Starity

Selena Gomez a szívére hallgat

17 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 19. 12:05 #161
Nikee98
Nikee98

Státusz☆ ♥♥♥ ♡♡♡ ▶ happy ◀ ♡♡♡ ♥♥♥ ☆
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 596
Csatolások: 0
Azonosító: 130049
egyetértek liluss o.o
2011. július 19. 12:06 #162
Kiscsijjjag
Kiscsijjjag
új tag

Státusz"Az embert nem a fájdalom öli meg hanem a remény amiben csalódott..."
Hozzászólás: 93
Azonosító: 138098
Iagaza van Selenának! Szerintem tényleg szép pár!
2011. július 19. 12:07 #163
- törölt felhasználó -    
hát legalább boldog selena
2011. július 19. 12:10 #164
selena arwa
selena arwa

Státuszdon't let them see
Hozzászólás: 777
Csatolások: 37
Azonosító: 134550
Justin 17/18 évesen akar házzasodni??
2011. július 19. 12:17 #165
rock-lady
rock-lady
új tag
Hozzászólás: 41
Azonosító: 155181
Oh... nagyon szánalmasak!!!! Még gyerekek, ha összeházasodnak, nemsokára úgyis el fognak válni!! smileeee.gif
2011. július 19. 12:18 #166
dodoka5
dodoka5
visszatérő vendég

Státusz"Az élet múlandó, de a halál és a szerelem örök."
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 422
Azonosító: 133060
ha ők boldogok akkor én is .. smileeee.gif ♥♥♥♥♥♥♥
2011. július 19. 12:37 #167
Tonom15
Tonom15
új tag

StátuszI never thought I'd find someone to be mine Lord knows I was right .... :)
Hozzászólás: 64
Azonosító: 139879
aranyosak smileeee.gif
2011. július 19. 12:49 #168
E12szti17
E12szti17

StátuszFogad el a hibáimat és ne akarj megváltoztatni!!!
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 802
Csatolások: 87
Azonosító: 135828
legyenek boldogok ha nekik ez jó smileeee.gif
2011. július 19. 12:50 #169
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Micsoda?!?! Hogy eljegyzési gyűrű?! Selena tényleg érettnek tűnik, de hogy Justin! Neki még a tojáshéj is ott van a fenekén!
2011. július 19. 12:52 #170
- törölt felhasználó -    
Idézet (liliom3 @ 2011.07.19. 11:41)
Ezert utalom tejes szivembol , es gylolom selenat sad.gif

Szívem, ezt hívják féltékenységnek. Be kéne látnod, hogy ez gyerekes. Jó, persze, szeretnéd, ha te lehetnél Justin barátnője, de ez szinte lehetetlen. Nem kell valakire azért pikkelni, mert a kedvenc énekeseddel jár. Mindenki megérdemli a szerelmet, és szerintem nem ezért kéne utálni Selenát. Én sem vagyok oda, sem Juszitnkáért, sem Szelináért, de beismerem, hogy ha együtt akarnak lenni, akkor legyenek. Ha tényleg szereted Jusztinkát, bálványozod, akkor el kéne fogadnod, hogy Ő boldog, és emiatt neked is boldognak kéne lenned.
Bocsi, a kifakadásért, de végre rávettem magam, hogy bizony egyszer leírjam Jusztinkáék nevét.
2011. július 19. 12:59 #171
LittleVampire
LittleVampire
MissMagic™
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 554
Azonosító: 149870
Idézet (Glamster @ 2011.07.18. 19:52)
meghajolo.gif  meghajolo.gif
Egyébként pedig ettől rosszul lettem. Ha valaki szerelmes - nem ilyen. Ez csak szirup.

meghajolo.gif Méghozzá nagyon híg szirup. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Riri,Avrilfan, An_d_a
2011. július 19. 13:01 #172
Weronycaaa_69
Weronycaaa_69

StátuszDance is the hidden language of the soul..
Hozzászólás: 1214
Azonosító: 130425
Eljegyzési gyűrű??? Hiszen Vanessa és Zac is meddig voltak együtt mégis szakítottak. Selena és Justinka sztem nem lennének házasok 1 évig sem... biggrin.gif
2011. július 19. 13:10 #173
Digi
Digi

StátuszA szerelem meg a testi vágy nem mindig járnak kéz a kézben. (Edward)
Hozzászólás: 513
Azonosító: 148457
legyenek boldogok azt kívánom nekik de ha igaz a gyűrű akkor szerintem még ez nagyon korai főleg Justinnak nah mindegy hát ő életük
2011. július 19. 13:27 #174
zavodni
zavodni

Státusz,,Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get..."
Hozzászólás: 536
Azonosító: 143361
Nekem ez az egész olyan érdekkapcsolatnak tűnik... Bár nem tudom kinek lenne az érdeke. Mindenesetre lehet hogy nincs igazam, ha ez így van hát legyenek boldogok
2011. július 19. 13:29 #175
- törölt felhasználó -    
sok boldogságot
2011. július 19. 13:36 #176
LoveNessa
LoveNessa

StátuszHelló, Nyugat.hu! ;)
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 1483
Csatolások: 10859
Azonosító: 153158
örülök h Sel boldog =) szerintem az eljegyzés kicsit korai lenne... dry.gif de ők tudják
2011. július 19. 13:46 #177
Rebu
Rebu

Státusz7 év után az oldalon azt kívánom, bár visszanézhetném az összes bemutatkozásomat
Hozzászólás: 552
Csatolások: 20
Azonosító: 131974
szerintem nem fogja eljegyezni, persze ne legyen igazam, de hány éves is pontosan justin??neki még igazán korai szerintem...
2011. július 19. 13:58 #178
zsurika9899
zsurika9899

StátuszKöszönöm..a képet krechlpanna2000-től Imádom..ŁŁŁ
Hozzászólás: 1066
Azonosító: 149985
Hátt...ürölök hogy Sell boldog,de a házzaság nem korai..?
Sok boldogságot. biggrin.gif
2011. július 19. 14:02 #179
- törölt felhasználó -    
Idézet (LittleVampire @ 2011.07.19. 12:59)
meghajolo.gif  Méghozzá nagyon híg szirup.  rohog.gif

Ez tökéletesen így van. Még, ha szirup is, ahogyan Glamster mondta, az a lehető leghígabb verzió. Én is csupán csak tapasztalatból tudok beszélni, mert az egyik topikban kifejtettem a véleményemet erről a dologról, hogy amit ők művelnek az minden csak nem éppen szerelem. A szerelmes ember valóban nem így viselkedik. Elképzelem azt, hogy én egy nagymenő szupersztár vagyok, akit imád az egész világ. Nos, nem vagyok az a típusú csajszi, aki imád középpontban lenni, de ezt én magam is világgá kürtölném, hogy igen, én szerelmes vagyok, még hozzá nagyon és az egész világgal el akarnám hitetni azt, hogy a világ legtökéletesebb pasija a párom. Értem én, hogy ők "védeni akarják" a kapcsolatukat, de én úgy vélem, hogy nincs mitől. Hány celebpár van manapság is? Nagyon, de nagyon sok. Angelina Jolie - Brad Pitt, Jennifer Garner - Ben Affleck, Nina Dobrev - Ian Somerhalder és még lehetne sorolni. Habár az utóbbi párocska igen csak védte a privát szféráját, mert nem akarták szerintem, hogy a sajtó rajtuk csámcsogjon hónapokig. Aláírom, hogy a sztárvilág nem a legkönnyebb, sőt, ha belegondol az ember talán még nehéz is, hiszen nem tudsz úgy elmenni pisilni sem, hogy a paparazzik ne követnének. Tény van ennek az életnek is hátulütője, mint ahogy szinte mindennek van jó és rossz oldala. A sztárság nem egy rossz dolog, sőt, milliók rajonganak érted, sok millió van a bankszámládon, de ennek azaz ára, hogy a lesifotósok állandóan a popsidban vannak és tényleg még WC-re sem tudsz elmenni a tudtuk nélkül. Szelike ezt vállalta, nincsen miért nyafognia és, ha nem haragszotok meg, én most emiatt nem fogom őt megsajnálni. blink.gif Más sztárok is ugyanezt élik meg, őket nem sajnáljuk?
Idézet
szeret szerelmes lenni, de azért vigyáz az érzésekkel

Oké szerelmesnek lenni tök jó dolog, mert valóban fenomenális érzés, ha az ember érzéseit viszonozzák. Én is tapasztaltam mindkettőt és valóban hihetetlen érzés az, amikor tudod azt, hogy az ember, akit szeretsz, az ugyanúgy viszont szeret. Viszont jó magam lassan 20 éves fejjel úgy vélekedek erről a dologról, hogyha valaki teljes szívéből szerelmes, akkor nem lehet vigyázni az érzésekkel. Egyszerűen nem tudsz, mert olyan érzésed van, mintha a rózsaszín felhőket taposnád és vele kapcsolatosan mindent jónak találsz, még akkor is, ha nem éppen az a legjobb. Gyerekek, az aki igazán szerelmes az nem tud önmagának és az érzéseinek megálljt parancsolni. Aki volt már valaha tényleg igazán szerelmes, az tudja, hogy miről beszélek. Oké, ügyel arra, hogy nehogy összetörje bíbőrke a szívét, de szerintem ez a részéről nem igazán szerelem, hanem olyan tini fellángolás. Akárki akármit mond, aki szerelmes, annak beszélhetnek, mert nem lát és nem hall. Úgyhogy szelike számomra már itt bebukta az egészet.
Idézet
Nem mindig sétagalopp egy kapcsolat

Nos, nem tudom, hogy ki hogyan is van a dolgokkal, de soha egy kapcsolat sem felhőtlen. Legyen ez egy baráti kapcsolat, egy testvéri kapcsolat vagy éppen egy szerelmi kapcsolat. Komolyan, szelike azt gondolja, hogy más kapcsolatokban nincsenek problémák? blink.gif Érzitek, hogy mennyire gyerek a gondolkodása és a felfogása? Mindenki tudja, hogy minden szerelmi kapcsolatban és minden házasságban akadnak olykor-olykor problémák, konfliktusok vagy éppen veszekedések. Nincsen olyan tökéletes kapcsolat, amelyben a felek ne veszekednének néha. Én is veszekszem néha a párommal. Oké váza és cserepes virág dobálás nincsen, de mi is össze tudunk kapni mindenféle marhaságon, sőt néha komolyabb problémák is felmerülnek, amiket eddig meg tudtunk oldani. Valóban nehéz lehet két sztárnak együtt lenni, de úgy vélem, hogy semmivel sem nehezebb, mint két átlag embernek megtartania egy kapcsolatot. Szelike, hogy ki volt akadva, hogy a bíbőr rajongók legszívesebben darabokra tépnék? blink.gif És akkor mi van? Ezekkel az IQ bajnokos kijelentéseivel (vegyük ezt a cikket és azt, hogy bíbőr smárolási technikáját senki sem tudja utánozni) inkább csak rákontrázik a dologra. Sőt, szerintem a kishölgy már csak azért is ugrasztani akarja a bíbőr rajongókat, de a médiának meg sír, hogy szegény ő, hogy utálják. Erre csak egy szót tudok mondani, szánalmas. Egy normális ember ilyenkor összekaparja magát a földről, feláll és nem foglalkozik az ilyenekkel. Azt hiszem a történelemben a hasonló szituációkra mondják azt, hogy az illető kétarcú politikát folytat. Undorító, amit ez a kiscsaj csinál, csak tudjátok sokan átlátnak a szitán.
Idézet
Selena 19. születésnapjára eljegyzési gyűrűt kap a kanadai énekestől.

Ez nekem inkább csak egy pletyka, mint sem igaz hír. Bíbőr 16-17 évesen feleségül akarna venni valakit? Bocsi, de ez vicces és röhejes szerintem.XD Mondjuk speciel engem tök hidegen hagy ez a dolog, mert egyikőjükre sem tartok igényt. Ha össze akarnak házasodni, akkor áldásom rájuk, mert engem nem érdekel valahogy egy kicsit sem. Mindenesetre az esküvős képeket/felvételeket megnézném. Már csak azért, hogy had röhögjek egy jót.XD

Viccet félretéve, még a vak is látja, hogy ez egy érdekkapcsolat, amely a marketing és a reklámfogás célját meríti ki. Persze, ahogy látom sokan bekajálták itt is a fórumon és hiszik azt, hogy amit mutatnak a média felé az valóban igaz is. Gyerekek, a sztárvilág nem az és nem olyan, mint amilyennek mi látjuk. Adnak egy képet az adott illetőről. Cuki-pofi, nyilatkozik megint csak valami cukit és ti vakon imádjátok. Nem ismeritek, sőt azt sem tudjátok, hogy mi a kedvenc színe. Habár jó magam is rajongok 1-2 sztárért, nem tagadom, de ilyen beteges és megszállott rajongó sosem voltam. Itt is a fórumon néhányan gyűlölik szelikét, és nem a tehetsége vagy egyéb más dolog miatt, hanem azért, mert bíbőrkével jár állítólag. Láttatok pár képet, ők ezt nyilatkozzák. Szerintetek az igaz is? És, ha nem? Mi van, ha bíbőrke álmai szerelmét várja, de ezt a színjátékot kell űznie, mert ezt mondták neki? Ez számomra egy mű, érdekkapcsolat, amiben egymás reklámozzák, valamint fellendítik a menedzserek pénztárcáit. Nem mondom, hogy sajnálom őket, de ez nem szerelem, akárki akármit mond.
4 felhasználónak tetszik: LittleVampire, Bogszics, An_d_a, Riri,Avrilfan
2011. július 19. 14:09 #180
- törölt felhasználó -    
Szerintem egy 19 éves lány nem igazán tudhatja,hogy mi az a szerelem.Azt hülyeségnek tartom,hogy gyűrűt kapna Justintól,ez olyan pletyka,mint a terhessége.
17 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok