Lambert a paparazzóknak adott leckét
2011. július 19. 20:28
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Ez tetszik.
Klassz,hogy így fogta fel a dolgot és nem megint megakarta ütni őket.
2011. július 19. 20:55
|
|
Nellie777visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.13. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 145368 offline
|
@Glamster
nem volt. Az pedig ,hogy nézzek utána... Hát cica, nem az én cikkeim kifogásolhatóak általában tartalmilag. Te sem erőlteted meg magad túlságosan,ha utána kell nézni valaminek, ha érted mire gondolok
2011. július 19. 22:27
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Hajrá! Bár én tuti inkább verném őket!
1 felhasználónak tetszik:
Minimanó94
2011. július 19. 22:48
A cikkhez hozzászólva ezen most nevettem egy kört. Nem éppen a legnormálisabb dolog, de ötletes és kreatív tett. Végül is, miért ne? Valahogy ezen semmi rossz dolgot nem találok. :ezvan:
2011. július 19. 23:44
|
|
adamlamberfan28visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 116 Csatolások: 48 Azonosító: 155268 offline
|
Szerintem okosabb dolog volt ezt tennie, mint amit a múltkor! Remélem nem keveredik megint bajba!
2011. július 20. 01:08
|
|
Gleek.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 141994 offline
|
Ezért (is) imádom ezt a pasast.♥ Imádom ahogy az ügyeit kezeli, és most legalább úgy rendezte le a paparazzókat, hogy nem lett belőle nagyobb ügy.
Mellesleg nagyon ötletes volt.
2011. július 20. 02:46
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Nellie777 @ 2011.07.19. 20:55)
@Glamster
nem volt. Az pedig ,hogy nézzek utána... Hát cica, nem az én cikkeim kifogásolhatóak általában tartalmilag. Te sem erőlteted meg magad túlságosan,ha utána kell nézni valaminek, ha érted mire gondolok 
Nem hiszem, hogy a cicád vagyok
Amúgy ez erősen offolás már, mert ez nem a cikkhez tartozik. Ha valami bajod van, ne célozgass ide, hanem írj egy levelet. Hosszútávon ezért kirúghatnak, mint macskát dolgát végezni
2011. július 20. 09:47
|
|
Muffin977visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 348 Csatolások: 426 Azonosító: 152100 offline
|
hümm... elfér az eligazítás. az 1 éves történet amikor Ad nagyba pihent a tengerparton/strandon, kinek hogy tetszik. Ad akkor nem vert meg senkit, csak el akarta venni a fotóstól a fényképező gépet. nem volt semmilyen per. most pedig csak visszavágásból szedte elő a telefonját hogy lekamerázza őket. hogy milyen az ő szemszögépől ezt látni, meg akarta mutatni.
2011. július 20. 11:00
|
|
Nellie777visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.13. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 145368 offline
|
@Glamster
:D És az, hogy te fenyegetőzöl, mennyire tartozik a cikkhez. Mondtam már, kedves Alice Carror, hogy velem te nem fogsz úgy beszélni, mint a kutyáddal. Csak mellékesen megjegyezném, hogy mindeddig a cikkel kapcsolatban írtam, te meg itt fenyegetőzöl? Megjegyeztem valamit, amit tévesen loptál el egy oldalról. Bocsi ha ezzel mély nyomokat hagytam benned,de engem nem TE érdekelsz, hanem Adam, és az hogy ne terjedjenek hülyeségek vele kapcsolatban.
Szóval ha én offoltam, te is. És bármennyire is vagytok haverok a moderátorokkal, a szabályok rád is vonatkoznak., és amint már egyszer említettem , biztos vagyok abban, hogy ők is így gondolják, mivel felteszem jól szeretnék végezni a munkájukat.
Ezt én itt le is zárom, de csak még egyszer utalnék rá ,hogy válogasd meg a szavaidat és azt hogy milyen hangnemben beszélsz a másik emberrel, kérlek.
Szóval ha én offoltam, te is. És bármennyire is vagytok haverok a moderátorokkal, a szabályok rád is vonatkoznak., és amint már egyszer említettem , biztos vagyok abban, hogy ők is így gondolják, mivel felteszem jól szeretnék végezni a munkájukat.
Ezt én itt le is zárom, de csak még egyszer utalnék rá ,hogy válogasd meg a szavaidat és azt hogy milyen hangnemben beszélsz a másik emberrel, kérlek.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.