Selena Gomez a szívére hallgat
2011. július 18. 20:34
aha nem igen nyilatkoznak. max. a kis Jussy nem. ez a hárpia már vagy 4-szer törte meg a csendet. szánalmas ahogy provokálja az embereket.
2011. július 18. 20:38
Most törte meg a csendet?
Érdekes, én úgy vettem észre minden ötödik cikk erről szól!
2011. július 18. 20:38
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
mikor Justinról beszél mindig úgy beszél hogy készüljön fel minden lehetőségre, sétagalopp, meghogy minden percét kiélvezi... szerintem hamarosan szakítani akar vele, különben azt írná *életem végéig vele akarok lenni*.. nem? o.O
2011. július 18. 20:48
|
|
elistar.smilevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 119 Csatolások: 3 Azonosító: 154610 offline
|
@misssha igazad van
2011. július 18. 20:49
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Én még mindig tök fura párosnak tartom őket. Selena hogy volt képes összeállni egy ilyen kisfiúval?! Mindegy, az ő dolguk!
2011. július 18. 20:58
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
egyiket kevésbé bírom mint a másikat de mindegy... ha boldogok oké tőlem.. nekem nem ártanak vele 
amúgy meg kár lenne ha eljegyezné Justin Selenát. Lehet, hogy ezzel tennék tönkre a kapcsolatuk mert mit tudom én megijedne valamelyik az elkötelezettségtől...
amúgy meg kár lenne ha eljegyezné Justin Selenát. Lehet, hogy ezzel tennék tönkre a kapcsolatuk mert mit tudom én megijedne valamelyik az elkötelezettségtől...
2011. július 18. 21:01
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Persze, hogy megtörte a csendet, mindig kell valamit mondania, amivel fel hívhatja magára a figyelmet, ez számunkra nem lehet újdonság. Én azt mondom, ha annyira szeretné a kedvesét, akkor nem nyilatkozna ilyeneket, és több olyan képet, illetve kézzel fogható dolgot látnánk, ami tényleg alátámasztja azt, hogy mennyire oda van Justinért. Ha szeretné őt, szinte mindenhol látnánk őket, valamilyen szerelmi helyzetben, de semmi. Engem nem zavar az, hogy sokkal fiatalabb tőle Justin, hisz... nem ők az egyetlen olyanok, ahol a lány az idősebb. Szerintem ebben tényleg nincsen semmi rossz dolog, azonban valahogy szerintem ők ketten pont nem illenek össze. Nem azt mondom, hogy állandóan reklámozzák magukat, hanem azt, hogy néha igenis jó megmutatni, hogy szerelmes vagyok.
1 felhasználónak tetszik:
Riri,Avrilfan
2011. július 18. 21:04
Kíváncsi vagyok, hányszor dörgöli még a belieberek orra alá, hogy Justin az ő barátja. Szánalmas. -.-"
A másik pedig, hogyha olyan komoly lenne ez a kapcsolat, akkor nem minden második nyilatkozata erről szólna, hanem inkább megtartaná magának, ha már egyszer magánélet. Kamukapcsolat, reklámfogás és én az ilyet undorítónak tartom.
A másik pedig, hogyha olyan komoly lenne ez a kapcsolat, akkor nem minden második nyilatkozata erről szólna, hanem inkább megtartaná magának, ha már egyszer magánélet. Kamukapcsolat, reklámfogás és én az ilyet undorítónak tartom.
2011. július 18. 21:06
Na valamivel fel kell kelteni a figyelmet . De ha eljegyzi akkor egy nagyot fogok röhögni az fix ;D.
2011. július 18. 21:09
|
|
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 offline
|
Eljegyzés?? alig húsz évesen?? röhejes ...fujj nem tudtam h még ennél is lejjebb süllyedhet Selena...És ez a nyálas monológ...nem lehet igazi érzés..vgayis nem hiszem...áá m1 ebből ugy se lesz semmi..érdekkapcsolat az egész...grat -.-
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.