Megérkezett Rebecca Black új dala!
2011. július 21. 07:03
|
|
xikszyipszilonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 151592 offline
|
A Friday sokkal jobb volt. De én azért szurkolok neki!
2011. július 21. 09:16
Hááááát..A Friday-hez képest fejlődött, de én azért nem szívesen látom a "színvonalas" zenepalettán!!Nekem egyszerűen nem tetszik!!Vagyis: én még mindig azért imádkozom, hogy észhez térjen, és végre hagyja abba önmaga alázását!!
2011. július 21. 11:23
|
|
Zsancyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 369 Csatolások: 1 Azonosító: 139697 offline
|
te atya ég..jobb mint a Friday de vajon mennyit kellett javítani a stúdióban a hangján?de most komolyan ilyen gyorsan még nekem se változik a hangom hiába telt el 1 hónap vagy nem tudom mennyi idő a Friday óta
2011. július 21. 11:29
|
|
Ladyszandi99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.02. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 144611 offline
|
jobb mint a friday:|de meg mindig gyenge es en meg nem igazan neveznem enekesnonek:))
2011. július 21. 12:19
|
|
Kimberlyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 131 Csatolások: 319 Azonosító: 153319 offline
|
Itt most mindenki szidja kb 5 mondták azt h jó.
most én azért megnéznélek titeket énekelni
szerintem kitagadnának ha meghallanák a hangotokat.. ugyan ez volt Justinnal is aztán nézzétek mi lett vele csak úgy dől a pénz!
ha egy kicsit is odafigyelnétek a mai zeneiparban Senki sem tud énekelni 2 kezemen meg tudnám számolni hány embernek van tehetsége az énekléshez.. ezzel csak azt akarom mondani h nem kell piszkálni Rebeccat Ő legalább megpróbálta nem adta fel.a hangja nem a legjobb...!és még annyit h némelyik embernek igaza van h 14 évesen nem a reflektorfényben kéne állni hanem otthon a sütő mellet az anyának segíteni..(Tőlem azért kap 1 lájkot)
És előre bocsi mindenkitől akit ezzel a kijelentésemmel megsértettem nem szándékos volt
most én azért megnéznélek titeket énekelni
szerintem kitagadnának ha meghallanák a hangotokat.. ugyan ez volt Justinnal is aztán nézzétek mi lett vele csak úgy dől a pénz!
ha egy kicsit is odafigyelnétek a mai zeneiparban Senki sem tud énekelni 2 kezemen meg tudnám számolni hány embernek van tehetsége az énekléshez.. ezzel csak azt akarom mondani h nem kell piszkálni Rebeccat Ő legalább megpróbálta nem adta fel.a hangja nem a legjobb...!és még annyit h némelyik embernek igaza van h 14 évesen nem a reflektorfényben kéne állni hanem otthon a sütő mellet az anyának segíteni..(Tőlem azért kap 1 lájkot)
És előre bocsi mindenkitől akit ezzel a kijelentésemmel megsértettem nem szándékos volt
2011. július 21. 12:24
|
|
The World Of Dreamsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.16. Hozzászólás: 86 Csatolások: 1 Azonosító: 138865 offline
|
Kimberly és ennek te örülsz? 
amúgy meg, az énekesek azért vannak, hogy a tehetségükért szeressék őket, és legyen is nekik.Mi nem akarunk sztárok lenni, ha nekünk nincs jó hangunk akkor legalább azoknak legyen akiknek ez a hivatásuk.Ennyi
amúgy meg, az énekesek azért vannak, hogy a tehetségükért szeressék őket, és legyen is nekik.Mi nem akarunk sztárok lenni, ha nekünk nincs jó hangunk akkor legalább azoknak legyen akiknek ez a hivatásuk.Ennyi
2011. július 21. 12:32
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Számomra Rebecca Black egy próbálkozó énekes. A véleményem az, hogy amikor megcsinálta a Fridayt, szerzett magának egyfajta alaphangot. Gondoljatok bele! Ez ugyanolyan, mint amikor elkezdődött az impresszionista festészet, hisz Monet festményét a párizsi szalon elutasította, ezért a szemben található vendéglőben állították ki. Mindenki azért nézte meg, mert milyen ronda volt. Ugyanez van Rebecca helyzetében. Nem azért hallgatja mindenki, mert annyira jó, hanem mert annyira rossz! Hírnevet szerzett azzal, hogy mindenki a rossz számáról ismeri, és mikor kiad egy újabb számot, már csak azért is megnézzük, hogy legalább röhögjünk rajta egy jót. Szerintem okos húzás volt, számára mindenképpen.
2011. július 21. 13:47
|
|
Hannah1207csaksimánLejla :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 916 Csatolások: 18 Azonosító: 147348 offline
|
őszinte leszek én a fridayt rühelltem ....ez a zene amit ő csinál nem jön be a hangja egy 10-es skálán 4-es talán lehet a szövege nem fog meg ...ami nem fog meg azt nem fogom megszeretni ....és ebben a klipben nem is ronda sőt mondhatjuk szépnek a fufru jól áll neki .....de szerintem ezt a smink teszi ...de legalább próbálkozik "belop magát a szívünk be ."ha ezt nem sok sikerrel is teszi
2011. július 21. 15:15
|
|
barbikah14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 131670 offline
|
Nem mondom h a kedvencem, de nem is utálom.. Jó a hangja..legalábbis jobb, mint a mi kis magyar sztárjainknak..(pl.:Lola, Barbee, Rami meg ilyenek..) Nem kéne fikázni.. És hidjétek el attól h utáljátok és ilyen szánalmas szövegeket írtok NEM lesz jobb..-.-"
2011. július 21. 15:20
|
|
The World Of Dreamsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.16. Hozzászólás: 86 Csatolások: 1 Azonosító: 138865 offline
|
Ez a csaj meghallgathatná a One Momentet Whitney Houston előadásában.Na kéremszépen azt nevezik zenének
2011. július 21. 15:40
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
Ennyi erővel én is kiállhatnék énekelni úgyis variálnak a hangomon a playbackel és akkor lehetne azt mondani az én hangomra is hogy jó. Csak egy normális ember aki tudja magáról hogy nincs hangja az nem áll ki énekelni. Sztem feltűnési viszketegségben szenved
2011. július 21. 21:37
|
|
MissBarbieeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 151139 offline
|
hát ez sokkal jobb mint a friday sztem! xDD
2011. július 22. 11:26
|
|
zsokuc0312 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 807 Csatolások: 0 Azonosító: 144476 offline
|
hát ez egy fokkal jobb mint az előző!
2011. július 22. 15:44
|
|
cintia8597bundáskenyér♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 2781 Csatolások: 71 Azonosító: 128749 offline
|
Nagyon jó !
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: