Idézet (Candies @ 2014.05.29. 13:44)
szereted az idősebb palikat
ezt írta az egyik:
Idézet
Csak szeretném ha tudnád, hogy Fantasztikus Fényed van Kedves! Ragyogásod szinte elvakít és elszédít! Ha létezik tökéletes Női szépség, Belőled úgy árad akár a Nap, vagy a Csillagok tündöklése!
másik:
Idézet
kisasszony, ilyen nőért a perzsák annak idején ezer hajóval keltek útra mint magácska.. pulveri antal a nevem facebook 1 találat, gyakran járok pestre
ezt a barinőmnek küldték:
Idézet
Szia, Mit szólsz ha leitatlak és te leszel Zimány én meg Jude Law Bár én romantikus vagyok Mint Damu, de a szerelem kemény, mint a dzsudó Tudom nem megy minden simán,nem olyan mint Berki vasalt heréje Itt göröngyös az út, de csókkal ébresztelek ahogy szokták a mesékbe Alig ismerlek de szívembe zárlak, ahogy Stohlt szokták miután szippant Ahogy a vv nézettség,úgy csökken bennem a szív hang Ez lesz igazán bad romance, csak ne nézz úgy ki mint lady gaga smink nélkül Nekem lehet akkor is tetszenél, csak bebaszok kicsit,akkor mindenki megszépül Ez nem célzás, mert szebb vagy mint Beyonce meg Sarka Kata Na jó elég lesz ennyi, írj vissza,legyen meg az Úr akarata!
nos érdekes

0 felhasználónak tetszik: