Starity

Megérkezett Rebecca Black új dala!

12 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 24. 15:09 #181
Miley Cyrus 17
Miley Cyrus 17

StátuszBelieve Tour. Justin Bieber, eszméletlen volt!! Életem legszebb estéje volt *--*
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 937
Csatolások: 0
Azonosító: 123558
Jobb mint a friday!!!
2011. július 24. 15:35 #182
karolka96
karolka96
új tag

StátuszBoldog Karácsonyt:):$
Hozzászólás: 59
Azonosító: 130932
nemis olyan rossz:)de 1000000000000 jobb mint a Friday:D
2011. július 24. 15:53 #183
liss123456789
liss123456789
visszatérő vendég
Hozzászólás: 166
Azonosító: 156279
sokkal jobban illik a hangjához, mint a Friday vagy a Prom Night, de még így se mondanám valami jónak
2011. július 24. 18:37 #184
- törölt felhasználó -    
Idézet (Orsi.Miley26 @ 2011.07.24. 11:28)
Holly Keller irta: Mert az agyonsztárolt kedvenceiteknek is kb. ugyanennyi tehetségük van a zenéléshez és az énekléshez. Ha egy MJ vagy Madonna fan fikázná őt, akkor még én is azt mondom, hogy oké, rendben. ZENÉT hallgattok, de ennek fényében, számomra valahol röhejes az, hogy folyik a nyálatok a diznisek és a mai popgagyi után, de közben meg ezt fikázzátok.
Először olvas utána,mielőtt jár a szád,Se Miley,se Selena nincs már a Disneynél,azért,mert azt irod,Dizni,Májli,Szelena,dzsásztin bibör,nem leszel előrébb,csak kirögnek,h milyen szánalmas vagy,g még le sem tudod irni a nevüket!Továbbá:Mindenkinek más az izlése,ha én azt mondanám,h szeretem Rebeccát,akkor abba is belekötnél!Mind minndenbe és midnenkiben,fogadjunk,ha Miley,vagy Selena,vgy JB elmenne melletted az utcán biztos,h autógrammot kérnél,vgy képet akarnál velük készitni,ha valóban 19-20 éves lennél,nem foglalkoznál ilyenekkel,mint Rebecca,vgy mint Miley,vgy mint Selena,ez a 10től 16 évesek körében van!Azt hiszed,a hozzászólásod,illetve a cikkekhez  való hozzáállásod okos,és pontos,nem,csak azt mutatja,h semmihez nem akarsz negativan hozzáállni,nincs saját véleményed,mert ha lenne,mert ha azt mondanád,szereted Mileyt,a barátaid kirögöhnének,h 20 évesen Miley rajongó vagy(csak HK-re értem)-igy aztán mindegyiket fikázod,és ezzel csak azt bizonyitod,h többet törödsz velük,és megszereted őket a végén!Jóó volt olyan hozzászólásod ami értelmes,NEM MONDOM,h az én hosszszólásaim mindig okosak,de az én koromhoz megfelelőek,na de amit mostanában csinász,mindenkivel kötekedsz,mindenkiben keresed a hibát!Először nézz inkább magadba!

Én nem kötekedtem. Csupán csak kérdem én. Miért nézitek és miért foglalkoztok vele, ha nem szeretitek? blink.gif Én csak erre akartam választ kapni. Nekem csak azzal van a bajom, hogy itt hisztiztek 20 oldalon keresztül. Ez van, fogadjátok el! Most, ha a fejetekre is ültök, akkor is lesz Rebecca Black, és mint említettem én nem vagyok rajongója a hölgynek, csupán csak azt mondom, hogy néhány fokkal jobb, mint Friday. Annyira nem rossz, mert a mai "zenei" szintet simán hozza. Régen májlit fikázták és dobáltak rá mindenféle fincsi jelzőket, de szerintem te még akkor itt sem voltál. Konkrétan én nem csak rock bandákra gondoltam, bár tény, ők játsszák a legjobb zenéket. Ettől függetlenül igen csak színes a világ zenei palettája, csak szét kéne nézni és nem csak azokat hallgatni, amit eléd tolnak. Csupán csak rájöttem, hogy a mai világ zeneipar valahol nagyon a béka feneke alatt van. Ha egy Katy Perry vagy egy JLO nem tud énekelni, akkor mit várjunk el a mai agyonsztárolt kedvenceitektől? blink.gif Egyszerűen eljutottam odáig, hogy nem érdemes mai popzenét hallgatni, mert amit eléd tesznek az mind mű és mű. Nincsen manapság olyan énekes, aki úgy tudna énekelni élőben, hogy azt mondjam, igen, tud valamit. És Rebecca kb. ugyanazon a skálán mozog, mint a kedvenceitek. Egy Madonna sem rockbanda, csak egy popénekesnő, aki nem hiába a popkirálynő. Mint mondtam számtalanszor, én elfogadom, hogy ti ezeket a sztárokat imádjátok, egészségetekre, de kb. egy ugyanolyan tudású énekest degradáltok le, pedig a nagy kedvenceitek sem jobbak. Az pedig, hogy itt hergelitek magatokat kb. 20 oldalon keresztül, annak semmi értelme. Mert szerintem te is megnézted egy párszor Rebecca új dalát. Én azt mondom, hogy nem rossz. Csiszolatlan gyémánt, de talán ebből még lehet valami. De letölteni nem töltöttem le a dalt, egyszer megnéztem és kész. Ti meg már vagy 20x láttátok, ha nem többször és ezzel csak az ő népszerűségét növelitek. Mivel nem szeretem a ti kedvenc sztárjaitokat, így én konkrétan nem is foglalkozok velük, csak annyit, amennyit itt lenyomtok az ember torkán. Hiába öklendezzük is azt vissza, de hozzátok az újabb adagot. Tény, régen én is cikiztem Rebeccát, bevallom, sőt, ha valakinek van kedve nyálazza át a hozzászólásaimat! Csak gondolkoztam és rájöttem arra is, hogy ez az egész marketing. A kiscsaj tud énekelni, csak a botrány kedvéért átalakították a hangját ultra rosszra. Minden pénzről szól, épp ezért sem értem, hogy miért hergelitek magatokat ezzel. Ha nem tetszik, akkor nem kell meghallgatni. Senki sem kötelez rá. Én anno mondjuk Britney-n és Kylie Minogue-n nőttem fel. Igaz, Britney sem a legtehetségesebb, de manapság ki foglalkozik Kylie-val? Senki. Örülni lehet, ha valaki ismeri a nevét, pedig ő sem rockbanda, csak egy egyszerű énekesnő, aki konyít valamennyit a zenéhez és nem ég be egy élő fellépés alatt. Véleményt írtam le, hogy a mai sztárok (kezdve a diznisekkel, az agyonsztárolt kedvenceitekkel át Rihannáig és Katy Perry-ig) nem tudnak énekelni. Egyik sem. JLO mindegyik On the floor live fellépésen erőlködik egy sort, Katy Perry meg az ET-t szinte teljesen hamisan énekli el. Rihanna sem nagy szám színpadon, ahogyan a többi nagy sztár sem. A hozzászólásommal nem megbántani akarlak, csak arra akartam rávilágítani, hogy ez egy sztárfórum, ahol a sztárokat inkább szeressük és ne gyűlölközzünk. Ti már átestetek a ló túlsó oldalára. Szeretni kéne a sztárokat, nem gyűlölni őket. Most, hogy fikázunk és piszkálunk egy-egy hírességet, arra azt mondom, hogy oké. De ez már szerintem túlzás, vagy nagyon annak a határát súrolja. Ha félreértetted, sajnálom. Ha nem szeretitek, utáljátok, ne foglalkozzatok vele! Inkább azokat hallgassátok, akiket szerettek! Ennyit szerettem volna az előző hozzászólásomban leírni, de úgy látszik nem ment át az üzenet. A gyűlölet egy olyan tulajdonság, amit nem szabad érezni és, ha annyira ráértek, akkor szeressétek inkább a kedvenceiteket.
1 felhasználónak tetszik: joe_r
2011. július 24. 19:44 #185
Orsi.Miley26
Orsi.Miley26
visszatérő vendég

StátuszNem vagyok több bárkinél,de tudom,h átlagos sem vagyok,hiszen senki sem az...
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 255
Azonosító: 153301
Holly Keller irta: A kiscsaj tud énekelni, csak a botrány kedvéért átalakították a hangját ultra rosszra!

De szerinted nem könnyebb lenne jó hangal kezdeni,mint poccsékkal,h többen szeressék!Azt mondod,h ne piszkáljuk a sztárokat,te ugyanezt csinálod MC-al ,SG-ez és JB-el!
Csak azt birom,h azt mondod,h ha utáljuk,ne foglalkozzunk vele annyit,érdekes,te is uátlod,még is folyton rajta csüng,NEM képzeld el,egyszer sem néztem meg az oldalát,csak hallok ezt azt!Hogy mi kit szeretünk,az a mi dolgunk,én nem kötök abba,h te kit szeretsz,csupán elmondom a véleményem!De ha az egész "marketing" ahogyan gondlod,jó tegyük fel,az(de nem),miért érdekel,azzal bajod van,hogyha olyat fikáznak,akit te szeretsz,de te ócsárolhatod Mileyt,aki tehetséges,és védjed nyugodtan Rebeccát akkor!
2011. július 24. 19:45 #186
Orsi.Miley26
Orsi.Miley26
visszatérő vendég

StátuszNem vagyok több bárkinél,de tudom,h átlagos sem vagyok,hiszen senki sem az...
Köszönöm sophiej és Bella00
2011. július 24. 19:59 #187
WillyWonka
WillyWonka
új tag
Hozzászólás: 24
Azonosító: 156327
szerintem akkor is nagyon rossz hangja van
2011. július 24. 19:59 #188
- törölt felhasználó -    
Idézet (Orsi.Miley26 @ 2011.07.24. 19:44)
Holly Keller irta: A kiscsaj tud énekelni, csak a botrány kedvéért átalakították a hangját ultra rosszra!

De szerinted nem könnyebb lenne jó hangal kezdeni,mint poccsékkal,h többen szeressék!Azt mondod,h ne piszkáljuk a sztárokat,te ugyanezt csinálod MC-al ,SG-ez és JB-el!
Csak azt birom,h azt mondod,h ha utáljuk,ne foglalkozzunk vele annyit,érdekes,te is uátlod,még is folyton rajta csüng,NEM képzeld el,egyszer sem néztem meg az oldalát,csak hallok ezt azt!Hogy mi kit szeretünk,az a mi dolgunk,én nem kötök abba,h te kit szeretsz,csupán elmondom a véleményem!De ha az egész "marketing" ahogyan gondlod,jó tegyük fel,az(de nem),miért érdekel,azzal bajod van,hogyha olyat fikáznak,akit te szeretsz,de te ócsárolhatod Mileyt,aki tehetséges,és védjed nyugodtan Rebeccát akkor!

Mindegy, hagyjuk.XD Nem ócsároltam májlit, hiszen semmi olyan durva, obszcén jelzőt nem írtam rá, mert nem szokásom. Úgyhogy az szerintem nem ócsárlás, ha esetlegesen kimondom azt a szót, hogy "tehetségtelen". De látom nem esett le, az amit mondani szeretnék. Mert azt a követ fújod, hogy én ócsárlom a kedvencedet. Nem tudom, hogy hol ócsároltam, de mindegy. Én nem védtem Rebeccát, csak képes vagyok elismerni, ha egy általam nem kedvelt híresség jót csinál. Rebeccát nem kedvelem, de képes vagyok elismerni, ha valami jót össze tud hozni. Ugyanúgy el tudnám ismerni májlit is, bár ő most nagyon visszavonult a karrierjét illetően. Nem süllyedtem le az előző hozzászólásod miatt a szintedre, és szerintem most sem fogok. Csupán csak annyit kérek, hogy olvasd el még egyszer az előző hozzászólásomat! Mert te rögtön támadásnak vettél mindent, sőt még bocsánatot is kértem, pedig úgy éreztem, hogy nem volt okom rá, hiszen nem bántottalak meg és nem is vettem fel veled szemben olyan hangnemet, amilyet te most használsz. Általában úgy viselkedek az emberekkel, ahogyan ők velem. Ez most sem igaz, mert most is kedves vagyok veled és nem küldelek el melegebb éghajlatra. Mindenesetre azt mondom, hogy gyűlölközés helyett foglalkozz a kedvenceiddel, és ne azzal, akit utálsz. Bár igaz, ki vagyok én, hogy megmondjam, hogy kivel foglalkozz és kivel ne. Úgyhogy hidegen hagy. Oly sokan nem értik, hogy miért általánosítunk sokan a fórumon a kort illetően. Pontosan emiatt. Kétszer leírtam ugyanazt és neked egyik alkalommal sem esett le, hogy mit szerettem volna mondani. Ezekre már csak azt tudom, hogy oké, jó. Nekem mindegy aztán.
2011. július 24. 20:46 #189
Demifan12
Demifan12
visszatérő vendég

StátuszOlyan vagyok, mint mindenki más, mégis olyan, mint senki más.
Hozzászólás: 461
Csatolások: 66
Azonosító: 135218
Jobb mint a Friday... de nem olyan jóóó!!!!!!!!!!!
2011. július 24. 21:22 #190
Orsy0430
Orsy0430

StátuszPray For Boston! ♥
Hozzászólás: 573
Csatolások: 28
Azonosító: 132119
Nekem tetszik ez a szám,de hova süllyed a világ?Tuttommal ha valaki énekes szeretne lenni ahhoz hang is kell.
2011. július 24. 21:22 #191
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
De hát ez a szám egész jó! Hogy a fenébe csinálták meg a Fridayt olyan ocsmányra, hogy még hallgatni sem lehetett?
2011. július 24. 21:23 #192
forever JBiebs
forever JBiebs

Státuszforever JBiebs még nem állította be a státuszát és nem is fogja :P
Hozzászólás: 990
Csatolások: 4
Azonosító: 134186
hát a fridaynál jobb de nem vagyok elájulva tőle!!
2011. július 24. 21:42 #193
SugarGirl
SugarGirl

Státusz"Fashions fade, style is eternal." - Yves Saint Laurent
Hozzászólás: 688
Azonosító: 138434
Szerintem ez a szám is szörnyű, az én szememben sikerült bebizonyítania, hogy tényleg semmi hangja, és ezt nem azért mondom, mert utálom őt. Képes vagyok elismerni, ha egy ember valami jót csinál, de ez nem az. Én nem tudom szeretni Rebeccát, pedig megpróbáltam, esküszöm. Mondjuk azt nem értem, hogy nézem itt a hozzászólásokat, és a sok Disney fan irkálja az utálkozó kommenteket, és itt főleg a selena rajongócskákra gondolok. Elárulnám, hogy szellikének kb. ugyanennyi hangja van, ha nem kevesebb. A különbség annyi, hogy szelena szép, és jókor volt jó helyen, rebecca pedig valljuk be nem egy szépségkirálynő, és mindenki utáltja, mert az emberek többsége márcsak ilyen. Ki volt kiáltva, hogy ez a dal (friday) szörnyű, és az emberek -tisztelet a kivételnek- már azelőtt véleményt alkotott róla, mielőtt meghallgatták volna. De így megy ez ebben a mai világban, a többség azt szereti, ami a felkapott és populáris, és azt utálja, amiről meg van mondva hogy szörnyű, és ciki szeretni. Emlékszem amikor miley-t volt gáz szeretni, most mégis mindenki őt isteníti. Szóval a sok szelena fan először nézzen meg egy élő szelena fellépést, és utána fujjolja rebeccát.
Nem Rebeccát akarom védeni, csak idegesít már a sok p***a. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Holly Keller
2011. július 24. 23:00 #194
Orsi.Miley26
Orsi.Miley26
visszatérő vendég

De mst Holly Keller,ha te véded,felőlem,nem állok az utadba,de én nem piszkálom a te kedvenceidet,akk plz te se az enyémet!Sztem is hagyjuk,mert ezek szerint neked se esett le,amit én akarok mondani!
2011. július 24. 23:03 #195
Orsi.Miley26
Orsi.Miley26
visszatérő vendég

Pontosan Orsy0430,ahhoz,h valaki énekes-énekesnő legyen,ahhoz hang is kell!Ha Holly Keller neked tetszik ez a "hang" nem állok utadba,h hallgasd,mert te ugyebár cirkuszolhatsz,azért,hogyha valaki nem azt szereti,akit te,de te piszkálhatod a más kedvencét,és ezalatt nem Mileyt értem,bár őt is,neked sem esik jól ugye,hogyha Rebeccát piszkálják,akkor te miért mondod Mileyra,vagy történetesen bárki másr,h ilyen-olyan,fogadjunk,ha hires lennél,neked sem lenne egyszerűbb a dolgod!
2011. július 24. 23:05 #196
Orsi.Miley26
Orsi.Miley26
visszatérő vendég

Ha pedig,arra gondolsz Hollya Keller,h valamikor Mileyt,vagy Shakirát,vgy Kyliet utálták igy,akkor csak zat tudom válaszolni,h nem voltak még ilyen érettek a zenei-szinésznői pályán,de nekik volt tehetségük,és van is,nem szeretnék veled vitatkozni többet,mert a gondolataidat nem tudom megávloztatni,de ne várd el mindenkitől,h úgy gondolkozzon,mint te!
2011. július 24. 23:36 #197
- törölt felhasználó -    
Orsi.Miley26:
Idézet
nem piszkálom a te kedvenceidet,akk plz te se az enyémet

Én nem piszkáltam. Hol piszkáltam mond már meg nekem? blink.gif Sehol. Totál személyeskedésre vetted a figurát, pedig nem rólad van szó, sőt nem igazán érek rá más tagok kedvenceivel és magánéletével foglalkozni...
Idézet
mert ezek szerint neked se esett le,amit én akarok mondani!

Nekem leesett, mert tudok magyarul szöveget értelmezni. Az a problémád, hogy én fikázom a kedvenced, állítod te. Én meg sehol sem fikáztam senkit. Csupán leírtam, hogy Rebecca Black és a te kedvenceid kb. ugyanazon a tehetségi skálán mozognak. Most ez fikázás? Headshoot. blink.gif
Idézet
Holly Keller neked tetszik ez a "hang" nem állok utadba

Neked tényleg szövegértelmezési problémáid vannak, amiket felfedeztem már jó pár hozzászólásoddal ezelőtt. Kérlek, olvasd el a hozzászólásaimat! Nem azt írtam, hogy ez a világ legjobb hangja, hanem azt, hogy jobb, mint a Friday... blink.gif
Idézet
ha hires lennél,neked sem lenne egyszerűbb a dolgod!

Igazad van, de én nem akarok híres lenni. Nem akarok színészkedni, énekelni, műsort vezetni, vagy bazári majmot játszani egy-egy valóság showban. Tény, nem egyszerű a sztárok élete, akármelyik szemszögből is nézzük.
Idézet
nem szeretnék veled vitatkozni többet,mert a gondolataidat nem tudom megávloztatni,de ne várd el mindenkitől,h úgy gondolkozzon,mint te!

Oké, én sem veled, mert nem lehet. Nem tudsz érvelni. blink.gif Én eddig sem vitatkoztam, csak próbáltalak meggyőzni. Hogy lehet olyannal vitatkozni, aki nem tud? Sehogy. Én nem várom el mindenkitől, hogy úgy gondolkozzon, mint én. De azt hiszem, aki nem képes elfogadni mások véleményét az te vagy. blink.gif Ja, és kéretik használni a Szerkesztem gombot, mert ez nem MSN. dry.gif És még valami. Mielőtt nekiállsz "vitatkozni", tanulj meg értelmesen és helyesen írni! Elkönyveltem lezártnak ezt a "vitát", mert nincs időm ekkora marhaságokra.
2011. július 25. 10:57 #198
méri91
méri91
új tag

StátuszFürödni szeretnék!!!!
Hozzászólás: 73
Azonosító: 140381
szerintem nagyon jó a hangja és szép is! biggrin.gif Így tovább!!!!!!!!!!!!!!!!! wink.gif
2011. július 25. 12:53 #199
Lisa7003
Lisa7003
fitnessfan

StátuszNe kövesd a divatot, légy maga a divat!
Hozzászólás: 4366
Csatolások: 188
Azonosító: 151228
Egy minimálisat fejlődött a hangja a Friday óta, maga a csaj szerintem szép, aranyosnak néz ki, de tehetségből nem sokat kapott!
2011. július 25. 14:15 #200
- törölt felhasználó -    
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.07.25. 09:11)
És akkor nekem szokták mondani, hogy milyen szánalmas, hogy 15 évesen leállok vitatkozni egy 11 évessel. De hát egyszerűen annyira kicsik és naivak, hogy nem lehet nem figyelembe venni őket xD

Úgy voltam ezzel a dologgal, ha nem fogta fel elsőre, akkor elmagyarázom másképp. Így sem fogta fel, én pedig nem kívánok több időt szánni erre a "veszekedésre". Mert persze az egyet nem értés, az már veszekedésnek minősül. Én voltam a hülye, hogy leálltam magyarázkodni, nem kellett volna. Az pedig, hogy ő 10-14 évesen nem képes szöveget értelmezni, az már nem az én problémám. Csupán szeretek kiállni a véleményem mellett. Most is ezt tettem, de az adott tag persze ütötte a vasat és megpróbált még egy kis veszekedést buherálni. Én röhögtem azon egy jót, hogy magyarul írtam le a mondandómat, közben pedig fel sem fogta. Néma gyereknek, anyja sem érti a szavát. Szerintem meg ennyire ráér a hűvös időben, mert több topikban próbált már veszekedést generálni egyébként. Tegnap valami kis dolog feldobta a napomat, hiszen egész nap a közeledő nyelvvizsgámra tanultam. Ettől függetlenül még mindig írt ide valamit, de már elolvasásra sem méltattam. Van jobb dolgom is, mint őt szórakoztatni.
12 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok