Megérkezett Rebecca Black új dala!
2011. július 19. 10:25
|
|
BorooFalat ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 910 Csatolások: 14 Azonosító: 125871 offline
|
Te jó ég...Le akartam állítani mikor véletlenül rányomtam a tetszikre
Azt hittem sírógörcsöt kapok. Na mindegy, a hangja valami borzalom. Hallatszik, hogy baromira fel van javítva, de még így is rossz. Ráadásul a kényes magas hangja miatt a szöveget sem lehet érteni
És amit a klippben csinál...xD Jót röhögtem rajta.
2011. július 19. 10:43
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
A klip az egy fokkal jobb az előzőnél
De a hangja még mindig nulla és nagyon hallatszik, hogy fel van javítva. Nem értem miért erőlteti ezt az egészet.
2011. július 19. 11:00
megint ez a gépi hang..látszik, hogy feljavítják...de ezt már nem lehet feljavítani..néha hamis, fúú.. szóval inkább ne is énekeljen
2011. július 19. 11:01
Az énekesnő tehetségét?! o.O Hol van ebbe a tehetség? Ez a csaj minden,csak nem tehetséges,remélem valamikor végre megérti,hogy nincs hangja,senkit nem érdekel,és jobb lenne,ha nem énekelne tovább -.-"
2011. július 19. 11:03
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Tudjátok, én mindig ostorozom magamat, hogy mennyire rossz hangom van, hallásom sincs, meg minden, de miután meghallgattam ezt a dalt, szóval most kezd egy kis önbizalmam lenni. Köszi, Rebecca! Már jó voltál valamire. (csak kérlek, az éneklést hagyd abba!)
2011. július 19. 11:03
|
|
Nana Kameovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 226 Csatolások: 122 Azonosító: 131784 offline
|
hát a fridaynél mindenképpen sokkal jobb, de valszeg nagyon fel van javítva.
2011. július 19. 11:08
|
|
SusanCyrusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.18. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 155762 offline
|
Kétségtelenül jobb mint a Friday, a hangja is jobb, de látszik hogy fel van javítva. Jobb lenne ha feladná, hiába van feljavítva a hangja ugyanúgy nem ért az énekléshez, próbálkozzon mással.
2011. július 19. 11:11
Szerintem próbálnak belőle idősebb, szexisebb lányt csinálni de így is látszódik, hogy még nem áll jól neki ez a csillogás meg minden..
2011. július 19. 11:15
|
|
VicaUnaMileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.04. Hozzászólás: 310 Csatolások: 1 Azonosító: 146608 offline
|
Tényleg sokkal jobb, mint a frájdéj! A végén még ralongó leszek.. Dehogyis! De azért jó!
2011. július 19. 11:17
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Az biztos,hogy jobban járt volna,ha a Fridayt nem adja ki és ezzel kezd,de ez is eléggé szörnyűre sikeredett mert csak feljavított hangját hallom.
2011. július 19. 11:17
Hát...
ez SZÖRNYŰŰŰ!!!! Jobb, mint a Friday, de még mindig úgy fel van javítva a hangja, hogy arról inkább ne is beszéljünk. És még ő nevezi magát tehetségnek!!!
2011. július 19. 11:29
Wow,ez,ez...nagyon jó lett,csak kár,hogy ennyire ki van javítva a hangja.Ha tényleg ilyen lenne,biztos sikeresebb és kedveltebb lenne.
2011. július 19. 11:34
|
|
Mirtill.Demi98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 160 Csatolások: 3 Azonosító: 153592 offline
|
Hát én azzal kezdeném hogy a mostani sztárok nmit például rebecca nem tehetségesek csak híresek akarnak lenni azok az igazi sztárok akik régen is voltak meg még selena demi miley szóval akik már jártasak ebben de rebecca msot röppent fel a sztárvilágban és tényleg nem sok tehetsége van az énekléshez mert mert akik most csöppentek bele a sztárvilágba azthiszik h húúú hollywoodiak és akkor nagyon tehetségesek és jó hangjuk van de nem mindeggyiknek és itt az élő példa rá !
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: