Széttépték a másolatot az X-Faktor sztárjai
2011. július 20. 15:56
|
|
evelin0127visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 132270 offline
|
Én is youtubról töltök
2011. július 20. 16:00
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Szerintem a legtöbben a youtubéról töltenek, de sokan azt sem tudják, hogy mit szabad és mit nem szabad tölteni, lehet, nem szándékosan töltök illegálisan, nem?
2011. július 20. 16:06
|
|
belieber11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 488 Csatolások: 19 Azonosító: 151974 offline
|
Ezzel szerintem nem érnek el semmit most hogy széttéptek 4 másolatot attól nem veszik meg az emberek a CD-t
2011. július 20. 16:09
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
..ha valakinek tetszik egy dal egy adott előadótól, de a többi nem.. úgy sem fogja csak azért az egy dalért megvenni az egész CD-t több ezer forintért..
amúgy szerintem felesleges egy kampány, mert mindig lesznek olyanok akik illegálisan töltik le a zenét.
amúgy szerintem felesleges egy kampány, mert mindig lesznek olyanok akik illegálisan töltik le a zenét.
2011. július 20. 16:27
Nem hiszem, hogy ezzel elérnének valamit. De csak próbálkozzanak.
2011. július 20. 16:34
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
én is netről töltök... most(márciusban
) vettem egyet de 4200volt és azt jobb dolgokra is el tudtam volna költeni de ez megérte szerintem. lényegtelen.
Amúgy ha a CD eladásokból akarnának megélni már rég tönkrementek volna az előadók meg a CD szaküzletek
szóval semmi értelme szerintem
Amúgy ha a CD eladásokból akarnának megélni már rég tönkrementek volna az előadók meg a CD szaküzletek
szóval semmi értelme szerintem
2011. július 20. 16:45
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Idézet (evelin0127 @ 2011.07.20. 15:56)
Én is youtubról töltök 
Akkor büszke lehetsz magadra
Én igenis szoktam CD-ket venni, mert sokkal jobb megvenni és a kezedben tartani az eredeti CD-t. Nem azt mondom hogy én nem szoktam soha semmit letölteni, de legalább nem youtube-ról teszem, az általában eléggé rossz minőségű, ha valamit meg megveszel az jó minőségű, legalább ennyivel is gazdagabb leszel.
Akik meg szinte fel vannak háborodva hogy hogy képzelik hogy ők valamit is megvesznek f**k you!
És lenne egy kérdésem, ha az a sok Selena és egyéb ilyen tini előadóknak senki nem veszi az albumát, miért azt látom a CD boltok polcain?
2011. július 20. 17:01
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Hát..sok sikert nekik. Most föleg a nagy válságba meg ilyesmik be szerintünk az űtlagos gyereknek adnak amjd 4 ezret h megvegy ezt a szrt mikor letölheti?! és nem a youtube-ról gondolom.. hiába írjátok h milyen már h letöltjük inkább mint h letöltjük ..-.- inkább letöltöm azokat amiket szeretek és nem fogom akkor azt hallgatni amit mondjuk azon a cd-n nem szeretek..ez butaság..:| Azért lehet oldalakról letölteni h aki nem akarja megvenni az onnan szerezze meg.
2011. július 20. 17:21
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
Amíg 3-4000 Ft egy CD, addig alig lesz olyan, aki megveszi, mivel sokak úgy gondolkoznak, hogy "sokkal könnyebb 2 kattintással megszerezni az adott számot, mint megvenni annyiért." És igen, bár nem gondolnak bele, hogy ezzel csak a kedvencüknek tesznek rosszat...
2011. július 20. 17:30
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Meg amúgy is azért is felesleges megvenni mert még ma szereted a kedvencedet és megveszed a CD-jét holnap meg nem fogod már szeretni és akkor kidobtál az ablakon több 1000 forintot. Ha meg netről letöltöm a gépemre akkor 2 kattintás és ki is töröltem ha nem kell és ingyen!
coke. igen igazad van neked is de ha egyszer válság van és sokaknak a napi megélhetés is nehézség akkor nem fogják megvenni senki Cd-jét!
coke. igen igazad van neked is de ha egyszer válság van és sokaknak a napi megélhetés is nehézség akkor nem fogják megvenni senki Cd-jét!
2011. július 20. 17:35
|
gabrix81új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.20. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 115090 offline
|
Az EU területén,köztük Magyarországon is a törvény nem tiltja a saját használatra történő letöltést,tehát ha letöltöm a számaikat az nem illegális hanem legális letöltés,mert törvény adta jogom van hozzá.
2011. július 20. 17:56
|
|
Catiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.27. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 146321 offline
|
Talán ha nem 4-5000 forintba kerülnének a CD-k 80 ezer forintos minimálbér mellet akkor nem töltenének le annyit illegálisan az emberek. Amúgy meg ez ellen nem lehet harcolni, egyelőre.
Ha valamit nagyon szeretek én is megveszem a CD-t, de ilyen árak mellett hülye lennék mindenre ezreket kidobni amibe épp csak bele akarok hallgatni kíváncsiságból...
Ha valamit nagyon szeretek én is megveszem a CD-t, de ilyen árak mellett hülye lennék mindenre ezreket kidobni amibe épp csak bele akarok hallgatni kíváncsiságból...
2011. július 20. 18:05
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Az emberek szeretik a könnyebb utat választani. A letöltés egyértelműen egyszerűbb és ráadásul ingyenes. Régen amikor nem volt net akkor mindenki megvette a lemezeket. Na de akkor nem kértek óriási összegeket, mert akkor az egész zenei ipar másról szólt. Anyukámékkal beszéltük,hogy régen a rockfesztiválok is ingyenesek voltak. Mert akkoriban a zene az egyszerű embereknek szólt és nem a pénzlenyúlás volt a fő cél...
2011. július 20. 18:15
|
|
Selena111look at the flowers™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 5421 Csatolások: 1635 Azonosító: 131691 offline
|
erről amit mondtál csak annyit mondok ,hogy ÉN MEGVESZEM SELENA CD-ÉT MERT AZT MEGÉRI ,AZÉRT KAPHATÓK MERT AZOK ÉRNEK IS VALAMIT DE AZ ILYEN XFAKTOROS SZEMETEKET NEM VESZIK MERT NEM JÓK
JÓ VECA KIVÉTELÉVEL Ő ELMEGY.. ÚGY AHOGY..
JÓ VECA KIVÉTELÉVEL Ő ELMEGY.. ÚGY AHOGY..
2011. július 20. 18:16
Nekem van egy kisebb CD gyűjteményem, de hát nem fogom mindenkinek megvenni azért a CD-jét, hogy meghallgassak egy számot. Nem vagyok én milliomos.
2011. július 20. 18:19
Hazai "sztárok" dalait akkor se töltenék le, ha fizetnének érte. Egyébként meg szerintem ők is így csinálták, amíg nem lettek úgymond "híresek". De ki nem, így tényleg sokkal olcsóbb. Egy Born This Way cd ott van 4-5 ezer forint. Felcaplatok a Youtube-ra és szépen letöltögetem. Plusz az olyan korosztály, mint én és aki nem szereti mondjuk az X-eseket, az mit kezdjen azokkal a kártyákkal meg zene letöltésekkel? Jó múltkorába mondta ma pénztárosnak, hogy nekem ugyan ne adjon semmilyen matricát...
2011. július 20. 18:26
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Hát igen. Szép, hogy próbálják erre felhívni a figyelmet, de manapság ez nehezen fog menni. Főleg azért, mert marha drága egy CD, és nem mindenki teheti meg, hogy megvegye. Ráadásul ott van az internet, és könnyebb egyet ingyen kattintani, mint belenyúlni a pénztárcába. Természetesen én is inkább így teszek, de a legnagyobb kedvenceimnek meg szoktam venni a cd-jét (legalábbis most azon vagyok, hogy ezeket begyűjtsem
), mert egyrészt ennyivel támogatom őket, másrészt meg szeretek a kezemben tartani egy igazi CD-t. Egyébként is tudom, hogy ezekkel nem úgy vagyok, hogy egyik nap kell, a másik nap meg már kivágnám a kukába. Nem, mert a zene, amit szeretek örök, és azért nem fogom megutálni, mert épp nem 'menő'. Ez is fő baj, mostanában a tinik olyan 'sztárokat' istenítenek, akikben semmi egyediség sincs, és ha jön egy ugyanolyan, de újabb kedvenc, akkor már az a 'menő'. És épp ezért könnyű letölteni, és ha lejárt lemez lesz, akkor meg hopp kitörlöd. Régen ilyen nem volt, rá voltak kényszerítve az emberek, hogy megvegyék a CD-t. Hozzáteszem akkor maradandó zenét alkottak, és nem ilyen felejthető hígfost, meg gondolom a CD is olcsóbb volt. Akkor még a zenéről szólt a zeneipar, és nem a tömegcuccok eladásáról. Persze én is vagyok úgy, hogy mondjuk letöltöm és hallgatgatom, de rájövök, hogy az mégsem az én zeném, akkor könnyű kitörölni. Amíg ilyen drága a CD, addig én sem leszek törzsvásárló, de azért a kedvenceimét begyűjtöm.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: