Lambert a paparazzóknak adott leckét
2011. július 19. 13:47
|
|
Nellie777visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.13. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 145368 offline
|
"Adam, aki pár éve még verte az őt ingerlő paparazzót" --- az októberben volt, nem pár éve.
@Norczi Igen, nyilván Adam Lambert egy kislánytól veszi az ötleteit. Fantasztikus megállapítás.
Az, hogy rég nem hallottatok Adam-ről, csak a ti hibátok.
Igazán zavaró lehet ha ilyen szinten üldöznek a paparazzók, de Adam kedvesen és higgadtan kezeli őket.
@Norczi Igen, nyilván Adam Lambert egy kislánytól veszi az ötleteit. Fantasztikus megállapítás.
Az, hogy rég nem hallottatok Adam-ről, csak a ti hibátok.
Igazán zavaró lehet ha ilyen szinten üldöznek a paparazzók, de Adam kedvesen és higgadtan kezeli őket.
2011. július 19. 14:08
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
ááá XDD jó van XDD
2011. július 19. 14:09
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
jö ötlet
2011. július 19. 15:01
Tényleg jól kezeli az ilyen helyzeteket.
Ja, nagyon jól kezelte tényleg. Ezek szerint nem tudsz a tavalyi esetről; a drága Adamed összevert egy lesifotóst. A pasinak betört az orra, és a kamera állapotáról inkább nem is beszélek
Ja, nagyon jól kezelte tényleg. Ezek szerint nem tudsz a tavalyi esetről; a drága Adamed összevert egy lesifotóst. A pasinak betört az orra, és a kamera állapotáról inkább nem is beszélek
2011. július 19. 15:04
hahaha 
tényleg jól kezelte, de nekem azzal se volt bajom hogy pár éve verte őket
tényleg jól kezelte, de nekem azzal se volt bajom hogy pár éve verte őket
2011. július 19. 15:08
|
|
Nellie777visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.13. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 145368 offline
|
@itsQuinn én a helyedben nem égetném magam azzal,hogy okoskodsz valamiről,amiről fogalmad sincs.
Ezt hol álmodtad? Tavaly ősszel Adamet zaklatták a paparazzik a parton,ezért nekiment az egyiknek, el akarta venni a kameráját. A képek bizonyítják,hogy semmi komoly nem történt, Adam is és a fotós is mosolyog a képeken. Szóval ha nem tudod mi történt, légy szíves ne mesélj már jó?
De csak ,hogy lásd, én ,veled ellentétben nem az agyszüleményeimet hirdetem: http://adamlambertdaily.com/?p=940#comments
De csak ,hogy lásd, én ,veled ellentétben nem az agyszüleményeimet hirdetem: http://adamlambertdaily.com/?p=940#comments
1 felhasználónak tetszik:
zsófi1997
2011. július 19. 15:12
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
az nem pár éve volt hanem pár hónapja de nem gáz xd amugy adam meg jól tette biztos elég idegesítőek....
2011. július 19. 15:16
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Szép volt Adam! Jó megoldás!
2011. július 19. 15:23
|
|
Mirtill.Demi98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 160 Csatolások: 3 Azonosító: 153592 offline
|
Hát ez durva háhá jól megoldotta xd
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.