Starity

Széttépték a másolatot az X-Faktor sztárjai

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 20. 18:26 #61
coke.
coke.
r u mine ?

Státuszdo i wanna know ?
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2321
Csatolások: 85
Azonosító: 147979
Idézet (Clélia @ 2011.07.20. 17:49)
de figyelj coke te kiadnál ennyi pénzt egy Cdért amit simán le tudnál tölteni jó persze volt olyan is hogy én is megvettem a kedvenceim lemezét de eszméletlen sokba kerülnek és röhejes hogy ennyit kérnek érte...

Persze, épp ez az, lényegében én is ugyanezt mondtam.
Én is szoktam letölteni, és pontosan tudom, hogy mit csinálok, és hogy ezzel kárt teszek.
2011. július 20. 18:27 #62
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
Idézet
Az emberek szeretik a könnyebb utat választani. A letöltés egyértelműen egyszerűbb és ráadásul ingyenes. Régen amikor nem volt net akkor mindenki megvette a lemezeket. Na de akkor nem kértek óriási összegeket, mert akkor az egész zenei ipar másról szólt. Anyukámékkal beszéltük,hogy régen a rockfesztiválok is ingyenesek voltak. Mert akkoriban a zene az egyszerű embereknek szólt és nem a pénzlenyúlás volt a fő cél...

meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
2011. július 20. 18:53 #63
zsuzsuzsu999
zsuzsuzsu999
új tag

Státusz♥ Victorious ♥ Anubisz relytélyes háza ♥ Varázslók a Waverly helyből ♥
Hozzászólás: 62
Csatolások: 42
Azonosító: 140985
nekem is van vagy 15 eredeti cd-m , de azt sem szeretem ha megveszek egy cd-t és a 12 szám közül 2 tetszik, ilyen pl. selena új albuma a when the sun goes down.... nekem nem tetszik, pedig a kedvenc sztárom selena
2011. július 20. 18:55 #64
Selena111
Selena111
look at the flowers™

Státusznine lives, remember?
Hozzászólás: 5421
Csatolások: 1635
Azonosító: 131691
nekem az igen ,minden dala jó smileeee.gif
2011. július 20. 19:08 #65
Mary Alice Brandon
Mary Alice Brandon

StátuszElisabeth <33
Hozzászólás: 1006
Csatolások: 45
Azonosító: 137286
hát.. ez szentem elkerülhetetlen
2011. július 20. 19:28 #66
Johnny08Chelsea
Johnny08Chelsea
új tag
Hozzászólás: 17
Csatolások: 0
Azonosító: 52811
„Az illegális letöltés pont olyan, mintha valaki bemenne a boltba, levenne a polcról egy kenyeret, és fizetés nélkül távozna, vagyis lopna."

Na én ebbe azért bele kötnék, mert ez rohadtul hülyeség. Ha az ember kenyeret lop, az azért veszteség a boltnak, mert így úgy vittek el egy kenyeret, hogy azért nem fizettek, és egyel kevesebb kenyér maradt ott a polcon, és ezután már senki sem fog érte fizetni, mivel hogy haza sem tudják vinni. De a zene az szellemi tulajdon, azaz azért veszítenek vele, ha letöltik, mert ahelyett tette, hogy megvette az eredetit (és az sem biztos, hogy ha nem tudta volna letölteni, akkor megvette volna), de ettől még más megtudja venni, nem kell helyette még egyet legyártani.
2011. július 20. 19:29 #67
Kokonuth
Kokonuth
visszatérő vendég

Státusz~Aoi, aoi ano sora...~
Hozzászólás: 190
Csatolások: 12
Azonosító: 146549
Hát, ez kegyetlenül benézték, mert az emberek 80% eleve úgy van vele, hogy a zenék nem kerülnek semmibe. Kismillió helyet kidob a gugli, ha egy dalt akarunk letölteni, szóval olyan, mintha meg akarnák magyarázni a hóembernek, hogy neki jobb nyáron, mint télen: lehetetlen. smileeee.gif

Ha meg annyira meg akarják állítani, szövetkezzenek a jutyubbal meg a goglival is, hogy eleve ne adjon ki a kereső sem ilyen találatot, és kész. Mert érdekes módon a jutyub a Sex Pistols nevű együttesnek még a neve se gördül le, mikor beírjuk a keresőbe, pedig a nemi aktushoz nem sok közük van, na mindegy. :S
2011. július 20. 19:32 #68
caleb
caleb
új tag
Hozzászólás: 27
Azonosító: 47741
„Az illegális letöltés pont olyan, mintha valaki bemenne a boltba, levenne a polcról egy kenyeret, és fizetés nélkül távozna, vagyis lopna."
Pont, hogy nem olyan. Mert itt nem ELVESZ valamit valahonnan, hanem LEMÁSOL. Az eredeti megmarad.
Jobb lenne, ha azon törnék a fejüket, hogyan lehetne zenéért sms-el fizetni. Ugyan is sokan letöltenének legálisan is zenét, mivel 100-200Ft.-ért is lehet már zenét letölteni legálisan, csak sokan azért nem így tesznek, mert tegyük fel nincs olyan bankkártyájuk/bankszámlájuk, amivel lehet neten fizetni, vagy ha van, nem merik megadni a kártyaszámukat.
2011. július 20. 19:37 #69
- törölt felhasználó -    
Kár, hogy ezzel nem érnek el semmit. Adják a CD-t 100Ft-ért és akkor megveszik mellow.gif
2011. július 20. 19:43 #70
Johnny08Chelsea
Johnny08Chelsea
új tag
Hozzászólás: 17
Azonosító: 52811
Ja és tényleg hülyeség megvenni 4 ezerért, amikor van rajta 3-4 olyan szám, amit meg lehet hallgatni. De ez már a zenészek hibája, csináljanak jobbat, ahelyett, hogy rinyálnak, vagy ne nevezzék magukat tehetségnek. Az én egyik kedvenc rapperemnek nem lehet itthon kapni a lemezeit, és így kénytelen vagyok az USA-ból rendelni. Már elő is rendeltem a következő albumát, ami aug.-ban jelenik meg. Valamivel több, mint 1000 forint a szállítási költség, de még így is kevesebbet kell érte fizetnem, mintha elmennék a tecsóba (ami a város másik végén van), és megvenném valamelyik hazai sztárocska lemezét (nem mintha hallgatnék hazaiakat). Ja és ez az előrendelés már azután történt, hogy a HIVATALOS weboldaláról megvettem erről a lemezről két számot paypal-lel, aminek köszönhetően már tölthettem is le, és hallgathattam is(és mindezt legálisan), és összesen a két szám nem került 400 forintba, de ezzel is támogattam még az albumvételen kívül, mivel megérdemli, mert benne van tehetség, és 17 éve a szakmában van, és nem olyan, mint ezek az sp meg tökömtudja honnanjöttfélék. Egyébként én pont úgy vagyok vele, hogy amiket hallgatok, azoknak szinte az egész albuma tetszik, de szerintem sokan vannak, akiknek jól jönne, ha lenne hivatalos weboldala az énekeseknek, és számonként le lehetne tölteni 150-200 Ft-ért őket.
3 felhasználónak tetszik: _ToTo_, Bogszics, DreamerGirl
2011. július 20. 19:46 #71
rachella
rachella
EchelonMuserGlambert

Státusz“Menj az utamból! Elhasználod az oxigénemet!” /Száll a kakukk fészkére/
Hozzászólás: 1591
Azonosító: 147043
Talán ha olcsóbbak lennének a CD-k akkor nem lenne ilyen probléma, de ne várjanak változást ilyen árak mellett.
Én szoktam CD-ket venni, főleg a kedvenceimét. De nem tudok megvenni minden lemezt, mikor valamelyikről csak 1-2 szám tetszik, úgyhogy inkább letöltöm, sajnálom, ez van.
2011. július 20. 20:01 #72
Trinda
Trinda
BFMV
Hozzászólás: 2563
Csatolások: 122
Azonosító: 132827
Áhh...most ki akar CD-t venni 3000 FT-ért? vagy többért kevesebbért...meg egyébként is...legyen CD-m hogy a polcon álljon,porosodjon?Jó mondjuk jó elmondani jéé nekem eredeti van...de már többnyire zenét a telefonunkon és az mp3/4 en hallgatunk és most ezért legyen cd-m? áhh...nem kell túl dramatizálni az egészet...legyen egy hivatalos ingyenes letöltő és kész és nem kell itt tüntetni vagy kampányolni vagy mi...
2011. július 20. 20:04 #73
- törölt felhasználó -    
Én nem nagyon töltök zenét, csak hallgatok. Mondjuk, szerintem senki nem akar CD-t venni, csak az igazán elvetemült rajongók, mivel az egyrészt pénzbe kerül, és ha a rajongó már nem hallgatja annyira, akkor az pénzkidobás vagy mi.
2011. július 20. 20:10 #74
berninici
berninici
JustMe

StátuszMost épp nem gondolok semmire :D
Hozzászólás: 1290
Csatolások: 24
Azonosító: 154346
Jó meg szép kezdeményezés, de nincs értelme. Ugyanúgy fognak az emberek zenét letölteni a netről (én is ezt csinálom végül is). Amúgy is kifog a sparba menni 2500 ft-ért venni egy számot? Mert ugye annyiért lehet kapni ilyen zeneletöltő kupot vagy mit.
2011. július 20. 20:39 #75
- törölt felhasználó -    
Én örülnék neki, hogy akár legálisan akér nem, de vennék, vagyis letöltenék a dalaimat.
Ez az egész meg idő és energiapazarlás. És nem fogok megvenni egy 3000 FT-os CD-t. Inkább letöltöm a Youtube-ról, és nem szaladgálok egy CD-ért, amit ha talán egyszer ha meghallgatok. Ha mobilon van, akkor törölhetem; nem fog ott porosodni a polcomon, és nem is dobtam ki pénzt. De ez csak az én véleményem.
Egy szó, mint száz: Ott a net, arról sokkal könyebb letölteni, és nem is kerül erőfeszítésébe az embernek. biggrin.gif
2011. július 20. 21:08 #76
- törölt felhasználó -    
Az van hogy pl van egy album és van benne egy adott szám és csak az tetszik akkor mit csináljak ? Most vegyem 4000-3000 forintél hogy meg legyen a kedvenc számom és plus még olyanok amik nem tetszenek ? Már bocs de ez egy pénz kidobálás ;/.
2011. július 20. 21:18 #77
cutefanni
cutefanni
visszatérő vendég

Státusz" Menj, éld világod, mondd, ha kérdenek: egy jámbor őrült futni engedett. "
Hozzászólás: 276
Csatolások: 60
Azonosító: 123225
Igen a zene ingyen van és mindenkié. -.- Régen mit csináltak az emberek? Álltak a koncerteken diktafonnal a kezükben és ara vették föl, és nem fizettek érte, vagy éppen ha meghallotta a rádióban rohant oda és felvette kazettára. Szóval erről ennyit. Nem fogok 4000 forintért megvenni egy albumot hogy meglegyen a kedvenc számom.
2011. július 20. 21:32 #78
berniii
berniii

Státuszhttp://megalkuvooptimista.tumblr.com/
Hozzászólás: 844
Azonosító: 151631
én csak azoknak az előadóknak a cd-jét veszem meg akikat nagyon szeretek. pl. szeretem Katy Perrytől a Teenage dreamet de azért az egy dalért nem venném meg az egész cd-t smileeee.gif
2011. július 20. 21:53 #79
medvesajtos
medvesajtos
új tag
Hozzászólás: 16
Azonosító: 147806
Régen se volt más a helyzet, ha ment a rádióba egy szám, akkor felvették kazettára. smileeee.gif

Amúgy már kitaláltak külföldön egy új megoldást. Nem kell egy egész albumot megvenni, hanem csak azt a számot amit akar a vevő. Egyre több előadó támogatja ezt a fajta megoldást. Ma már a többség nem CD lejátszóba, hanem gépen és telefonon hallgatja meg kedvenceit.
2011. július 20. 22:10 #80
Evie
Evie
visszatérő vendég

StátuszA magány újra mellém dől, cigifüst száll az erkélyről
Hozzászólás: 359
Csatolások: 39
Azonosító: 132189
"...és egyre inkább olyan kép alakul ki az internetfelhasználókban, hogy a zene ingyenes, és nem kell érte fizetni..." b+, ingyenes is!!! az addig ok, hogy kevesebb lesz az előadók bevétele, de most erről megint csak nem tudok másra következtetni, hogy a pénz miatt csinálják. ahogy medvesajtos írta, régen is ez ment... *erőltetett mosolygás*
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok