Selena Gomez a szívére hallgat
2011. július 20. 11:45
szerintem is nagyon jó hogy a szívére hallgat és nem másokra
sok boldogságot neki és Justinnak
2011. július 20. 12:05
Szerintem még túl korai a házasodás 19 évesen. De ha mégis, akkor sok boldogságot...
2011. július 20. 13:02
|
|
Tatiana8új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.01. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 139909 offline
|
19 évesen eljegyzéséi gyűrű?! Ekkora baromságot, amit a magazinok kitaláltak, h eladják az újságot. :"D ne nézzenek már hülyének, de, ha igaz, akk JB mégnagyobb hülye, mint amekorrának gondoltam. xD :"D
2011. július 20. 13:14
|
|
rekush98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 408 Csatolások: 7 Azonosító: 150983 offline
|
és még 1 ok h érdekkapcs.: Miley és Liam titokban talákoztak ahol Liam forgatja az új filmjét, és mondták akik ltták őket h csókólóznak meg sugdoloznak,ha meg vhol JB meg S van akkor meg csak h látták őket vásárolni.:SS
2011. július 20. 15:38
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
Gyűrű?
Annyira azért ne szaladjunk!
JB is egy kis beképzelt kis pimasz?
És már nősülni akar!
Remélem Selena nem hülye hogy elfogadja !
Annyira azért ne szaladjunk!
JB is egy kis beképzelt kis pimasz?
És már nősülni akar!
Remélem Selena nem hülye hogy elfogadja !
2011. július 20. 16:12
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
ez most komoly?ti tényleg elhiszitek ezt a maszlagot?folyamatosan rinyál a csaj,hogy őt így utálják-úgy utálják.egy rövid mondat:magadnak köszönheted.kétszínű egy csaj,de nagyon,és nem azért mondom,mivel a féltékenység beszél belőlem.van rendes és normális életem,nem az a legnagyobb problémám,hogy justin kivel smárol és kivel nem,sőt,ha nekem kéne smárolnom vele,biztosan rosszul lennék utána.hiába szeretem a zenéjét,a hányinger elkapott,amikor ezeket hallottam, vagy olvastam.őket nevezi bárki is álompárnak?ez nem szerelem,de még fellángolásnak és ehhez hasonló dolognak sem nevezhető.érdekkapcsolat az egész,akárki akárhogy ajnározza ezt a ˝párt˝.fel sem merült bennetek az,hogy ez így túl tökéleteske és imádnivaló?semmi vita,csak hatalmas lámúr.ilyeen nincs,csak egyszerűen azt mondják és csinálják,amit a média és a világ bármely pontján élő emberek akarnak látni tőlük.való igaz,a kommentolók,fórumozók és fanok közül elég kevesen tudják,hogy mi az a szerelem,az a ténylegesen csodálatos és utánozhatatlan érzés.leírhatatlan dolog,amiben sajnos még én se részesültem.de annyira nem vagyok hülye és elfogult,hogy ne lássam,hogy ez érdekkapcsolat.az összes létező személyes képet feltették magukról a netre,olyanokat,amiket lesifotós nem készíthet róluk,akármennyire is érti a dolgát,a házukba nem juthat be.akkor vajon hogyan került ki a netre olyan kép,ami selenaák házában készült?úgy,hogy ők maguk tették fel valamiféle portálra vagy bármilyen fájlmegosztó helyre.ezek a folyamatos mű dolgok,kéz a kézben andalogni,vigyorogni mint akinek muszáj-egyszerűen elkap tőle a hányinger.az összes létező nyilvános rendezvényre ˝együtt˝ járnak,vegyük például a díjátadókra.ha jól emlékszem,justin az egyik díjátadó közepén,az egész közönség füle hallatára hívta el selenat olyan szavakkal,hogy gyönyörű,és lenne kedve ma este vele találkozni.ez most komoly?!nyilvánosan randit kérni?!ez még annál is átlátszóbb,mint a hollywood-i nagy nyilvános bocsánatkérések.selena egy merő nagy unalom,aki játsza a tökéletes királylányt,aki megtalálta álmai hercegét,akivel a világon a legboldogabb.nem a kor miatt mondom,mert vegyük kisót és eriket(no thanx,ha valaki még emlékszik),ők remekül megvannak együtt,a korkülönbség ellenére is.selena és justin viszont világgá akarja kürtölni ezt az egészet,minden egyes mozdulatukat közlik képek vagy szavak formájában a médiával.és ezt hiszi valaki igaz szerelemnek?annyi lenne az egész,hogyha igaz lenne,hogy igen,együtt vagyunk és nagyon boldogok együtt.ennyi.nem pedig ez,hogy folyamatosan cikkek,interjúk és magazinok épülnek erre a kamura.már irritáló,hogy ha felmegyek bárhova,bekapcsolom a rádiót,akkor erről az érdekkapcsolatról hallok,nem pedig a munkásságukról vagy az elért sikereikről.már mindenkit ez hoz lázba,ez érdekeli a sajtósokat,nem pedig a dalok.a fanok nagy része két részre szakadt,és utálják azokat,akik szerint ez érdekkapcsolat.de az elért eredmény ugyanaz,mindenki erről beszél.elhiszem,hogy híresek,de selena nyavajgása is központi téma,valamint még hírverést is csinálnak azokkal a hawaii-on készült képekkel,vagy a többivel.úgy van tálalva ,hogy ezt csak imádni lehessen.mindenki arra várt,hogy mikor mond selena ilyeneket,és tessék:itt a cikk és az interjú.(nem az itteni cikk írójának rovom ezt fel,nem félreérteni).azt kapjátok,amit hallani akartok.ez az igazság,akármennyire is nem hiszik el ezt az emberek.
2011. július 20. 20:00
|
|
BogeccoBonbon Baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 1596 Csatolások: 1604 Azonosító: 132038 offline
|
Selenát nem értem.Egy fél évvel ezelőtt azt mondta
,hogy a kis öccse.De lebuktak és amikor az interjúkban kérdezték hogy járnak-e akkor mindig letagadta a Bieber gyereket,aki igazán szerelmes az nem félrebeszél ,hanem szárnyal a boldogságtól nem hogy letagadná. És a legfontosabb hogy büszke a "kedvesére".Selena szerintem elcsavarta Justin fejét ,természetesen pont azzal jár aki a legfelkapottabb és érdekes hogy eddig is barátok voltak Justinnal,de akkor még nem voltak szerelmesek??
És nem hajtott rá annyira,most meg itt volt a Hawaii nyaralás és hirtelen szerelmes lett belé??
,hogy a kis öccse.De lebuktak és amikor az interjúkban kérdezték hogy járnak-e akkor mindig letagadta a Bieber gyereket,aki igazán szerelmes az nem félrebeszél ,hanem szárnyal a boldogságtól nem hogy letagadná. És a legfontosabb hogy büszke a "kedvesére".Selena szerintem elcsavarta Justin fejét ,természetesen pont azzal jár aki a legfelkapottabb és érdekes hogy eddig is barátok voltak Justinnal,de akkor még nem voltak szerelmesek??
2011. július 21. 06:55
|
|
xikszyipszilonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 151592 offline
|
Olyan kár, hogy rájuk erőltetik... Komolyan, még Selenát is sajnálom érte. Mindketten megérdemlik a szerelmet.
2011. július 21. 07:11
|
|
JuanMiguelMarichuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 254 Csatolások: 0 Azonosító: 144531 offline
|
jézusss, ez biztos nem igaz!de ha ez lesz akkor még jobban fogom őket gyűlölni! most is gyűlölöm, de akkor hogy gyűlölném őket!ez már sok!a 17 éves Justin és a majdnem 19 éves Selena holnao lesz születés napja szóval 19 éves Selena!aztán még Miley-t szidják!
2011. július 21. 09:11
Hát nem tudom...Nem hinném, hogy ez olyan nagyon nagy szerelem lenne. Sztem ez csak egy jó reklámfogás.
2011. július 21. 11:02
|
|
BiankaBiebervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 139 Csatolások: 18 Azonosító: 140992 offline
|
ari^^
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: