Megjelent Tolvai Reni debütáló klipje
2011. július 18. 21:17
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (Dianna @ 2011.07.18. 20:53)
Azért mert Magyarországon élünk.
Ha annyira szeretne angolul énekelni, akkor lehet távozni. Persze, hogy szégyen a magyar zenei ipar, ha csak az espéé meg fluor félék énekelnek magyarul. Unalmas már, hogy itt csak Amerika majmolása megy. De ez már abszolúte nem kapcsolódik a cikkhez szóval #off.
Plusz egy: Vikike meg Magyarország büszkesége ezáltal akkor.
Plusz egy: Vikike meg Magyarország büszkesége ezáltal akkor.
Hát nem tudom, de én Renikétől nem igazán viselem el a magyar nyelvet. Talán ha normálisan tudna énekelni, az sz betűk sziszegése nélkül, azt megköszönném neki. Szóval én a jövőben kifejezetten az angol nyelvet javasolnám neki. De Király Viktor is ez a tészta: akcentus akcentus hátán, bár az utóbbi időben javult neki. Meg úgy tűnik, hallgat is rám, hogy most csak angol dalokkal jön ki
Szerk.: Azért remélem Reni pasija is marad az angol nyelvnél
2011. július 18. 21:30
|
|
ShAkE iT uPShake It Up 4ever ♡☺♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 1172 Csatolások: 40 Azonosító: 152947 offline
|
nem tetszik
2011. július 18. 21:32
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Szerintem egész jó lett.Valóban nincs benne semmi különlegesség inkább az egyszerű kategóriába sorolnám,de így legalább nem gondolom erőltettetnek a próbálkozását a zenéhez.A klip nem tetszik,de Reni hangja szép,de van még hova fejlődnie.
2011. július 18. 21:32
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Idézet (prézli @ 2011.07.18. 21:17)
Hát nem tudom, de én Renikétől nem igazán viselem el a magyar nyelvet. Talán ha normálisan tudna énekelni, az sz betűk sziszegése nélkül, azt megköszönném neki. Szóval én a jövőben kifejezetten az angol nyelvet javasolnám neki. De Király Viktor is ez a tészta: akcentus akcentus hátán, bár az utóbbi időben javult neki. Meg úgy tűnik, hallgat is rám, hogy most csak angol dalokkal jön ki
Meg itt van Hien is... Én a Livin' In Yesterdayt nem tudnám elképzelni magyar nyelven, olyan tucat lenne. Meg egyébként a Szerelem, miért múlsz? nekem angol nyelven sokkal inkább bejön. De vannak kivételek is, mint például Rami. (Mondjuk neki sehogy se kellene énekelnie
) Vagy Lola. Az angoljánál csak SP angolja sz_rabb.
Egyet értek
2011. július 18. 21:36
Idézet (prézli @ 2011.07.18. 21:17)
Meg itt van Hien is... Én a Livin' In Yesterdayt nem tudnám elképzelni magyar nyelven, olyan tucat lenne. Meg egyébként a Szerelem, miért múlsz? nekem angol nyelven sokkal inkább bejön. De vannak kivételek is, mint például Rami. (Mondjuk neki sehogy se kellene énekelnie
) Vagy Lola. Az angoljánál csak SP angolja sz_rabb.
És mégis milyen nyelven énekeljen? Arabul? Mert ha a magyar nem jó, akkor valószínű az angol kiejtése sem fényesebb. Bár nem tudom. Románul csak nem fog énekelni, hiszen ő maga is elmondta, hogy így érzi tisztességesnek: jelentkezett egy MAGYAR tehetségkutatóba, megnyerte általunk (is) így ennyivel igazán tartozik. Plusz már mióta itt él Mo-n. Wolf Katira meg már igazán nem tudok mit mondani. Ha Reni s.gge alá tolták volna azt a számot és küldték volna az Eurovízióra, akkor most őt istenítené mindenki. És persze hogy mindenhol van példa-ellenpélda. Rami, Lola, SP.. igen. Még egy ok, hogy magyarok miért ne énekeljenek angolul.
2011. július 18. 21:44
|
|
kovicseni14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 270 Csatolások: 0 Azonosító: 141922 offline
|
mi lesz belőle is?
:S hogy néz ki a vége fele??
O hát.. őt is majd megcsinálják, mint király viktort, és hát. sok sikert.
2011. július 18. 22:09
Nagyon szép a szám! És a klip is jó! Látszik rajta hogy Megazstár győsztes. Ő is nagyon szép. Jól áll neki hogy egy kicsit lefogyot mondjuk szerintem az elött is szép volt! Hajrá Reni!
2011. július 18. 22:43
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
dal rossz, klip rossz..
2011. július 18. 22:56
hát nem tudom... elmegy. a szám olyan...elmegy. nem lesz a kedvencem az biztos. de reni iszonyatosan jól lefogyott nagyon csinos a klipben. de ez a tájszólás... iszonyat. volnék-ot még gyakorolni kellene, mert nagyon bántja a fülem ez a vónék. de úgy elmegy a klip is meg a szám is. de asszem egyszer meghallgattam és elég is volt.
2011. július 18. 23:18
kicsit gagyi beütése van xD
a refrén nem rossz,de nem egy slágergyanús szám:/
tulajdonképpen nem tetszik :/
Reni hangja szép de a szám szar :/
a refrén nem rossz,de nem egy slágergyanús szám:/
tulajdonképpen nem tetszik :/
Reni hangja szép de a szám szar :/
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: