Oláh Ibolya: „Vastag Csaba nem tud énekelni”
2012. augusztus 13. 10:40
Oláh Ibolya elmehet a francba
még hogy Csabi nem tud énekelni?
hallottam élőben, és igenis tud!
ha valaki nem tud énekelni, az Ibolya..Csabi nem véletlenül nyerte meg 2010-ben az X Faktort
2012. augusztus 13. 12:56
Én nem értek eggyet vele!A Csabinak és a Reninek is nagyon jó hangja van pont,hogy a Nyári lányoknak és a Nikolasnak nincs!
2012. augusztus 14. 13:51
Igen igaza van! Vastag Csabának semmi hangja sincsen! :cool:
Nikolas és Veca! Na Ők a jók!
Nikolas és Veca! Na Ők a jók!
2012. november 12. 16:10
|
|
ercsi2000|Undead Army| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 1741 Csatolások: 50 Azonosító: 135409 offline
|
„Kicsit sok, hogy ennyi hasonló műsort indítanak. Pici ez az ország, kicsi a piac, nem bírunk el ennyi tehetséget.."
teljesen igaza van..az,hogy minden évben újra kezdik a Megasztárt és az X-faktort,csak arra jó,hogy találjanak pár embert,akinek kijön pár normális hang a szájából,és legyen egy kis plusz bevétele az országnak..hülyeség... -.-
teljesen igaza van..az,hogy minden évben újra kezdik a Megasztárt és az X-faktort,csak arra jó,hogy találjanak pár embert,akinek kijön pár normális hang a szájából,és legyen egy kis plusz bevétele az országnak..hülyeség... -.-
2013. október 05. 11:11
Igazából szerintem egyiknek sincs hangja.A Nyári lányok még egész jók,talán még Veca,de a többi...sosem értettem,hogy a magyar mentorok,vagy akár "énekesek" hogy bírnak ennyi tehetségtelen nyivákoló embert összeszedni,és agyonajnározni a semmiért!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: