Elkészült Nótár Mary második szóló videoklipje a Rumcsaka című albumáról, a Rázd meg című számból.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett Nótár Mary vadonatúj klipje!
2011. július 20. 15:03
2011. július 20. 15:07
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
nem nagyon szeretem Mary-t de ez olyan mintha ketchupot öntenék a fagyira! :S
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. július 20. 15:10
első reakcióm: jipi xD de amúgy nem annyira borzasztó
2011. július 20. 15:10
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
A csodálatos nyitókép után nem érzek magamban erőt a cikk végigolvasására, de kiszúrtam az r'n'b szót, és meghallgattam/néztem a klippet. Ez kb. annyira árenbí, mint a Dupla Kávé bármelyik száma.
2011. július 20. 15:11
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
(Hé-héj)Gyere szól már a zene
(Hé-héj)Na most már adj mindent bele
(Hé-héj)Nézd a hold is minket figyel
Most már táncolni kell.
Látom nem eröltették meg magukat a szövegírók - röhej, hogy 2011-ben még ilyen semmitmondó szövegekkel készítenek dalokat. Az alapja meg ugyanolyan, mint 8 másik LL Junior számnak. Egyszerübb volt benthagyni ezt az alapot a gépben Junior után, mint újat csinálni
(Hé-héj)Na most már adj mindent bele
(Hé-héj)Nézd a hold is minket figyel
Most már táncolni kell.
Látom nem eröltették meg magukat a szövegírók - röhej, hogy 2011-ben még ilyen semmitmondó szövegekkel készítenek dalokat. Az alapja meg ugyanolyan, mint 8 másik LL Junior számnak. Egyszerübb volt benthagyni ezt az alapot a gépben Junior után, mint újat csinálni
2011. július 20. 15:13
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Eddig még hallani sem hallottam róla, azonban nem tetszik. Még véfif sem hallgattamm a számot, mert nem éreztem kellő energiát, hogy végig hallgassam. Nincsen semmi egyediség benne, a szám az még elmenne, ha nem ő énekelné. Szerintem nincs annyira tehetsége az énekléshez, de a klip az nem rossz, ahhoz képest, hogy magyar! Szerintem nem túlzottan R & B lenne az ő műfaja, meg... valahogy a szám dallama sem a legjobb. Vannak ennél százszorta szebb és jobb dalok, mint ez. Engem nem győzött meg, nem hinném, hogy többször meg is fogom hallgatni.
2011. július 20. 15:26
|
|
kutikin_0405visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 327 Csatolások: 30 Azonosító: 149561 offline
|
Nekem tetszett. Nem az én stílusom de nem rossz
2011. július 20. 15:29
Bella99:
-.- " rosszabb mint Rebeca Black xDD
Sokkal rosszabb xdd
-.- " rosszabb mint Rebeca Black xDD
Sokkal rosszabb xdd
2011. július 20. 15:32
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
R'n'B??!!! Ez csak egy gagyi 'rázzadmeg' tucat cigányzene (bocsi nem akararok rasszista lenni, de pop kategóriában ők szoktak ilyet csinálni). Pont olyan, amilyet a búcsúban hallani, azoktól meg elhányom magam
2011. július 20. 15:34
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Jó hangja van a csajnak, de én nem igazán szeretem. Nem az én stílusom.
2011. július 20. 15:38
|
|
Josh_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.09. Hozzászólás: 2374 Csatolások: 4774 Azonosító: 21288 offline
|
A feketeinges csávó nagyon ott van a szeren
Valószínűleg Grammy díjra nem jelölik, de ha valakinek volt már szerencséje a Nóta TV-hez, akkor pontosan tudja, hogy ez a szám még az igényesebbek közé tartozik. Az ott fellépő emberek 99% merénylet a zene ellen.
Ha szelektálásra kerülne sor, nem Nótár Mary-vel kezdeném, hanem avval a több 10, 100? mulatóskirállyal, akik tobzódnak az igénytelenségben és gondoskodtak róla, hogy ennek a műfajnak a szintje is lent legyen a béka feneke alatt.
Valószínűleg Grammy díjra nem jelölik, de ha valakinek volt már szerencséje a Nóta TV-hez, akkor pontosan tudja, hogy ez a szám még az igényesebbek közé tartozik. Az ott fellépő emberek 99% merénylet a zene ellen.
1 felhasználónak tetszik:
Spicer
2011. július 20. 15:41
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
A röhej az egészben, hogy a magyarok tényleg képesek ilyenre rázni a hátsójukat :S Én legszívesebben betiltanám ezt az igénytelen, semmit sem mondó vacakot. Gratulálok annak, aki ezt képes meghallgatni. Szánalom -.-
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.