Idézet (bala0418 @ 2014.06.15. 22:12)
Totál fééészbúúk Ctrl+C Ctrl+V az egész, de nincs kedvem megint leírni... Szóval íme:
Kb. fél éve utaztam haza angolóráról busszal. Meg kell jegyeznem, hogy utálok buszozni, mert az újvárosi buszon mindig "ismerkedjünk -20 centiről" érzése támad a gyanútlan, nem mellesleg tapasztalatlan buszozóknak, mint nekem. De meglepetésemre találtam szabad ülőhelyet egy meglehetősen kulturáltnak kinéző kishölgy mellett. Én a füredinél szálltam fel, viszont a Metro-nál felszállt történetünk főhőse, a kifejezetten jól szituált néni, babakocsival, benne gyerekkel. A közel ülők disztingvált nevetésbe kezdtek, amint meglátták, hogy előbb említett, 40 év körüli nőnek nincs szemöldöke, és egyébként egy akkora táska volt nála, mint én magam. Eleresztettem egy aranyos mosolyt, és örömmel nyugtáztam, hogy nem kell Showder Klub-ot néznem a buszon időm eltöltése végett... Be kell valljam igazam lett...
A mellesleg sötétben hazafelé tartó busz sötétben zötykölődött haza, és ennek van egy olyan (hölgyeknek nem kevéssé hasznos) tulajdonsága, hogy a kivilágított busz ablaka belülről visszatükröződik. Nem is kellett több főhősünknek, és a nagytáskából elővett egy iskolatáska méretű "retikült". (Itt már kezdett elfogni a kétely, hogy vissza tudom-e majd tartani az esetlegesen fulladásba torzuló nevetésemet) Na ebbe szépen belenyúlt, kb. könyékig volt benne, amikor elővette a legrondább színű szemceruzát, amit láttam. Férfi létemre nem sokat látok, de akkor is... Láttam, hogy nem tetszik neki, ő is látta, hogy látom, hogy nem tetszik. Ezért visszarakta, kotorászott fél percet, immár vállig belemerülve a táska tartalmába. Majd elővette !!!UGYANAZT!!! a színt, és nagyon indokolatlanul elkezdett vigyorogni, hogy ő milyen jól tud színt választani. Ha nem lett volna füle, igen kétszer körbevigyorogja a fejét. Na de vissza a sztorihoz. Mivel előbb már említettem az ablak tükröződési tulajdonságát, ezt ő is észrevette. Nézegette magát egy pár pillanatig, majd elkezdte megszemöldöközni magát... Nem tudom pontosan jellemezni, de olyan összevissza rajzot még szerintem Picasso is megirigyelt volna. De ez csak az egyik szemöldöke volt, mert látta ám, hogy nem lett éppen egy remekmű az eredmény... Itt a fél busz sírva röhögött szegényen... Na de ami ezután jött... Azt hittem dobok egy hátast, még akár ülve is. Belenyúl a "retiküljébe", majd előhúz egy vonalzót... Igen, lehet tippelni mi következik...
Aki arra tippelt, hogy a másik szemöldökét nyílegyenesre húzta meg a vonalzó segítségével, annak állva tapsolok, és jár még egy szóbeli vállveregetés is...
Bizony ám, mert ez történt, viszont mondott valamit, szerintem szemrehányóan, bár ezt nem hallottuk, mert sírva röhögött mindenki. Mindenesetre a nő nagyon büszke volt megszemöldöközési akciójának végeredményére.
Ezután a történet legelején említett lány bökdösött oldalba, már-már teljesen eszméletlenül a röhögése által bekövetkezett légszomjtól. Idézem amit mondott: " AZTAKURVA ODA.. VÁRJ *levegővétel* *levegővétel* *kis röhögés* NA ODANÉZZ!"
És mutat nekem a babakocsiban lévő 1 éves forma kisbabára, akinek haja is volt már szépen, hogy szemöldöke neki sincs. Szerintem itt jött el az a pillanat, amikor nagyon bunkónak nézhettek, de nem bírtam tovább magamba fojtani a nevetést...
Azt hiszem ennyi lenne a történet... Lájkolni ér, aki meg nem hiszi, járjon Balmazújvárosra busszal, és 5 alkalom után garantált egy ilyen jómadár.
olvassátok el és szóljatok, ha érdemes..