A Linkin Park feldolgozta Adele slágerét
2011. július 18. 23:04
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
imádom
nem vok nagy Linkin Park rajongó de ez nagyon jó
2011. július 19. 08:56
|
|
BernadettkehDirectioner™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1144 Csatolások: 584 Azonosító: 124774 offline
|
Jobb mint az eredeti !
2011. július 19. 12:33
|
|
sarah22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.07. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 79007 offline
|
Ezért jó a Linkin Park normális banda botrányok nélkül védik a magánéletüket mégis ismerik őket nem tucatzenét játszanak hanem mindig újítanak és nem versengenek senkivel sem élik az életüket mint minden rendes ember adakoznak a hírnevüket csak jó célra használják fel imádom őket és I Love Mike Shinoda
2011. július 19. 14:16
Idézet (lpmaskmancick @ 2011.07.18. 17:14)
Szerintem elég retek egy szám lett, nyomhattak inkább valami oldschool számot helyette. Amúgy az Adele-ről életembe nem hallottam még.
Ezzel egyetértek. Valahogy nem tudom. Én anno imádtam a Linkin Parkot. Éltem-haltam a bandáért, sőt egy LP-s póló beszerzését is tervbe vettem régebben, de aztán folyamatosan kezdtem belőlük kiábrándulni. Borzasztó zenét csinálnak most, mert szerintem közük sincsen a nu-metal fogalmához. Sőt inkább átváltottak nyálas Backstreet Boys-ra és ez nekem valahogy nem jön be. Nem tudom mi történt velük, de brutálisan gáz banda lett belőlük. Nekem sem tetszett speciel ez a feldolgozás, de még fűzök hozzájuk egy pici reményt. Hátha hazatalálnak, és csinálnak egy olyan rockhoz méltó albumot, hogy Chester hangja leviszi a hajamat hallgatás közben.
2011. július 19. 17:27
|
|
bogi80visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 107 Csatolások: 13 Azonosító: 112400 offline
|
Adele Rolling in the deep című dalát már hallottam többször is.nem szeretem Adelet meg semelyik számát de a Rolling in the deep sztem jó. Linkin Parkot se szeretem na de majd meghallgatom
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: