|
új tag
|
|
|
|
Csoport: Tag
Hozzászólás: 17
Csatolások: 0
Azonosító: 52811
|
Ja és tényleg hülyeség megvenni 4 ezerért, amikor van rajta 3-4 olyan szám, amit meg lehet hallgatni. De ez már a zenészek hibája, csináljanak jobbat, ahelyett, hogy rinyálnak, vagy ne nevezzék magukat tehetségnek. Az én egyik kedvenc rapperemnek nem lehet itthon kapni a lemezeit, és így kénytelen vagyok az USA-ból rendelni. Már elő is rendeltem a következő albumát, ami aug.-ban jelenik meg. Valamivel több, mint 1000 forint a szállítási költség, de még így is kevesebbet kell érte fizetnem, mintha elmennék a tecsóba (ami a város másik végén van), és megvenném valamelyik hazai sztárocska lemezét (nem mintha hallgatnék hazaiakat). Ja és ez az előrendelés már azután történt, hogy a HIVATALOS weboldaláról megvettem erről a lemezről két számot paypal-lel, aminek köszönhetően már tölthettem is le, és hallgathattam is(és mindezt legálisan), és összesen a két szám nem került 400 forintba, de ezzel is támogattam még az albumvételen kívül, mivel megérdemli, mert benne van tehetség, és 17 éve a szakmában van, és nem olyan, mint ezek az sp meg tökömtudja honnanjöttfélék. Egyébként én pont úgy vagyok vele, hogy amiket hallgatok, azoknak szinte az egész albuma tetszik, de szerintem sokan vannak, akiknek jól jönne, ha lenne hivatalos weboldala az énekeseknek, és számonként le lehetne tölteni 150-200 Ft-ért őket.
3 felhasználónak tetszik:
_ToTo_,
Bogszics,
DreamerGirl