Selena Gomez a szívére hallgat
2011. július 19. 12:06
|
|
Kiscsijjjagúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 138098 offline
|
Iagaza van Selenának! Szerintem tényleg szép pár!
2011. július 19. 12:10
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
Justin 17/18 évesen akar házzasodni??
2011. július 19. 12:50
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Micsoda?!?! Hogy eljegyzési gyűrű?! Selena tényleg érettnek tűnik, de hogy Justin! Neki még a tojáshéj is ott van a fenekén!
2011. július 19. 12:52
Idézet (liliom3 @ 2011.07.19. 11:41)
Ezert utalom tejes szivembol , es gylolom selenat 
Szívem, ezt hívják féltékenységnek. Be kéne látnod, hogy ez gyerekes. Jó, persze, szeretnéd, ha te lehetnél Justin barátnője, de ez szinte lehetetlen. Nem kell valakire azért pikkelni, mert a kedvenc énekeseddel jár. Mindenki megérdemli a szerelmet, és szerintem nem ezért kéne utálni Selenát. Én sem vagyok oda, sem Juszitnkáért, sem Szelináért, de beismerem, hogy ha együtt akarnak lenni, akkor legyenek. Ha tényleg szereted Jusztinkát, bálványozod, akkor el kéne fogadnod, hogy Ő boldog, és emiatt neked is boldognak kéne lenned.
Bocsi, a kifakadásért, de végre rávettem magam, hogy bizony egyszer leírjam Jusztinkáék nevét.
2011. július 19. 12:59
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Idézet (Glamster @ 2011.07.18. 19:52)
Egyébként pedig ettől rosszul lettem. Ha valaki szerelmes - nem ilyen. Ez csak szirup.
2011. július 19. 13:01
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
Eljegyzési gyűrű??? Hiszen Vanessa és Zac is meddig voltak együtt mégis szakítottak. Selena és Justinka sztem nem lennének házasok 1 évig sem...
2011. július 19. 13:58
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
Hátt...ürölök hogy Sell boldog,de a házzaság nem korai..?
Sok boldogságot.
Sok boldogságot.
2011. július 19. 14:02
Idézet (LittleVampire @ 2011.07.19. 12:59)
Ez tökéletesen így van. Még, ha szirup is, ahogyan Glamster mondta, az a lehető leghígabb verzió. Én is csupán csak tapasztalatból tudok beszélni, mert az egyik topikban kifejtettem a véleményemet erről a dologról, hogy amit ők művelnek az minden csak nem éppen szerelem. A szerelmes ember valóban nem így viselkedik. Elképzelem azt, hogy én egy nagymenő szupersztár vagyok, akit imád az egész világ. Nos, nem vagyok az a típusú csajszi, aki imád középpontban lenni, de ezt én magam is világgá kürtölném, hogy igen, én szerelmes vagyok, még hozzá nagyon és az egész világgal el akarnám hitetni azt, hogy a világ legtökéletesebb pasija a párom. Értem én, hogy ők "védeni akarják" a kapcsolatukat, de én úgy vélem, hogy nincs mitől. Hány celebpár van manapság is? Nagyon, de nagyon sok. Angelina Jolie - Brad Pitt, Jennifer Garner - Ben Affleck, Nina Dobrev - Ian Somerhalder és még lehetne sorolni. Habár az utóbbi párocska igen csak védte a privát szféráját, mert nem akarták szerintem, hogy a sajtó rajtuk csámcsogjon hónapokig. Aláírom, hogy a sztárvilág nem a legkönnyebb, sőt, ha belegondol az ember talán még nehéz is, hiszen nem tudsz úgy elmenni pisilni sem, hogy a paparazzik ne követnének. Tény van ennek az életnek is hátulütője, mint ahogy szinte mindennek van jó és rossz oldala. A sztárság nem egy rossz dolog, sőt, milliók rajonganak érted, sok millió van a bankszámládon, de ennek azaz ára, hogy a lesifotósok állandóan a popsidban vannak és tényleg még WC-re sem tudsz elmenni a tudtuk nélkül. Szelike ezt vállalta, nincsen miért nyafognia és, ha nem haragszotok meg, én most emiatt nem fogom őt megsajnálni.
Idézet
szeret szerelmes lenni, de azért vigyáz az érzésekkel
Oké szerelmesnek lenni tök jó dolog, mert valóban fenomenális érzés, ha az ember érzéseit viszonozzák. Én is tapasztaltam mindkettőt és valóban hihetetlen érzés az, amikor tudod azt, hogy az ember, akit szeretsz, az ugyanúgy viszont szeret. Viszont jó magam lassan 20 éves fejjel úgy vélekedek erről a dologról, hogyha valaki teljes szívéből szerelmes, akkor nem lehet vigyázni az érzésekkel. Egyszerűen nem tudsz, mert olyan érzésed van, mintha a rózsaszín felhőket taposnád és vele kapcsolatosan mindent jónak találsz, még akkor is, ha nem éppen az a legjobb. Gyerekek, az aki igazán szerelmes az nem tud önmagának és az érzéseinek megálljt parancsolni. Aki volt már valaha tényleg igazán szerelmes, az tudja, hogy miről beszélek. Oké, ügyel arra, hogy nehogy összetörje bíbőrke a szívét, de szerintem ez a részéről nem igazán szerelem, hanem olyan tini fellángolás. Akárki akármit mond, aki szerelmes, annak beszélhetnek, mert nem lát és nem hall. Úgyhogy szelike számomra már itt bebukta az egészet.
Idézet
Nem mindig sétagalopp egy kapcsolat
Nos, nem tudom, hogy ki hogyan is van a dolgokkal, de soha egy kapcsolat sem felhőtlen. Legyen ez egy baráti kapcsolat, egy testvéri kapcsolat vagy éppen egy szerelmi kapcsolat. Komolyan, szelike azt gondolja, hogy más kapcsolatokban nincsenek problémák?
Idézet
Selena 19. születésnapjára eljegyzési gyűrűt kap a kanadai énekestől.
Ez nekem inkább csak egy pletyka, mint sem igaz hír. Bíbőr 16-17 évesen feleségül akarna venni valakit? Bocsi, de ez vicces és röhejes szerintem.XD Mondjuk speciel engem tök hidegen hagy ez a dolog, mert egyikőjükre sem tartok igényt. Ha össze akarnak házasodni, akkor áldásom rájuk, mert engem nem érdekel valahogy egy kicsit sem. Mindenesetre az esküvős képeket/felvételeket megnézném. Már csak azért, hogy had röhögjek egy jót.XD
Viccet félretéve, még a vak is látja, hogy ez egy érdekkapcsolat, amely a marketing és a reklámfogás célját meríti ki. Persze, ahogy látom sokan bekajálták itt is a fórumon és hiszik azt, hogy amit mutatnak a média felé az valóban igaz is. Gyerekek, a sztárvilág nem az és nem olyan, mint amilyennek mi látjuk. Adnak egy képet az adott illetőről. Cuki-pofi, nyilatkozik megint csak valami cukit és ti vakon imádjátok. Nem ismeritek, sőt azt sem tudjátok, hogy mi a kedvenc színe. Habár jó magam is rajongok 1-2 sztárért, nem tagadom, de ilyen beteges és megszállott rajongó sosem voltam. Itt is a fórumon néhányan gyűlölik szelikét, és nem a tehetsége vagy egyéb más dolog miatt, hanem azért, mert bíbőrkével jár állítólag. Láttatok pár képet, ők ezt nyilatkozzák. Szerintetek az igaz is? És, ha nem? Mi van, ha bíbőrke álmai szerelmét várja, de ezt a színjátékot kell űznie, mert ezt mondták neki? Ez számomra egy mű, érdekkapcsolat, amiben egymás reklámozzák, valamint fellendítik a menedzserek pénztárcáit. Nem mondom, hogy sajnálom őket, de ez nem szerelem, akárki akármit mond.
2011. július 19. 14:09
Szerintem egy 19 éves lány nem igazán tudhatja,hogy mi az a szerelem.Azt hülyeségnek tartom,hogy gyűrűt kapna Justintól,ez olyan pletyka,mint a terhessége.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: