Oláh Ibolya: „Vastag Csaba nem tud énekelni”
2011. július 18. 19:23
a Nyári lányok egyáltalán nem énekelnek jól,Vecának és Nikolasnak igenis jó hangja van,Kökény Attilának meg semmi keresni valója nem volt a Megasztárban
2011. július 18. 19:28
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (dolores2 @ 2011.07.18. 19:15)
csak az mondja Csabára,hogy tehetségtelen, akinek semmi zenei hallása nincs vagy szimplán csak irigy!!
Most nem azért, de az X-faktor óta bárhol láttam Csabikát énekelni, mindig hamis volt...
2011. július 18. 19:29
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Egyetértek vele Csabát illetően, de szerintem az öccse sem nagy szám. Egyikőjüknek sincs kimagasló hangjuk. Nyári lányok? Pff, jó vicc... Akiket egyedül énekesnek neveznék a bagázsból az Kati és Veca. Nekem Nikolas sem volt nagy szám, nem tetszett a hangja. Egyébként én a művésznőért sem vagyok oda. Bár abban igaza van, hogy nem kellene ennyi tehetségkutatót indítani.
2011. július 18. 19:35
Nem hallottam még énekelni, nem is érdekel az egész, az ilyen úúj énekesekbe nem igen szoktam belehabarodni, de azért mondjuk, így, hallás nélkül is tudok hinni Ibolyának, mert ért az énekléshez, van hallása.
2011. július 18. 20:10
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
veca egyértelműen jobb és csabával kapcsolatba is igaza van
2011. július 18. 20:11
Veca tényleg jobb .de azért Csaba sem rossz énekes
2011. július 18. 20:21
|
|
Hannaahhúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.09. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 148968 offline
|
Tényleg nem Csabának kellet volna nyernie. De a Megasztárba ott Reni a jobg.
Egyébként az h ki kap kocsit meg házat az egy dolog ha utána nem lesz száma, klippe, és CD-e akkor úgy se fog fent maradni más h azért Csaba nyert mert rá sok tini lány szavazott és Nikolasnak a barátai , rokonai Szlovákiába vannak és onnan nem lehetett szavazni.De az h ki nyer az csak egy dolog még utána be kell bizonyítaniuk h megérdemelték-e ezt.
Egyébként az h ki kap kocsit meg házat az egy dolog ha utána nem lesz száma, klippe, és CD-e akkor úgy se fog fent maradni más h azért Csaba nyert mert rá sok tini lány szavazott és Nikolasnak a barátai , rokonai Szlovákiába vannak és onnan nem lehetett szavazni.De az h ki nyer az csak egy dolog még utána be kell bizonyítaniuk h megérdemelték-e ezt.
2011. július 18. 20:22
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Őszíntén? Igaza van... bár bevallom, engem senki nem fogott meg az X-faktorból, és így nem fogok senkiről véleményt mondani, márcsak azért sem, mert ti Katit meg Vecát mondjátok jónak énmeg mindkettőtől hülyét kapok. Az X-faktorból csak túlsztárolt, Vivás sztárocskák lettek gyártva. A Megasztárt nem néztem, pláne, ne is haragudjatok, de ami ott volt az valami borzalom. Ne is mondjuk ki milyen emberek jelentkeztek oda. Még azok sem tudtak énekelni akik ott voltak az élő müsorokba.
És igaza van, fenének kell ennyi tehetségkutató amikor még a kettőbe összesen jelentkezőkből sem tudunk 10 tehetséges embert kiválasztani.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. július 18. 20:44
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Ez csak is Ibolya véleménye. Szerintem tud. Tud énekelni! És szerintem nincs igaza.
2011. július 18. 20:49
|
|
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline
|
Szerintem mind a kettő tulajdonsággal rendelkezik. Szuperül tud énekelni és jól is néz ki
És megérdemelte, hogy ő nyerte meg az X-faktor főleg, és azok után mégjobban ugy gondolom hogy megérdemelte, hogy Nicolasnak a Tiszafüredi koncertje egy 0 vt már bocs bár sosem birtam őt amuyg sem -.- Szval nincs igaza Ibolyának.
2011. július 18. 20:59
Ez az ő váleménye szerintem igenis tud énekelni. Nemtudom mit kell beszólni meert énis betudnák. xD
2011. július 18. 21:01
Bár Oláh Ibolya egy hihetetlenül unszimpatikus spiné, tehetségesnek tartom, és ebben egyetértek vele. Enyhén szólva is túl van sztárolva mindkét Vastag tesó.
2011. július 18. 21:01
Csabi tényleg nem a hangjával nyerte el a nők tetszését hanem a boci szemeivel és a macsós kinézetével Tominak kellet volna megnyerni mer neki igazán tényleg volt hangja
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.