A Linkin Park egy fesztiválon adta elő a nagy sikerű szerzeményt, kicsit más felfogásban.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Linkin Park feldolgozta Adele slágerét
2011. július 18. 15:53
|
|
itslauren_új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 136594 offline
|
2011. július 18. 16:02
Miért kell mindig csak feldolgozni, az embereknek nincs egyénisége ha ilyeneket csinálnak folyamatosan.
2011. július 18. 16:03
Nekem az eredeti egyáltalán nem tetszik, de Chester-el nagyon jó.
2011. július 18. 16:16
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
A Linkin Park-ot és persze Adele-t is hatalmasra tartom. Mindkét verzió magával ragadó. Linkin Park és Adele! Megint maradandót alkottatok, most mit csináljak veletek?
2011. július 18. 16:19
Nagyon jó lett imádom a Linkin Parkot. (L) Az eredeti egy kicsit mégis jobban tetszik. Nem is gondoltam volna, hogy ebből a számból ekkora sláger lesz. (:
2011. július 18. 16:27
ez nagyon-nagyon jó!!!kitűnően énekelte el.nekem nagyon tetszik!!!nagyon jó hangja van!!!
2011. július 18. 16:30
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Nekem az eredeti jobban tetszik, de ez is nagyon jó lett
Igazából én se gondoltam volna, hogy ez ekkora szám lesz, de nagyon örülök neki
Szinte már feladtam, hogy igényes számok is lehetnek slágerek, dehát végre jött ez. Mondjuk így is egy csomóan csak azért imádják, mert most felkapták.
De inkább ezt szeressék, mint az ilyen egynyári tucctuccokat. Mit nem adnék azért, hogy az ilyen zene legyen előtérben
2011. július 18. 16:44
Ők azok az előadók - Adele és a Linkin Park - akik tényleg valók valamire. Az előttem szólókkal értek egyet, miszerint sokkal többet ér mint a sok tucctucc zenék. Nekem az eredeti és ez is tetszik, és meg kell hagyni, Adele nagyon tehetséges.
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2011. július 18. 16:55
Nekem tetszik,de a Linkin Parknak amúgy is jó zenéi vannak,a frontembernek imádom a hangját.
2011. július 18. 17:08
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Amit a Linkin Park csinál, az nem lehet rossz. Pláne, ha ezt a számot dolgozzák fel, ami önmagában is nagyon üt, de nekem a srácoktól még jobban bejön!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.