Starity

Megérkezett Rebecca Black új dala!

12 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 25. 15:16 #201
Mirtusz97
Mirtusz97
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 50
Csatolások: 0
Azonosító: 133495
Hát ezerszer jobb mint a Friday... bár a sminkje nekem nagyon nem tetszett...
2011. július 25. 16:59 #202
Boró1999
Boró1999
visszatérő vendég

StátuszLehet jelölgetni mindenkit vissza jelölök de szavazz is ;)
Hozzászólás: 263
Csatolások: 4
Azonosító: 144630
Nagyoooon jó szám.
2011. július 25. 21:04 #203
- törölt felhasználó -    
Holly Keller:
Hát igen, fogalmam sincs, hogy itt egyesek ezzel ütök el a szabadidejüket, vagy nem tudom, de van, aki egy cikkhez képes 800 oldalnyi kommentet írni, mindenkit, aki akár csak egy megjegyzést tesz az ő kedvencükre, képesek leordítani a fejüket, aztán elvárják, hogy mindenki, az élükön az idősebbekkel meg a moderátorokkal, bólogató kutyák módjára, vigyorogva egyetértsenek velük.
2011. július 26. 01:09 #204
- törölt felhasználó -    
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.07.25. 21:04)
Holly Keller:
Hát igen, fogalmam sincs, hogy itt egyesek ezzel ütök el a szabadidejüket, vagy nem tudom, de van, aki egy cikkhez képes 800 oldalnyi kommentet írni, mindenkit, aki akár csak egy megjegyzést tesz az ő kedvencükre, képesek leordítani a fejüket, aztán elvárják, hogy mindenki, az élükön az idősebbekkel meg a moderátorokkal, bólogató kutyák módjára, vigyorogva egyetértsenek velük.

Engem már hidegen hagy ő maga is és a viselkedése is. blink.gif De ahogy látom még mindig firkálja ide a baromságokat, de ő nem internet függő, áhh, dehogyis. Néha-néha lelép oszt cső. Sokszor még filmezés és írás közben is nyitva van a Starity csak úgy megszokásból. Konkrétan tök személyeskedésre vette a figurát, pedig sem rá, sem a kedvenceire egy szót sem írtam. Max az a nagy ócsárlás, hogy úgy fejeztem ki magamat, hogy az "agyonsztárolt kedvencek". Nem szokásom csak úgy szidni mások kedvenceit, csupán csak leírom a véleményemet, amit pedig szerintem szabad egy fórumon. Kulturáltan fogalmaztam meg mindent. Állítólag én kötözködök, pedig most is ő köt bele minden szavamba. blink.gif Persze még mindig aktívan írogat nekem, holott tulajdonképpen nem is reagálok a mocskolódó megjegyzéseire. Amúgy én is azért olvastam a topikot végig, hogy hátha van valami tartalmas komment, de pontosan az van, amit írtál. Olyanok, mint a bólogató birkák, de, ha írsz valami kicsit is negatívat már a nyakadnak ugranak, hogy mit képzelsz magadról, hogy te valami negatívot mersz írni a kis kedvenceikre. Ha az én kedvencemre írna valaki ilyesmit (bár szerintem a kedvenceim 80%-át az ilyenek alig ismerik, max hallottak már pár nevet), akkor kiröhögném, mert nem érdekelne. Most, ha valaki szidja a kedvencemet, akkor odébb állok és kész. Attól nekem ugyanúgy a kedvencem lesz, és nem fogom kevésbé szeretni. Vannak kivételek, de ti fiatalabbak (mondjuk te 15 vagy, szóval rád ez már nem is vonatkozik szerintem) pontosan azért estek áldozatául az idősebb tagok előítéletének, mert az ember ilyeneket tapasztal. Vannak pedig kivételek, akik 11 évesen normálisak, csak sajnos ritka. Különben én 11 évesen még Barbieztam és Harry Potter könyveket olvastam. Nem veszekedéseket generáltam interneten keresztül. Mindegy. Csak szerettem volna vele megértetni azt, hogy mit is szerettem volna leírni. Én most ettől nem fogom magamat hibásnak érezni. blink.gif
1 felhasználónak tetszik: joe_r
2011. július 26. 11:22 #205
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Akkor jövök ellenpéldának. Nem kell velem egyetérteni, de azért pár dolgot illene elfogadnia mindenkinek. Meghallgattam ezt a számát is, mint ahogy korábban a Friday-t is meghallgattam, mert látatlanban nem mondok semmiről véleményt.

Nos, maga a szám, zene, klip, meg minden együtt, elmegy, nincs benne semmi különleges, nem fog díjakat nyerni, de ténylegesen semmivel nem rosszabb, mint bármelyik másik tucat sztár. Igen, tucat sztár, mert a mai zenei világban tízből kilenc előadó csak azért lehet ideig-óráig sikeres, mert a management kegyetlen mennyiségű pénzt képes rááldozni. Mind marketing, mind PR téren. Már ne is haragudjatok, de éppen veletek van a legkönnyebb dolga a marketingeseknek, mert a média világában a negatív vélemény is értékes, és nem azért, mert a kritikát megfogadnák, hanem azért, mert beszélnek róluk.

A legnagyobb baj pedig a szemellenzősséggel van, mikor tudjátok ugyan, hogy imádott xy (szándékosan nem írok nevet, mert különösebb erőfeszítés nélkül is fel tudok sorolni ide 10-15 előadót, akire illene) semmivel nem különlegesebb, mint Rebecca, de hogy nézne már az ki, hogy beismeritek, nem feltétlenül van igazatok.

Lehet nem tetsző véleményt írni, de mikor egymás után azt olvassa az ember, hogy egyetértek, meg ez is szörnyű, bár meg sem hallgattam, az minimum az elgondolkodtató kategória. Elgondolkodtató, mert érdekelne, komolyan érdekelne, hogy tényleg ennyire sekélyes a gondolkodásmódotok, vagy csak sokkal egyszerűbb a többség - egyébként nem biztos, hogy igaz - véleményét hangoztatni, mint leírni két-három épkézláb mondatban, hogy ténylegesen mi zavar titeket.

Öröm volt olvasni olyan kritikus véleményeket, amikor eldöntitek, hogy mennyire nincs hangja, meg nem neki való az éneklés, mit képzel magáról, és különben is...
Egy kritika akkor helytálló, ha van összehasonlítási alapom saját magamhoz képest. Azt meg már csak mellékesen említem meg, hogy előbb meg kellene tanulni magyarul helyesen írni, illetve értelmesen fogalmazni, mert amíg ez nem megy, addig véleményt sem kellene írni.

Hofi Gézának volt anno egy - egyébként több is - nagyon találó mondása:
"- Íme, a jövő nemzedéke!
- Dögöljek meg, ha kiváltom őket!"
Nos, én is valahogy így érzek. Egyes emberek itt nagyon sokat képzelnek magukról, különösen, mikor egy tőlük kétszer idősebb emberrel beszélnek, és a minimális tiszteletet is elfelejtik megadni neki. Azért kapjatok már a fejetekhez, egy 10-11 éves ne merészeljen sértegetni egy 20 éves, vagy annál idősebb tagot. Gondolom, az illető magára ismer, különösen majd akkor, ha 10 nap múlva visszatér banamai nyaralásáról.

És a legutolsó gondolatom: ki kényszerít titeket arra, hogy meghallgassatok egy olyan számot, és véleményt nyílvánítsatok akár a számról, akár a klipről, akár pedig magáról az előadóról, akit egyébként gyűlöltök? Valahogy nem látom benne a logikát, azt viszont igen, hogy csordaszellemben, nulla gondolkodással mondjátok el újra, és újra ugyanazokat az elcsépelt jelzőket.
1 felhasználónak tetszik: Holly Keller
2011. július 26. 19:50 #206
CrazyAngel
CrazyAngel
visszatérő vendég

StátuszNever give up ;)
Hozzászólás: 153
Azonosító: 133917
nekem az ilyen stilusu klippek jobban tetszenek....mivel igy bepillanthatunk az eloadok eletebe is....meg ha rovid idore is 3-4 percre:d
2011. július 26. 22:49 #207
beautiful butterfly
beautiful butterfly
visszatérő vendég
Hozzászólás: 102
Csatolások: 5
Azonosító: 149760
Szerintem ténleg fejlődött a hangja.Ez a szám jobb mint a Friday.
2011. július 27. 01:50 #208
Vy98
Vy98
fuckup.

StátuszVy98 még nem állította be a státuszát,és nem is fogja
Hozzászólás: 726
Csatolások: 1112
Azonosító: 125911
A klip jobb,mint a Friday-hoz készült.A zene is jobb.A hangja továbbra sem az igazi,valószínűleg ezt is a stúdióban formálták ilyenre. pardon.gif
2011. július 27. 08:47 #209
Cappy Dalma Miley
Cappy Dalma Miley
visszatérő vendég

StátuszAnnyeong :D ♥
Hozzászólás: 108
Azonosító: 153897
érdekes am tök jó
2011. július 27. 20:26 #210
yourshawty
yourshawty
Hozzászólás: 1199
Csatolások: 50
Azonosító: 135998
Ekkora auto tune-t dry.gif A hangja teljesen más, mint ami volt a fridaynél, akár élőben,akár nem.. Borzalmas, mennyire mű ez a csaj, és nem adja fel? Az ő érdekében, higgye el, jobban járna. rohog.gif Aki meg azt mondja, azèrt más a hangja, mert fejlődött, .. mellow.gif
2011. július 27. 21:45 #211
Bettyke94
Bettyke94
#CherylBombshell™
Hozzászólás: 12482
Csatolások: 3078
Azonosító: 143593
Nekem kifejezetten tetszik a szám, szerintem élvezhetőbb hangja van mint ami a Fridayben volt. <3.
2011. július 28. 20:27 #212
luca28
luca28
Hozzászólás: 573
Csatolások: 415
Azonosító: 152353
hát jobb mint a friday
2011. július 28. 21:44 #213
- törölt felhasználó -    
Jobb mint a Friday sőt jó a zene meg a hangja is smileeee.gif De ettől még nekem nem férkőzött be a szívembe!
2011. július 31. 16:55 #214
- törölt felhasználó -    
Jobb a Friday-nél de...
2011. augusztus 03. 17:38 #215
kolonicskriszti
kolonicskriszti
visszatérő vendég

Státuszennél szebb napot mint ami tegnap volt, elképzelni sem tudtam:) ♥ Szeretlek!
Hozzászólás: 205
Azonosító: 153921
szerintem ez elég jósmileeee.gif
2011. augusztus 06. 13:23 #216
fruitsgirl2624
fruitsgirl2624
visszatérő vendég

StátuszHope is a good thing, maybe the best of things, and no good thing ever dies.
Hozzászólás: 419
Csatolások: 5
Azonosító: 142465
Jobb mint Friday!!!!
és ha így fejlődik ilyen szinten akkor ki tudja talán még vagy 4 klippje után "belopja magát a szívembe"
2011. augusztus 10. 19:30 #217
The World Of Dreams
The World Of Dreams
új tag

StátuszForevör álón!♥
Hozzászólás: 86
Csatolások: 1
Azonosító: 138865
Idézet (vikimumus @ 2011.07.23. 12:48)
Azt gondolom sokan nem tudjátok, hogy Shakirát is sokan kinevették a különleges hangja miatt 13 éves korában. Igen bizony, sokak nagy kedvence (és köztük az enyém is) is küzdött az ellenségeskedő megjegyzések ellen. Persze akkor még nem volt ilyen divatos az internet, úgyhogy nem lett belőle ekkora ügy, de a lényeg, hogy Shakirát a sulijának az énektanára sem engedte a kórusba. És nézzétek, ő lett az egyik legfelkapottabb énekesnő. Ez a példa bizonyítja, hogy azért, mert egy embernek nem olyan a hangja, mint általában a többi sztáré, az nem azt jelenti, hogy rossz, csak meg kell szokni. Shakirának sikerült felülemelkednie a rossz megjegyzéseken. Remélem Becca is kitartó lesz és nem törődik a rossz véleményekkel. Amúgy meg különleges hangú Duffy is, akit szintén a legjobbak között említenek.
Ja, és aki azt írta, hogy nem lehet többféle hangon énekelni, az téved. Bizonyára nem ismeri Anastacia (hoppá, mégegy nem szokványos hangú énekesnő) Left outside alone című dalát, amelyben az énekesnő más hangon is énekel.
Ja, és én meg többféle hangon tudok beszélni. Ha hangos lenne a fórum, akkor most megmutatnám.
Egyébként mindig javítanak a stúdióban mindenkinek a hangján. Nem megváltoztatják, csak átalakítják, hogy jó minőségben szóljon, ne pedig úgy, mintha egy rosszhangosítású koncerten lennénk.

Shakirának 13 évesen valóban érdekes hangja volt.Most sem átlagos, különleges, és egyedi, legtöbben ezért szeretik.Változott a hangja, biztos akkor még nem is mutált, gondolom én.Rebeccának is változni fog még a hangja, de most még így nem éppen a legcsodálatosabb.Tökéletesen hallatszik, hogy mixelgetik, ami nem lenne tragédia, minden ismert, nagy sztárnál így van, csakhogy ez nagyon nem hasonlít a Friday-ban ismert hangra.Ha ismert, és tehetséges, nem attól lesz az, hogy tátog valamit, aztán csak, feljavítják.Szerintem a közönségnek, a gyerekeknek vagy tinédzsereknek akik szerethetik őt, nem ilyen példa kellene.

Nem minden esetben van úgy, hogy ha utálnak egy személyt, az sem tetszik nekik ami valóban jó.Ha jót csinál, elismerem.Ez tényleg megteszi egynek.Nem jó dal, de egy Selena-szinthez éppen elég.Őt pedig istenítik, akkor meg mi a baj? blink.gif Jébé akusztikus albuma sem sikerült a legjobbra, de egy jó pont, amiért akusztikus.Szerintem, ami olyan műfaj aminél elfogadható az ha a legtöbb szám hangszeres, akkor ne gépekkel zenéljenek már.Értem ezt Taylor Swiftre is.Nem vagyok jártas a zenéiben, és a karrierjében, de ha country, ott ne DJ zene legyen már.
Részemről a Rebecca Black téma le van zárva.Mindkét számát egyetlen egyszer hallgattam meg, szívem szerint inkább csak félig akartam volna, de nem szoktam tudatlanul ítélkezni.Én adtam egy esélyt neki, próbáltam megszeretni.Hát, nem tetszett.Sablonos, semmitmondó és unalmas.Magát a csajt nem ismerem nagyon, nem nyilatkozik sokat.De nem szimpatikus így elsőre.Persze lehet hogy kedves lány, de nekem kb. az jön le hogy 'Olyan jó hangom van, szép vagyok és tehetséges, a világ imád'.Nem szeretem azokat az embereket, akik nem tudják észrevenni hogy mit gondolnak mások, legalábbis mit fognak gondolni.Biztos hogy tetszik magának a hangja, különben én nem járatnám le magamat időről időre.Az meg, hogy a kislányok, a tipikus kis tölcsérek akik idejönnek, össze-vissza szidják Rebeccát, miközben a kis kedvenceiknek semmivel sem jobb a tehetségük az adott hivatásban.Az ilyenek Rebeccát azért nem szeretik, mert velük egykorú, nem cuki, cuti, és mert Selena meg Miley vetélytársa.Amúgy meg pont ezeknek a rajongói szeretnék Black-et.
2011. augusztus 16. 12:57 #218
mebjuty
mebjuty
visszatérő vendég
Hozzászólás: 440
Azonosító: 145886
nekem annyira tetszik ez a szam...
2011. augusztus 30. 18:59 #219
Pattus13
Pattus13

StátuszSose bánd azt,ami legalább egyszer mosolyt csalt az arcodra!:)
Hozzászólás: 599
Azonosító: 131163
The World of dreams teljesen igazad van smileeee.gif
2011. augusztus 31. 18:13 #220
Esztija
Esztija
Csokimaci.™

StátuszOne big room full of bad bitches...
Hozzászólás: 1036
Csatolások: 689
Azonosító: 159207
szörnyű
12 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok