Levetkőztek a Két pasi meg egy kicsi sztárjai
2011. július 20. 10:59
|
|
LOVEAdam28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.05. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 135678 offline
|
ez tiszta gáz..........Charlie bácsi nélkül nem ugyan az..........:'(:@
2011. július 20. 11:43
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
charlie volt a legjobb
(( Ashton-nal nem lesz ugyanaz :S
2011. július 20. 11:51
kár, hogy Charlie már nincs benn
nélküle nemfog érni semmit
igaz nem vagyok Két pasi meg egy kicsi fan de akkor is
nélküle nemfog érni semmit
igaz nem vagyok Két pasi meg egy kicsi fan de akkor is
2011. július 20. 12:14
Én utoljára azt olvastam hogy mégsem folytatják mert Ashtonnal nem lesz olyan sikeres a sorozat mint Charlie-val.De mindenesetre ha ez a hír tényleg igaz és valóban folytatják,én nagyon nagyon örülök neki!
2011. július 20. 13:44
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
Szeretem a sorozatot de ez hülyeség.
2011. július 20. 14:17
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
omg ez de hülyeség :S a folytatás nem rossz hír, de Charlie nélkül nem lesz olyan jó, talán a többiek miatt még megéri néznem...
2011. július 20. 15:06
amúgy Angus kicsit helyes azon a képen(alul,az angol fekiratosnál) :$
xD
2011. július 20. 15:20
|
|
Clare Salvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 132058 offline
|
Hát Ashton Kutcher most borzasztóan néz ki. :/
2011. július 20. 15:58
|
|
torok orsolyaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.18. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 155803 offline
|
szerintem hiaba probalkoznak charlie sheen nelkul mar nem lesz olyan jo a ket pasi meg egy kicsi
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: