Idézet (Holly Keller @ 2011.07.19. 17:48)
Valóban hülyeség az, hogy nem járhat nála két évvel fiatalabb fiúval. Most az egyszer a poén kedvéért, tegyük fel, hogy ők szerelmesek egymásba és mindent megtennének a másik boldogságáért (alapból undinak hangzik, de mindegy XD). Tény, mondjuk ott van Skrapits Erik és Kisó. A nő jóval idősebb, mint a srác és, ha jól tudom, egy jó pár éve boldog pár kapcsolatban élnek. Amúgy meg az egy marhaság, hogy a szerelem és a házasság különbözik.
Azért házasodsz meg, mert szerelmes vagy. Legalábbis remélem, hogy az emberek ezért állnak az oltár elé. A kettőnek nagyon is sok köze van egymáshoz, ha nem vagy szerelmes, nem mész férjhez. Tény, még én sem akarok férjhez menni, mert még túl fiatalnak érzem magamat ehhez. De ez egy orbitális hülyeség volt, hogy a szerelem és a házasság két különböző dolog. Tulajdonképpen a szerelem az a házasság előtti állapot, ha mondhatjuk így is. Mindenesetre én úgy vagyok ezzel a dologgal, hogy nem egy papír fogja eldönteni azt, hogy most szeretem a páromat vagy sem.
Házasodni valóban azért házasodsz mert szerelmes vagy, de mikor már jó pár éves házasságban élsz, nem azt a fiatalkori szerelmet érzed, hanem csak boldogságot, és a szeretetet.De nem azt a szenvedélyes szerelmet ami a fiataloknál van

0 felhasználónak tetszik: