Megérkezett Rebecca Black új dala!
2011. július 22. 15:53
szerintem ez a szám sokkkal jobb lett mint a Friday
Sőt kifejezetten jó lett
Nekem tetszik
2011. július 22. 17:16
|
|
zsucyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.06. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 154748 offline
|
Szerintem a sok ócsárlás helyett támogatni kéne a feltörekvő sztárokat főleg a fiatalokat és nem csak le szólni mindent és olyan véleménnyel lenni h én vagyok a valaki mert nekem kedvencem a sopping tv fb + stb és mindenki mást meg leszolni
2011. július 22. 23:02
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Nem lett jobb a Friday-nál csak annyiban jobb, h nem lehet annyira hallani azt az orrhangot amit kiad magából meg azt a nyávogást ezt jobban feltudták javítaniXDXD Télleg nem kéne neki ezt erőltetnie és amit Beaaaa mondott abban teljesen igaza van nem kéne így kinéznie 13 évesen...
2011. július 23. 00:29
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
hát ez a csaj már bármit csinálhat megválthatja a világot is...de hangja sose lesz -.-" ami nincs az nincs nem kell erőltetni! ő is jól jár, mi is 
lejon: talán neked azért tűnik kicsit jobban, mert próbálták még jobban feljavítani a hangját
de mind1 mert ezen már semmi nem segít...
lejon: talán neked azért tűnik kicsit jobban, mert próbálták még jobban feljavítani a hangját
2011. július 23. 11:32
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Elég egyszerű... olyan, mintha az egész dal hamis lenne... de azt becsülöm benne, h nem olyan bonyolult a dallam, mert nem próbálkozik olyannal, ami nem az ő formája! A Friday-ban sokkal szebben nézett ki, bár ez a dal meg se közelíti a Friday-t, mert azért Katy 1000x jobb!!! Nem tetszik a dal, hamis, és bár szerintem lenne hangja, ez a dal nagyon rosz!!!
2011. július 23. 12:39
|
|
EVEVEVvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.29. Hozzászólás: 382 Csatolások: 2 Azonosító: 94487 offline
|
Szerintem sokan csak a Friday miatt ítélik el, egyszerűen rosszul állnak hozzá. Biztos vagyok benne, ha ezzela dallal kezdett volna, akkor sokkal kevesebb fújjongás lenne. Csak hát ugyebár volt az a bizonyos eset, mikor egy humorista (bocs, de nem jut eszembe, hogy ki) krtizálta a műsorában, és mindig meghajolt a véleménye előtt. Pedig a Friday sem rossz, igaz nem is a legjobb, de szerintem a My momenttel bizonyított, csak ezt sokan nem fogják fel, mert az ő fejükben a Friday cseng azóta is, pedig bizony ha ezzel kezdett volna, akkor nem kritizálnátok olyan sokan.
2011. július 23. 12:48
|
|
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 984 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline
|
Azt gondolom sokan nem tudjátok, hogy Shakirát is sokan kinevették a különleges hangja miatt 13 éves korában. Igen bizony, sokak nagy kedvence (és köztük az enyém is) is küzdött az ellenségeskedő megjegyzések ellen. Persze akkor még nem volt ilyen divatos az internet, úgyhogy nem lett belőle ekkora ügy, de a lényeg, hogy Shakirát a sulijának az énektanára sem engedte a kórusba. És nézzétek, ő lett az egyik legfelkapottabb énekesnő. Ez a példa bizonyítja, hogy azért, mert egy embernek nem olyan a hangja, mint általában a többi sztáré, az nem azt jelenti, hogy rossz, csak meg kell szokni. Shakirának sikerült felülemelkednie a rossz megjegyzéseken. Remélem Becca is kitartó lesz és nem törődik a rossz véleményekkel. Amúgy meg különleges hangú Duffy is, akit szintén a legjobbak között említenek.
Ja, és aki azt írta, hogy nem lehet többféle hangon énekelni, az téved. Bizonyára nem ismeri Anastacia (hoppá, mégegy nem szokványos hangú énekesnő) Left outside alone című dalát, amelyben az énekesnő más hangon is énekel.
Ja, és én meg többféle hangon tudok beszélni. Ha hangos lenne a fórum, akkor most megmutatnám.
Egyébként mindig javítanak a stúdióban mindenkinek a hangján. Nem megváltoztatják, csak átalakítják, hogy jó minőségben szóljon, ne pedig úgy, mintha egy rosszhangosítású koncerten lennénk.
Ja, és aki azt írta, hogy nem lehet többféle hangon énekelni, az téved. Bizonyára nem ismeri Anastacia (hoppá, mégegy nem szokványos hangú énekesnő) Left outside alone című dalát, amelyben az énekesnő más hangon is énekel.
Ja, és én meg többféle hangon tudok beszélni. Ha hangos lenne a fórum, akkor most megmutatnám.
Egyébként mindig javítanak a stúdióban mindenkinek a hangján. Nem megváltoztatják, csak átalakítják, hogy jó minőségben szóljon, ne pedig úgy, mintha egy rosszhangosítású koncerten lennénk.
1 felhasználónak tetszik:
Holly Keller
2011. július 23. 13:51
Szerintem ez a szám nagyon jó lett bárki mond bármit. 
Egyetértek vikimumus-sal.
Egyetértek vikimumus-sal.
2011. július 23. 16:48
Idézet (Orsi.Miley26 @ 2011.07.23. 14:10)
Jaa igen:és érdekes,h a Rebecca Fanok,az a 132-133 ember nem veszi észre,h a Friday,amit Rebecca forgatott,az milyen rossz,mennyire orrhangja van,mennyire nem figyelt erre,de a My Momentbe,meg tiszta a hangja,mert feljavitották!Jó,h szeret énekelni,de ha nem tud,akkor maradjon otthon,énekeljen tükör előtt vagy zuhany alatt,ahol nem hallatszik ahangja,de ne a nagyvilág előtt,ahol csak kiröhögik,és ő elhiszi,h szeretik!Sztem,aki az utcán "autógrammot" kér tőle,az csak azért,h dicsekedjen,h neki van olyan,nem azért mert szereti!De azt ne várja,h majd ő legyen a pólókon,meg mindenféle ruhákon,mint Miley,Sel,vagy Demi,mert ő sesem fog felérni hozzájuk!
vikimumus:csak annyi külömbséggel,h Shakirának akkor is volt hangja,és most is van hangja,Rebeccának sose volt,és sose lesz!
vikimumus:csak annyi külömbséggel,h Shakirának akkor is volt hangja,és most is van hangja,Rebeccának sose volt,és sose lesz!
Szerintem májli, bíbőr és szelena is kb. ugyanezt a szintet hozza mindenféle autotune nélkül, megjegyzem. Ha olyan kedvenceitek lennének, akik nem csak, hogy értenek a kotta olvasáshoz, de még énekelni is tudnak, nem pedig valami ultra hamisat belenyekeregni a mikrofonba, akkor megérteném, hogy gyűlölköztök. Mert úgy gondolom, ugyanazokat a tucatgagyikat hallgatja itt a többség, akik ugyanúgy nem tudnak énekelni, mint Rebecca. Az elején én sem bírtam őt, és bár most sem a kedvencem, de még a pozitívumot sem látjátok meg benne. Csinálhat ő bármilyen jót, nektek az akkoris kaki lesz, mert utáljátok őt. Szerintem a My moment nem olyan rossz. Simán van egy májli, szeli, bíbőr szint. Mert az agyonsztárolt kedvenceiteknek is kb. ugyanennyi tehetségük van a zenéléshez és az énekléshez. Ha egy MJ vagy Madonna fan fikázná őt, akkor még én is azt mondom, hogy oké, rendben. ZENÉT hallgattok, de ennek fényében, számomra valahol röhejes az, hogy folyik a nyálatok a diznisek és a mai popgagyi után, de közben meg ezt fikázzátok. Nem annyira rossz ez, és bár, ha neki ez álma, akkor áldásom rá. Egyébként meg tudjátok miért van ekkora sikere? Mert mindenkinek odáig hatol el az agya, hogy ezt nézi. Ti is ezt nézitek. Pár tag már vagy 20 kommentet írt ide, hogy milyen rossz, meg hogy ez és ez van a klipben. Kérdem én, hányszor néztétek meg miközben utáljátok?
1 felhasználónak tetszik:
joe_r
2011. július 23. 19:07
A Friday-nél határozottan jobb. (Ezzel nem azt mondtam, hogy nagyon jó szám.
) Hogy őszinte legyek sokkal rosszabbra számítottam. Talán az a kicsit unszimpatikus az egészben, hogy valami nagy szupersztárnak mutatja őt a klip. Pedig ez nem így van. Két dal, eddig ennyi. Egy kicsit fel van javítva, legalábbis egy-két helyen biztos. (Ami nem baj, a fülünket illetve legalábbis.
) A vége viszont tetszik, amikor kiszáll az autóból. Viszont arról legalább meggyőződtem, hogy nincs hangja. Legalábbis nem sok.
2011. július 23. 19:09
Na, ahogy elindítottam, az első másodpercben az autotune szó jutott az eszembe, és ez érvényes a klip további részeire is. Míg a Friday-ben orrhangon nyekereg, most meg följavította az egészet géppel. Nem is tudom melyik a rosszabb, bár (sajnos) az autotune-hoz már hozzászokhattam volna a mai diznisztárocskák által nyújtott "zenét" tekintve...
2011. július 23. 21:00
|
|
Brigitta1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 165 Csatolások: 34 Azonosító: 130909 offline
|
Jobb mint a Friday.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.