Selena Gomez a szívére hallgat
2011. július 19. 19:28
Miért eddig nem hallgatott a szívére?(Ez nem sértés)!!
2011. július 19. 19:54
|
|
The World Of Dreamsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.16. Hozzászólás: 86 Csatolások: 1 Azonosító: 138865 offline
|
Oh, csak nehogy sírj Szelike!
Ez egy felfújt baromság!Sok vadb*rom kitalálta hogy beetetik az emberekkel hogy Selena és Justin egy pár, mert erre kapó a sajtó és a sok kis csíra k***ög gyerek.De aki még normális azt tudja hogy ezek a röhejes alakok élvezik hogy rájuk kacsintgat a sok pénz, kattog a sok kamera, money-money, meg tiszta Háváj didzsi van!Kuvára nem!
Egy szerelmes pár nem így viselkedik.A strandon nem tapizzák le egymást, és nincs nyali-fali.Hanem szeretik egymást, és...Egyszerűen érzik hogy így kellett lennie.A sztárpárok meg nem mennek direkt kamera elé, és ott szerelmeskednek a vakunak.Ez az ő dolguk, tartsák meg maguknak a szerelmüket!
Na oké, persze a turbékoló párocskák, mikor dúl a láv, és IGAZÁN szerelmesek ki akarják kürtölni hogy ők így éreznek.De soha nem nyilatkoznának olyat a párjukról, hogy beképzeltek, mindig büszkélkednek, meg hogy úgy smacizik hogy iszonyat!Ez így nem helyes.
Hogy hihetik még azt hogy ez beválik?
Míg ők fürdenek a mániba', addig a sok rajongó háborog és támad.Szelenácska meg direkt felhergeli őket, aztán meg, LÁM, csodálkozik hogy őt miért utálják ennyire.Szelena:egy kalappal!
Ez az egész színjáték gyerekes.Szeleníta meg nem a szívére hallgat, hanem inkább e menedzserek szavára, és a leírt szövegekre, amit a kezébe adnak , ha nyilatkoznia kell.
Ez egy felfújt baromság!Sok vadb*rom kitalálta hogy beetetik az emberekkel hogy Selena és Justin egy pár, mert erre kapó a sajtó és a sok kis csíra k***ög gyerek.De aki még normális azt tudja hogy ezek a röhejes alakok élvezik hogy rájuk kacsintgat a sok pénz, kattog a sok kamera, money-money, meg tiszta Háváj didzsi van!Kuvára nem!
Egy szerelmes pár nem így viselkedik.A strandon nem tapizzák le egymást, és nincs nyali-fali.Hanem szeretik egymást, és...Egyszerűen érzik hogy így kellett lennie.A sztárpárok meg nem mennek direkt kamera elé, és ott szerelmeskednek a vakunak.Ez az ő dolguk, tartsák meg maguknak a szerelmüket!
Na oké, persze a turbékoló párocskák, mikor dúl a láv, és IGAZÁN szerelmesek ki akarják kürtölni hogy ők így éreznek.De soha nem nyilatkoznának olyat a párjukról, hogy beképzeltek, mindig büszkélkednek, meg hogy úgy smacizik hogy iszonyat!Ez így nem helyes.
Hogy hihetik még azt hogy ez beválik?
Míg ők fürdenek a mániba', addig a sok rajongó háborog és támad.Szelenácska meg direkt felhergeli őket, aztán meg, LÁM, csodálkozik hogy őt miért utálják ennyire.Szelena:egy kalappal!
Ez az egész színjáték gyerekes.Szeleníta meg nem a szívére hallgat, hanem inkább e menedzserek szavára, és a leírt szövegekre, amit a kezébe adnak , ha nyilatkoznia kell.
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2011. július 19. 21:05
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Kiköptem a Nesteát az utcsó mondat végén!!!!Elolvastam mégegyszer majd félrenyeltem....
Hát legyenek Boldogok...de azért a kis kanadai Bíbőr származék izzé várhatna még vagy 2 évet ezzel mert még túl fiatal....
Hát legyenek Boldogok...de azért a kis kanadai Bíbőr származék izzé várhatna még vagy 2 évet ezzel mert még túl fiatal....
2011. július 19. 21:14
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Amúgy meg nem olyan nagy dolog ha eljegyzi...még nem házasok...gondolom vissza lehet lépni...remélem ezt Selly teszi meg előbb vagy utóbb...Ne bíborka mert az nem jó...
2011. július 19. 22:10
|
|
Marcsycicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 344 Csatolások: 5 Azonosító: 132585 offline
|
"Trinda én is úgy jártam a hogy te csak én pont Fantával" hát nem tudom hogy mi lesz ebből a kapcsolatból nem túl sok az biztos
2011. július 20. 01:38
|
avrildemihayleyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 140971 offline
|
Kit érdekel ez a nő?
2011. július 20. 09:00
|
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 423 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline
|
Hm... legyenek akkor továbbra is boldogok
2011. július 20. 10:28
|
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
A Fan-Siteon már rég bejelentették,h NINCS ELJEGYZÉSI GYŰRŰ!Aminek én kifejezettem örülök
2011. július 20. 10:34
|
|
krechlpanna2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 155599 offline
|
EZ EGY KICSIT KORAI! DE HÁT EZ VAN ŐK EZT AKARJÁK!!
2011. július 20. 10:35
|
|
krechlpanna2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 155599 offline
|
DE MONDJUK JOBBAT ÉRDEMEL!!!!!!!!
2011. július 20. 10:46
Ami közöttük van, az csak egy érdekkapcsolat, Selena az szerintem valóban nem szereti Justint, csak a pénzére hajt! Az meg mekkora hülyeség már, hogy eljegyzési gyűrűt kapna?? Justin nem olyan hülye, hogy adna is neki, vagy talán mégis.. nem tudom!
2011. július 20. 10:56
szerintem jó hogy a szívére hallgat
és sok boldogságot Selenának és Justinnak
2011. július 20. 11:25
Hallgasson a szívére persze, de JB Most lesz 17!!!! És már házasok akarnak lenni??? Ne már!!! Túúúúl korai nem???? Amúgy meg ha szeretik egymást szeressék....
2011. július 20. 11:30
|
|
Jessica99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.22. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 147805 offline
|
szerintem is nagyon jó hogy a szívére hallgat és a Justint szereti akk legyen boldog vele
bár sztem SOKKAL jobbat is érdemelne....
Nick-el olyan aranyosak voltak együtt!
bár sztem SOKKAL jobbat is érdemelne....
Nick-el olyan aranyosak voltak együtt!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.