Megjelent Tolvai Reni debütáló klipje
2011. július 18. 20:29
ja és szerintem hosszú hajjal nagyon hasonlít a Fergi-re
nem tom miért de szerintem így van
2011. július 18. 20:35
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
nagyon szeretem ezt a a számot és a klip is jó lett
2011. július 18. 20:36
|
|
Twilight4ewervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 150084 offline
|
Engem nagyon idegesít,ha valaki többet hajlítgat egy számban, mint énekel... na meg az sem válna kárára ha nem orrból énekelne. Nem tudom, kövezzetek meg, de én soha nem csíptem ezt a csajt és a klippje után sincs másképp. A borítóról meg annyit h Nemecsek Ernő belehalt abba, hogy kis betűvel írták a nevét!!
2011. július 18. 20:44
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (Dianna @ 2011.07.18. 20:14)
Én megértelek. De hol jobb az, hogy Shodeinde Dorkuska legelső klipjének választott egy angol számot? Szerintem ez a legalja. Külföldön nem tudna befutni, ezért itt Magyarországon tolja a pofánkba az angol sz.rjait. Király Viktorról már nem is beszélek, annak meg szinte csak angol száma van. Ha ennyire nem fekszik valakinek a magyar nyelven való éneklés, akkor lehet menni külföldre.
És miért baj az, hogy Dorka angol nyelvű dallal jött ki? Németországban például az előadók fele angolul, és nem németül énekel. És befutottak világszinten? Nem.
Egyébként meg Viktor dalait játsszák Dániában, a hivatalos slágerlistára is felkerült Kati mellé.
1 felhasználónak tetszik:
dave095
2011. július 18. 20:47
Nem tetszik, Reninek ennél sokkal többre hivatott a hangja. Szörnyű kis popdalocska, lehetett volna nagyobbat dobbantani, ha egy megfelelő számot énekel... ez így sajnos nem jön be, a szám se, a klip se... azt meg nem értem, miért nyöszörög minden szó elején, baromi idegesítő, ki is kapcsoltam a felénél
2011. július 18. 20:50
|
|
Minababavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.11. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 117234 offline
|
Nem tetszik a dal.... extra unalmas tucat szám.... és idegesített a pöszesége, most komolyan fél6egy év alatt ki tud nevelni belőle egy beszédtechnika tanár.... :S
1 felhasználónak tetszik:
prézli
2011. július 18. 20:53
Idézet (prézli @ 2011.07.18. 20:44)
És miért baj az, hogy Dorka angol nyelvű dallal jött ki? Németországban például az előadók fele angolul, és nem németül énekel. És befutottak világszinten? Nem.
Egyébként meg Viktor dalait játsszák Dániában, a hivatalos slágerlistára is felkerült Kati mellé.
Azért mert Magyarországon élünk.
Plusz egy: Vikike meg Magyarország büszkesége ezáltal akkor.
2011. július 18. 21:03
Szerintem a szám jó,de a videoklip egy kicsit olyan össze-vissza lett...:/ Nem baj,első próbálkozásnak jó
Hajrá Reni!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.