Idézet (Candies @ 2014.06.11. 11:02)
elég cucli ember, igen
hogy jöttél rá hogy jongi a szerelmed?
jaj micsoda kérdés

de ha ennyire kiváncsi vagy, elég hosszú sztori
tavaly január 1-jén unatkoztam, rámentem a youtubera és a főoldalon kidobta hogy girls' generation - i got a boy mondom miez meghallgatom csak így a semmiből rámentem weird
és első pillanattól megfogott a csapat (addig koreai zenéből csak lee hyorit meg taeyangot hallgattam) de aki főleg megfogott az hyoyeon volt szóval attól fogva videókat néztem róla
január 4-én kattintottam rá egy videóba younique unit - maxstep, egy csapat különböző bandákból összetéve és hyo is benne van na mondom jólehet megnézem
ebben a sub-unitban van hyo, eunhyuk, henry, luhan, taemin és jongi, de még mindig nem ő volt az aki "megfogott" a fiúk közül, az henry volt, meg luhan meg kb mindenki előbb mint jongi de rá hittem azt hogy közülük a legidősebb mikor akkor még csak 18 éves volt és eunhyuk meg 25, sőt, még luhan is idősebb volt nála, 21 éves amitől leesett az állam
tetszett ez a szám és csak ezt hallgattam de nem törődtem a csapatból a többi emberkével csak a girls' generationnal
kb májusban letöltöttem mindenféle koreai albumot, nem is néztem kiket és csak ráraktam az ipodomra, aztán shuffle-n beindult a mama az exotól és felismertem mert még áprilisban hallgattam ilyen kpop mashupot amiben benne volt csak nem tudtam hogy ezaz na mondom megnézem a klippjét
és megláttam benne jongit és mondtam hogy "ja hogy ez az a csávó" de még mindig nem keltette fel az érdeklődésemet annyira
oszt kijött a wolf amiben ugyebár mind a 12-en bennevannak (jó a mamában is de ott cak 6-an énekelnek) és rájöttem hogy mennyien vannak és hogy közülük csak jongit "ismerem" meg hát luhant de még mindig nem lettem nagy fan mert hát akkor a gg korszakom után a bigbang korszakomat éltem és t.o.p volt a legnagyobb kedvencem
aztán júliusban kijött a growl, és még ilyenkor se tudtam megmondani ki a kedvencem az exoból mert hát ott volt luhan, chinchin, chanyeol, sehun stb... de aztán végérvényesen jongi lett a szerelmem mert néztem és olvastam interjúkat róluk és rájöttem hogy sok közös van bennünk és hogy abszolút nem olyan mint a színpadon meg ilyenek szóval