Megérkezett Rebecca Black új dala!
2011. július 19. 11:50
Szerintem Rebecca ne nagyon erőltesse ezt az éneklést, maradjon az iskolapadnál. A hangja lehet, hogy más, mert azon ugye lehet segíteni, de ez a szám ugyanolyan borzalmas, mint a Friday.
2011. július 19. 11:50
"Ezúttal sokkal kellemesebb hallgatni,..."
Ki(k) szerint...? Mert számomra például abszolút nem az. Nem tartom jónak, sőt, még csak jobbnak sem. Ugyanolyan szánalmas próbálkozás, mint a Friday volt anno.
Ki(k) szerint...? Mert számomra például abszolút nem az. Nem tartom jónak, sőt, még csak jobbnak sem. Ugyanolyan szánalmas próbálkozás, mint a Friday volt anno.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. július 19. 12:06
|
|
Demiley00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 150025 offline
|
Ja és most leszögezem hogy ez a lány nem fog a kedvenceim közé tartozni, de most mindenkinek jár a szája h hagyja abba az éneklést...Szerintem viszont nem kell, ha valakinek nem tetszik mért hallgatja???Kitartó csaj az biztos, egyszer tuti sikerül egy jó számot szereznie amit jol fog elénekelni!Próba, szerencse!De akkor se lesz kedvencem, ezt most mondom!
2011. július 19. 12:11
esetleg egy picivel jobb lett, de azt hogy jó még mindig nem mondhatjuk rá.
2011. július 19. 12:30
|
|
hedi98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 137878 offline
|
sztem itt fel van javítva a hangja...sztem már nem tud kilépni az "utáljuk Rebbecát és a Fridayt "körből vagy h is mondjam...De nem akarok szemétkedni hajrá talán összejöhet
2011. július 19. 12:33
|
|
WancsiStarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 129850 offline
|
nekem ez tetszik..:|
XDDDDD
XDDDDD
2011. július 19. 12:46
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Nos, határozottan jobb, mint a Frááájdééj, de még ez sem elég ahhoz, hogy NE okozzon tartós halláskárosodást!
2011. július 19. 12:47
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Miért piszkáljátok? Sok sztár egy szinten van vele. Őket pedig istenítitek. Hol van itt az igazság? Én sem vagyok Rebecca Black fan, de nem is piszkálom őt.
2011. július 19. 12:49
|
|
missmolly09új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 154197 offline
|
igen, jobb mint a Friday, sőt nem is olyan vészes (mondjuk a hangja nyilván fel van javítva), de azéért, ez nem valami igényes zene. számomraa ilyen egyszer meghallgatom : D
2011. július 19. 13:18
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
hát, sztem a hangja csak azért lett "hallgathatóbb" mert megcsinálták... 
a klipp nem rossz, jól is néz ki a klippben, és jól táncol. A hangja sem olyan rossz, de valami nem passzol rajta, de még mindig jobb mit a Friday-ban...
sztem csak azért lett "hallgathatóbb" mert megcsinálták...
a klipp nem rossz, jól is néz ki a klippben, és jól táncol. A hangja sem olyan rossz, de valami nem passzol rajta, de még mindig jobb mit a Friday-ban...
2011. július 19. 13:52
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
A dal tetszik,csak a hangján kéne még javítani
2011. július 19. 14:10
Én m ég tegnap éjszaka meghallgattam, csak annyira fáradt voltam, hogy egyszerűen nem volt erőm írni a topikhoz. Nos, a Friday szerintem okkal lett olyan, amilyen. Később megnéztem egy videót, ahol a kiscsaj elénekelte tisztán és hibátlanul az amerikai himnuszt. Akkor jöttem rá, hogy ebben a kiscsajban van valami, mert szerintem annyira azért nem rossz. Sőt, úgy vélem, hogy a VV-s celebecskék rosszabbak. Egy olyan szintet minimum hozott, mint Zsófika és az Orbit rágója. Valóban jobban hangzik, mint a Friday, de tényleg érezni azt, hogy ezúttal feljavították a hangját valamennyire, bár még így is elég orrhangot csináltak neki. Szerintem ez a száma nem rossz, bár nem fogom hallgatni és nem is lesz a kedvencem. A kommentek háromnegyedét a fikázás és a piszkálódás teszik ki. Igaza van janet7-nek, hogy szelike, bíbőr és társai sem jobbak. Mert konkrétan a legtöbb fikázó azok közül került ki, akik imádják a dizniseket és bíbőrt. Pedig azok sem jobbak, sőt meg merem kockáztatni, hogy szelike és Rebecca kb. ugyanazon a tehetségi skálán vannak. Egyik sem jobb a másiknál, úgyhogy ez olyan bagoly mondja verébnek dolog szerintem.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. július 19. 14:39
|
|
Digi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 513 Csatolások: 0 Azonosító: 148457 offline
|
bakker
bátyámnak igaza volt
lottóznia kéne
mert bátyám azt mondta hogy szerinte a csaj direkt csinálta azt hogy a friday-t olyan szarul énekelte el és egyszer előrukkol egy olyan dalla és egy olyan hanggal hogy sikere lesz ...
nem olyan rossz mint a friday és a hangja itt sokkal jobb
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.