Tudod ki a perverz? Aki szereti, ha szex közben verik vagy pedig szereti a szex közbeni egyéb perverz dolgokat!
by manó
OFFTopik Reborn
2015. január 08. 02:08
2015. január 08. 02:10
Egyszer volt egy felhasználó a Starityn, aki gyűjtötte a hozzászólásokat, és mikor elérte a ezret, összepottyant, és meghalt. A szelleme azóta is üldözi a hozzászólásgyűjtő egyéneket.
ez kész
ez kész
2015. január 08. 02:10
Idézet (Dianna @ 2015.01.08. 02:08)
Tudod ki a perverz? Aki szereti, ha szex közben verik vagy pedig szereti a szex közbeni egyéb perverz dolgokat!
by manó
by manó
voltak érdekes hozzászólásai
jongis képem milyen jó
2015. január 08. 02:11
Idézet (Dianna @ 2015.01.08. 02:10)
Egyszer volt egy felhasználó a Starityn, aki gyűjtötte a hozzászólásokat, és mikor elérte a ezret, összepottyant, és meghalt. A szelleme azóta is üldözi a hozzászólásgyűjtő egyéneket.
ez kész

ez kész
félek
2015. január 08. 02:13
amúgy mivan ha nóminak emlékezetkiesése volt és az offra nem emlékszik
én vagyok itt az ész
2015. január 08. 02:14
Idézet
aj sírni kell, de nem jön ki könny
ez annyira zseniális kundi sose unom meg
2015. január 08. 02:16
Idézet (Dianna @ 2015.01.08. 02:14)
ez annyira zseniális kundi sose unom meg
fave
Idézet
Idézet (Dianna @ 2015.01.08. 02:13)
amúgy mivan ha nóminak emlékezetkiesése volt és az offra nem emlékszik
én vagyok itt az ész
a leghihetőbb teória
2015. január 08. 02:20
amikor rilt bannolták és mindenki felvette a lapjait aztán abból ment a vita
2015. január 08. 02:20
Idézet
amúgy meg nem kellenek nekem barátok, itt vagyok én magamnak cool.gif ő az aki mindig velem volt, és halálomig mellettem is lesz thumbsup.gif
Idézet
azt álmodtam, hogy valami ünnepség volt talán szilveszter és mi itt írogattunk
éjfélkor beírt nómi és te elkezdtél sikítani és mi rillel hallottunk nevet2.gif és felhívott ril, hogy úristen mit sikít itt a kundi hát szlovákiáig hallani nevet2.gif mondom itt budapesten is lehetett, tiszta kész
és akkor láttuk hogy itt a nómi és tökre meglepődtünk, mert azt hittük már rég meghalt nevet2.gif
éjfélkor beírt nómi és te elkezdtél sikítani és mi rillel hallottunk nevet2.gif és felhívott ril, hogy úristen mit sikít itt a kundi hát szlovákiáig hallani nevet2.gif mondom itt budapesten is lehetett, tiszta kész
és akkor láttuk hogy itt a nómi és tökre meglepődtünk, mert azt hittük már rég meghalt nevet2.gif
2015. január 08. 02:21
http://starity.hu/forum/topik/200889-offtopic-vi/oldal/959/
úristen ti csorók mennyien voltunk KARÁCSONYKOR
úristen ti csorók mennyien voltunk KARÁCSONYKOR
2015. január 08. 02:22
halljátok nem bírom szenteste az ünnepi vacsora és ajándékok helyett mindenki itt írkodott
2015. január 08. 02:23
Idézet (Becca @ 2010.12.24. 19:39)
Épp egy f@sz alakú habcsókot szopogatok rohog.gif
hát boldog karácsonyt
Épp egy f@sz alakú habcsókot szopogatok rohog.gif
hát boldog karácsonyt
2015. január 08. 02:25
Idézet (Dianna @ 2015.01.08. 02:22)
halljátok nem bírom szenteste az ünnepi vacsora és ajándékok helyett mindenki itt írkodott 
2015. január 08. 02:33
győzike 15 éves kora óta a beával van........ én 15 évesen ismertem meg kundit
ez nem véletlen
ez nem véletlen
2015. január 08. 09:39
azt álmodtam hogy elkapott a rendőrség, mert este sétáltam az úton, és 2 csaj aki éppen akkor rabolta ki az egyik boltot, odaszaladt hozzám, így mikor jött a rendőr, azt hitte velem vannak. mondtam neki hogy nem csináltam semmit, de nem hitte el.
aztán megmotozott minket, a 2 csajnál volt valami drog, de nálam semmi.
telt az idő, de valamiért a csávó nem akart minket a rendőrségre vinni, hanem ott éltünk az út szélén ahol elkapott minket, és főznünk kellett a rendőrre wtf.. mikor én voltam a soros, mindig káposztalevest csináltam.
ahogy ott éldegéltünk, egyre jobban összebarátkoztam a rendőrrel, mindig kibeszéltük a 2 lányt, és beleszerettem.
és akkor csörög a telefon, apám az, hogy ki e húztam a kukát
2015. január 08. 14:38
Idézet (Dianna @ 2015.01.08. 02:33)
győzike 15 éves kora óta a beával van........ én 15 évesen ismertem meg kundit
ez nem véletlen
ez nem véletlen
én meg most vagyok annyi ez nem véletlen
na baz nem is annyi vagyok de már elküldtem ezt úgyhogy mindegy
2015. január 08. 15:45
Idézet (Candies @ 2015.01.08. 09:39)
azt álmodtam hogy elkapott a rendőrség, mert este sétáltam az úton, és 2 csaj aki éppen akkor rabolta ki az egyik boltot, odaszaladt hozzám, így mikor jött a rendőr, azt hitte velem vannak. mondtam neki hogy nem csináltam semmit, de nem hitte el.
kérdeztem tőle ilyen beképzelt hangon, hogy ugye rám nem kell bilincset rakni? aszt csak röhögött, és rám rakta... közben azon gondolkoztam, hogy otthon biztos elfogják hinni hogy ártatlan vagyok.
telt az idő, de valamiért a csávó nem akart minket a rendőrségre vinni, hanem ott éltünk az út szélén ahol elkapott minket, és főznünk kellett a rendőrre wtf.. mikor én voltam a soros, mindig káposztalevest csináltam.
de máséból nem ettem, mert meg voltam rájuk sértődve.
ahogy ott éldegéltünk, egyre jobban összebarátkoztam a rendőrrel, mindig kibeszéltük a 2 lányt, és beleszerettem.
aztán valahogy hazakerültünk, nekem volt valami vőlegényem, de csak a rendőrre tudtam gondolni....
felkeltett
KUNDI PLS XDDDDDDDDDDDDDDD legnagyobb dolog szerelmi életedben ez az álom
de miért pont rendőr? a rendőrök nemis szekszik egyáltalán
2015. január 08. 16:00
holnap féléves vizsgám lesz földrajzból és most tudtam meg...... még könyvet se vettem szeptember óta.................................
2015. január 08. 16:26
Idézet (Dianna @ 2015.01.08. 16:00)
holnap féléves vizsgám lesz földrajzból és most tudtam meg...... még könyvet se vettem szeptember óta.................................
olyan büszke vagyok rád
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: