Selena Gomez a szívére hallgat
2011. július 18. 21:42
|
Nagy Márknéúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.23. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 151641 offline
|
Justin Bieber+Seelena Gomez=4ever
2011. július 18. 21:46
remélem még nem akar eljegyzési gyűrűt venni neki!!:A Aranyosak meg minden.. de ez a gyerek nagyon hülye lenne ha megtenné..!
2011. július 18. 21:48
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
De jó!
2011. július 18. 21:54
"Selena és Justin már több mint fél éve egy pár."
Atyaég. Már olyan régóta??

De most komolyan. Én ezt hittem, kábé két hete..
Atyaég. Már olyan régóta??
De most komolyan. Én ezt hittem, kábé két hete..
2011. július 18. 21:56
|
|
AngelinaSmileúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 155605 offline
|
nagy kaland.selena és justin kapcsolata
nem tarthat sok ideig..még olyan gyerekek.de főleg justin.
nem tarthat sok ideig..még olyan gyerekek.de főleg justin.
2011. július 18. 22:00
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.. Kerülget a hányinger szalonnától -.- ;D
Olyan egy hazug, figyelem
éhes borzadály egy csaj -.-
Olyan egy hazug, figyelem
éhes borzadály egy csaj -.-
2011. július 18. 22:05
|
|
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline
|
Tudni lehet, hogy régóta meg van játszva ez a kapcsolat és már nagyon unom ezt a színjátékot. Szeretem Selenát, de ahogy telik az az idő egyre inkább ellenszenvessé válik a szememben a folytonos "reklámszövegeivel". Nem értem, hogy Selena, hogy mehetett bele ebbe az egészbe. Mert jó a sok pénz csábító meg minden, de azért létezik egy belső erkölcs is, ami néha diktálhatná azt, hogy azért nem csinálok magamból hülyét egy "kisgyerekkel",csak hogy a szennylapoknak legyen címlapsztorijuk és egy kicsivel gazdagabb legyek, mert amúgy is dúskálok a pénzben. Justin egy bohóc egy tehetségtelen báb, akivel azt csinálnak, amit csak akarnak. A "cuki pofájáért" el lehet adni a fül gyilkos lemezeit a 13 éves fruskáknak. Selena egy igazi tehetség vele ellentétben. Nagyon jó színésznő és énekesnőnek sem utolsó. Tudom, hogy nem ők irányítják a saját karrierjüket, hanem a menedzsereik, meg a PR szakérőik, de azért néha ők is felszólalhatnának, ha valamit nem szeretnének bevállalni. Fél év távlatából lehet, hogy elérték, amit akartak, de nem tudják, hogy hogy vessenek véget ennek az egésznek. Mert, ha Justin "dobná" Selenát, akkor sokan megutálnák a fiút. De, ha Sel "dobná" Justint, akkor meg ugyanez lenne fordítva. Sokan, viszont most is ellenzik ezt az egészet és nem nagyon értem, hogy akkor mi értelme a projektnek? A jó szaftos hírek jó pénzt hoznak mindkét félnek a hírportálok és magazinok által, de a rajongók elpártolhatnak tőlük, így a koncertekre kevesebben mennek el és a lemezeket sem veszik meg annyian. Az összbevételük egy része így csökken. Igazán vége lehetne ennek! Miért nem veszik észre?! Nagy amerikaiak!
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2011. július 18. 22:11
|
|
glamster.candyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 154665 offline
|
Szerintem ez az egész baromság. Én azt is utálom, ahogy Selena és Justin nyáladzanak, de azokat a nagy Bieber fanokat is akik ráakaszkodnak mindkettőjükre és terrorizálják Selenát!! Szóval erről ennyit!!
2011. július 18. 22:13
|
|
cucika▪α bαηɗα gɩтáяσsα▪ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.25. Hozzászólás: 1108 Csatolások: 55 Azonosító: 151711 offline
|
Csak imátkozni tudok az Istenhez, hogy ez az zegész ne sikerüljön Justin-nak...
Remélem, hogy ez nem egy maradandó kapcsolat... Selena sokkal jobbat érdemel, mint Justin...
Remélem, hogy ez nem egy maradandó kapcsolat... Selena sokkal jobbat érdemel, mint Justin...
2011. július 18. 22:14
|
|
Falling Awakevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 180 Csatolások: 25 Azonosító: 155291 offline
|
Meennyiidőj JB? 15 majd persze eljegyzési gyűrűt fog venni..még nem is nagykorúú..de tök8xD
2011. július 18. 23:12
szívére halgatott és Justint választotta, furcsa ízlésű a szíve
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.