story time: múlt héten tumblin a kai tagban jártam mikor megláttam hogy egy csaj kérdi hogy valaki mutassa meg mán neki jongi crushját oszt írtam neki hogy miylen crushról beszélt aztán elküldött nekem egy tumblit amiben egy gyerek állítólagosan gyakornok az exo cégénél és ő írta le hogy jonginak tetszik valaki akivel londonban találkozott 2 éve és nem koreai (ugyanmár akkor hogy tudtak volna kommunikálni jongi még mindig 'ájlábju'-t mond az i love you helyett olyan buta) és hogy addig a csaj nem ismerte az exot de megszerette őket és kiment koreába elment a koncertjükre stb ja és érdekes módon ő is táncos mint jongi

úgyhogy bűzlött nekem ez a sztori írtam a gyereknek hogy ha tényleg igaz ez akkor bizonyítsa be képpel azt írta nincs mit bizonyítania nekem meg már amúgy is rakott fel 1 percre egy képet amin ő van baekhyunnal és az a legviccesebb hogy kapott egy anon askot rá miben azt írták hogy milyen jóképű és aranyosak baekkal csakhát anon askotén is tudok magamnak írni bármikor

no és ma felrakott egy képet instára (azért fél megmutatni az arcát mert a cég nem engedélyezi a szociális oldalakat gyakornokoknak de azért leírja a nevét, a származását meg a testvérei nevét ofc) de ez a kép olyan kb mintha egy 480p youtube videót beraktak volna full screenre és le print screenelték volna semmi telefonos minősége nincs, aztán meg látszik hogy borostája van ami kapasz ázsiai fiúkáknál nem valószínű + úgy néz ki a profilja mint ian
somerhalder kb hát nemtudom jó fakenek látszik ez az egész