Lambert a paparazzóknak adott leckét
2011. július 20. 13:25
Idézet (Nellie777 @ 2011.07.20. 11:00)
@Glamster
:D És az, hogy te fenyegetőzöl, mennyire tartozik a cikkhez. Mondtam már, kedves Alice Carror, hogy velem te nem fogsz úgy beszélni, mint a kutyáddal. Csak mellékesen megjegyezném, hogy mindeddig a cikkel kapcsolatban írtam, te meg itt fenyegetőzöl? Megjegyeztem valamit, amit tévesen loptál el egy oldalról. Bocsi ha ezzel mély nyomokat hagytam benned,de engem nem TE érdekelsz, hanem Adam, és az hogy ne terjedjenek hülyeségek vele kapcsolatban.
Szóval ha én offoltam, te is. És bármennyire is vagytok haverok a moderátorokkal, a szabályok rád is vonatkoznak., és amint már egyszer említettem , biztos vagyok abban, hogy ők is így gondolják, mivel felteszem jól szeretnék végezni a munkájukat.
Ezt én itt le is zárom, de csak még egyszer utalnék rá ,hogy válogasd meg a szavaidat és azt hogy milyen hangnemben beszélsz a másik emberrel, kérlek.
Szóval ha én offoltam, te is. És bármennyire is vagytok haverok a moderátorokkal, a szabályok rád is vonatkoznak., és amint már egyszer említettem , biztos vagyok abban, hogy ők is így gondolják, mivel felteszem jól szeretnék végezni a munkájukat.
Ezt én itt le is zárom, de csak még egyszer utalnék rá ,hogy válogasd meg a szavaidat és azt hogy milyen hangnemben beszélsz a másik emberrel, kérlek.
Mi lenne, ha esetlegesen befejeznétek?
Nos, a témára térve, valóban nem lehet egyszerű dolog sztárnak lenni, sőt nagyon is idegesít ő lehet, hogy sehova nem tudsz úgy elmenni, hogy a paparazzik ne követnének. Én legalábbis nem lennék sztár és pont emiatt, mert akkor az ember élete egy nyitott könyv. Habár olvastam itt a hozzászólásokat és nem vagyok Adam rajongó, de brutálisan hiteles infóval tudtok szolgálni. Van, aki azt mondja, hogy egy éve történt az incidens, valaki szerint csak pár hónapja. Ezt eldönteni nem tudtam.
2011. július 20. 13:33
Napra pontosan 2010. szeptember 16.-án történt, ha esetleg valaki nem hinné el...
Nem tudom miből gondoljátok, hogy könnyítetek a dolgon, azzal,hogy egyre többen avatkoztok bele a vitába, ezt majd ők elrendezik priviben;)
Nem tudom miből gondoljátok, hogy könnyítetek a dolgon, azzal,hogy egyre többen avatkoztok bele a vitába, ezt majd ők elrendezik priviben;)
2011. július 20. 13:42
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Holly Keller @ 2011.07.20. 13:25)
Mi lenne, ha esetlegesen befejeznétek?
Ha probléma van, akkor ott van a privát, tudtommal az arra való. Senki sem kíváncsi a nézet eltérésetekre és a konfliktusaitokra, pláne nem arra, hogy melyik kötök tudja jobban beoltani a másikat! Bár számomra nevetséges ez az egész! Kedves Nellie777! Ha nem tetszik a cikk és a tartalma, akkor vonulj reklamálni a moderátorokhoz, mert ők hagyták jóvá a cikket! Fikázni és egymást ócsárolni, tessék csak privátban, de ne itt! Köszönöm!
Nos, a témára térve, valóban nem lehet egyszerű dolog sztárnak lenni, sőt nagyon is idegesít ő lehet, hogy sehova nem tudsz úgy elmenni, hogy a paparazzik ne követnének. Én legalábbis nem lennék sztár és pont emiatt, mert akkor az ember élete egy nyitott könyv. Habár olvastam itt a hozzászólásokat és nem vagyok Adam rajongó, de brutálisan hiteles infóval tudtok szolgálni. Van, aki azt mondja, hogy egy éve történt az incidens, valaki szerint csak pár hónapja. Ezt eldönteni nem tudtam.
Mindenesetre valóban kiválóan kezelte a szituációt, hiszen nem egy esetről hallottunk már, hogy az adott híresség fizikailag bántalmazta a lesifotóst. Bár ez így egy szemszög, meg lehet érteni, de az is csak egy ember és azért kapja a pénzét. Mindenesetre, mint ember Adam igen csak szimpatikus nekem. Ezzel a tettével pedig úgy gondolom, hogy eg ylaza, jófej csávó lehet.
Szia!
Totál igazad van, Adam nagyon jó fej. Most is felköszöntötte az egyik rajongóját twitteren, aki írt neki, hogy ez minden vágya. E dolgai miatt kedvelem őt, mint ember. Látszik rajta, hogy nem szállt el, a baráti köre is ugyanaz, mint az Idol előtt.
A pár évet pedig én írtam el, nekem már minimum két évesnek tűnt
És köszönöm, hogy végre, valaki megérti, hogy ezt privátba rendezzük le
1 felhasználónak tetszik:
Holly Keller
2011. július 20. 13:44
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
A cikk elveszti a "varázsát" ha veszekedtek és egymást ócsároljátok, mert ez folyik itt, már bocsánat... szerintem a legtöbb ember, aki elolvassa a cikket, a cikkről akar ódákat zengeni, de nem tud, mert leköti az itt folyó vita!
Tessék ezt abbahagyni!!!
Amúgy Adam remek ötletet adott szerintem más sztároknak is... a lesifotósok saját eszközével kell visszaütni... Nehogy már a befőtt tegye el a nagymamát!!!
Tessék ezt abbahagyni!!!
Amúgy Adam remek ötletet adott szerintem más sztároknak is... a lesifotósok saját eszközével kell visszaütni... Nehogy már a befőtt tegye el a nagymamát!!!
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2011. július 20. 13:44
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Aftermath96 @ 2011.07.20. 13:33)
Napra pontosan 2010. szeptember 16-án történt, ha esetleg valaki nem hinné el...
Szerintem elrendeztük, írt nekem én pedig válaszoltam
2010 szeptembere?
2011. július 20. 13:46
|
|
Glamster☾ |
|
Idézet (Minimanó94 @ 2011.07.20. 13:44)
Hát te totál kész vagy
2011. július 20. 13:53
|
|
Glamster☾ |
|
Idézet (Nellie777 @ 2011.07.20. 11:00)
tévesen loptál el egy oldalról. nem TE érdekelsz, hanem Adam, és az hogy ne terjedjenek hülyeségek vele kapcsolatban.
Tévesen lelopni Adam twitter bejegyzését?
És igen, már engem is tettek ki 3 napra hasonló miatt, ezért írtam, hogy nemkéne
2011. július 20. 15:19
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
nagyon jól tette!
2011. július 20. 15:34
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
ő oktat?
Paparazzókat?
xDD
Jól teszi! m
Paparazzókat?
xDD
Jól teszi! m
2011. július 20. 15:53
|
|
Nellie777visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.13. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 145368 offline
|
@Glamster nem úgy volt, hogy befejezted?
Akkor megint én értettem félre. Bizonyára csak aggódsz értem, és a jó szándék vezérelt arra, hogy fenyegetőzz.
2011. július 20. 16:16
Amúgy ez az "intézzétek el priviben" dolog is olyan, hogy én írtam egy másik cikkhez egy db kommentet, erre valaki betámadott levélben, mégis engem tiltottak ki. Hogy is lehetséges ez? Privát levélváltás miatt kitiltani valakit? Hogy is van ez?
És a cikkhez szólván örülök, hogy Adam ezt ilyen diplomatikusan és humorosan kezelte, ahogy eddig szinte mindig.
És a cikkhez szólván örülök, hogy Adam ezt ilyen diplomatikusan és humorosan kezelte, ahogy eddig szinte mindig.
2011. július 20. 16:23
|
|
rózsaszínvattacukorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 396 Csatolások: 2 Azonosító: 155025 offline
|
jól tette
2011. július 20. 17:43
|
|
Glamster☾ |
|
Idézet (kiro.O @ 2011.07.20. 16:16)
Amúgy ez az "intézzétek el priviben" dolog is olyan, hogy én írtam egy másik cikkhez egy db kommentet, erre valaki betámadott levélben, mégis engem tiltottak ki. Hogy is lehetséges ez? Privát levélváltás miatt kitiltani valakit? Hogy is van ez?
Biztos nem a levél miatt - akkor már halott felhasználó lennék
Bocsi az offért.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.