még vannak barátaim"

imádom esküszöm
még két ilyet mond és beleszeretek
2015. január 15. 06:17 #24374
- törölt felhasználó -    
ja amúgy nyelvtanból tegnap vizsgáztam összesen 1 tételt tudtam, erre pont azt kihúztam nevet2.gif
5-ös lett _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
kezd elmúlni a csoróságom smileeee.gif
2015. január 15. 11:12 #24375
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dianna @ 2015.01.15. 06:17)
ja amúgy nyelvtanból tegnap vizsgáztam összesen 1 tételt tudtam, erre pont azt kihúztam nevet2.gif
5-ös lett _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif 
kezd elmúlni a csoróságom smileeee.gif

nehogy azt hidd!!4

ez a csoki itt a kezemben többet ér, mint az a szutyok amit te életednek nevezel
2015. január 15. 11:13 #24376
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dianna @ 2015.01.15. 06:11)
otársam: "tudod én nem voltam otthon szilveszterkor, nekem még vannak barátaim"
imádom esküszöm
még két ilyet mond és beleszeretek

jöhetne offolni smileeee.gif

habár elfoglaltabb lehet ehhez
2015. január 15. 12:11 #24377
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candies @ 2015.01.15. 11:12)
nehogy azt hidd!!4
ez a csoki itt a kezemben többet ér, mint az a szutyok amit te életednek nevezel

bal lábbal keltél róka mi dry.gif
2015. január 15. 12:22 #24378
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candies @ 2015.01.15. 11:13)
jöhetne offolni smileeee.gif 
habár elfoglaltabb lehet ehhez

majd lecsorósítom a szintünkre thumbsup.gif thumbsup.gif
2015. január 15. 16:24 #24379
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candies @ 2015.01.15. 11:12)
nehogy azt hidd!!4

kendi ilyen szöveggel kiadhatnál egy mixtapet

jaj gyerekek amúgy meghalt a hörcsögöm annyira szerettem pedig jaj.....nem volt elég hogy még dobogós se lettem a versenyen arra jövök haza hogy ott látom szegény fekszik és így zihál sad.gif de vele voltam az utolsó perceiben ez azért sokat számít cray.gif
2015. január 15. 17:05 #24380
westher
westher
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1585
Csatolások: 225
Azonosító: 238307
Idézet (Dianna @ 2015.01.11. 22:19)
a pisztoly egy kötélhez volt erősítve, ami az emeleten át vezetett, nem tudom miért.. aztán letelt az idő és ez a s3ggfej megpróbált fejbelőni a fegyverével de én ellöktem a kezét és azt mondta, hogy látod ezért jobb a késed, ezzel lehetetlen célozni... és így vigyorog miközben próbál megölni dry.gif aztán amikor látta, hogy nem bír velem egykönnyen akkor már tényleg próbált egy csapatban lenni velem, én meg egy gyufával felgyújtottam a kötelet, amihez a pisztoly volt erősítve, hogy elvegyem tőle. de a tűz nem aludt ki, hanem felgyújtotta az emeletet, és így kinyírtam mindenkit aki fent volt.. és mondta ez a hülye, hogy miért is nem előbb jutott ez eszembe énmeg csak nem nem nemis így akartam  blink.gif 
és a végén ketten maradtunk és kiszámoltam, hogy nincs több lőszer a tárba (az álom alatt számoltam, pont 50 volt benne  rohog.gif ), de nem tudtam a zsebébe van-e még 
és megszerettem 10 perc alatt ezt az embert és a végén már nem akartam megölni, de tudtam, hogy muszáj lesz ezért elkezdtem kergetni ilyen fák között és felkeltem _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif

Én miért nem álmodok ilyeneket? _nevet.gif
Én csak olyanokat álmodok, hogy dínó vagyok meg hogy kitépem az ereimet a kezemből. _nevet.gif
1275 oldal 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 1224
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!