Selena Gomez a szívére hallgat
2011. július 19. 14:41
|
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
Már rég visszamondták az eljegyzési gyűrűt!
2011. július 19. 15:37
|
|
Melissza7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.26. Hozzászólás: 489 Csatolások: 4 Azonosító: 151770 offline
|
Haaat...erre nem tok mit mondani!!! 19 illetve 18 evesen eljegyezni egymast?!Hat egy kicsit durva!!
Ha Justin tenleg eljegyezne Selenat akkor nemcsak a karierjuket , hanem lehet hogy az eljegyzes utan ra egy felevre osszehazasodnak es 2-3 evig egyutt lesznek es osszevesznek!!! Lehet,hogy a nagy Selena iletve Justin rajongok orulnenek , hogy boldogok vagye egyesek sirnanak
Szerintem meg elegge fiatalok!!!
Ha Justin tenleg eljegyezne Selenat akkor nemcsak a karierjuket , hanem lehet hogy az eljegyzes utan ra egy felevre osszehazasodnak es 2-3 evig egyutt lesznek es osszevesznek!!! Lehet,hogy a nagy Selena iletve Justin rajongok orulnenek , hogy boldogok vagye egyesek sirnanak
Szerintem meg elegge fiatalok!!!
2011. július 19. 16:24
Én azért az eljegyzéssel várnék, még pár évet, hogy jobban megismerjék egymást, mert ha akkor jönnek rá pár dologra miután összeházasodnak, gyorsan válás lesz a vége...
2011. július 19. 16:34
|
|
mézecskevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.14. Hozzászólás: 261 Csatolások: 3 Azonosító: 87330 offline
|
Süty
"én ezért egyre jobban utálom Sel-t...hogy képes egy 2 évvel fiatalabb kisgyerekkel együtt lenni.???"
2 év azért nem a világ...
Meg különben sem a kor számít.
"én ezért egyre jobban utálom Sel-t...hogy képes egy 2 évvel fiatalabb kisgyerekkel együtt lenni.???"
2 év azért nem a világ...
Meg különben sem a kor számít.
2011. július 19. 17:07
|
bongyi98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 152285 offline
|
Süty én abszulút nem értek veled egyet !!!!!! mér nem járhatna 1 2 évvel fiatalabb sráccal ??!! a szerelem nincs korhatárhoz kötve !!!!!!...vagy látad a nagykönyvben megírva ????!!!!! lilics egyetértek veled...és még hozzá tenném,nem mintha Justin és Selena ellen lennék...,de az eljegyzéshez és már azér egy kicsit öregebbnek kellene lenni...de 2-3 év és simán lehet !!!! és nehogy valaki félreértse...de a szerelem és a házasság azér egy kicsit különbözik !!!!!!
2011. július 19. 17:34
|
|
visszatérőúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 147762 offline
|
Ez csak pletyka Justinak több esze van.
2011. július 19. 17:48
Idézet (bongyi98 @ 2011.07.19. 17:07)
Süty én abszulút nem értek veled egyet !! mér nem járhatna 1 2 évvel fiatalabb sráccal ??!! a szerelem nincs korhatárhoz kötve !!...vagy látad a nagykönyvben megírva ??!! lilics egyetértek veled...és még hozzá tenném,nem mintha Justin és Selena ellen lennék...,de az eljegyzéshez és már azér egy kicsit öregebbnek kellene lenni...de 2-3 év és simán lehet !! és nehogy valaki félreértse...de a szerelem és a házasság azér egy kicsit különbözik !!
Valóban hülyeség az, hogy nem járhat nála két évvel fiatalabb fiúval. Most az egyszer a poén kedvéért, tegyük fel, hogy ők szerelmesek egymásba és mindent megtennének a másik boldogságáért (alapból undinak hangzik, de mindegy XD). Tény, mondjuk ott van Skrapits Erik és Kisó. A nő jóval idősebb, mint a srác és, ha jól tudom, egy jó pár éve boldog pár kapcsolatban élnek. Amúgy meg az egy marhaság, hogy a szerelem és a házasság különbözik.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: