Jajj csak dugoljon el.Hogy jön ő ahhoz kiossza a nyerteseket?Még hogy nem tud énekelni.Hát erről vitatkozhatnák.
Még hogy a Nyári lányok?!Istenem!Ez a nő sem normális!A Nyári lányok?! Hát forduljon orvoshoz!!! -.-
Oláh Ibolya: „Vastag Csaba nem tud énekelni”
2011. augusztus 01. 11:38
|
Paul imádók RebFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 156439 offline
|
2011. augusztus 01. 13:13
|
|
wiwieen1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 130899 offline
|
fogja be .. csak kiakar tűnni;)
mer szegény úgy eltűnt a süllyesztőben.. hát és felakar tűnni..
had legyen párnapot a címlapon.Am látszik h nem hallotta Csabit élőbe
borzasztóan JÓÓ a hangja ..
mer szegény úgy eltűnt a süllyesztőben.. hát és felakar tűnni..
2011. augusztus 01. 13:25
|
|
wiwieen1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 130899 offline
|
amugx meg abba egyetkell h értsek h nem Reninek hanem Attilának kellett volna nyernie
2011. augusztus 01. 19:50
Lehet, hogy be kéne fognia de szerintem igaza van
2011. augusztus 02. 11:10
|
|
bee12345visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.01. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 134228 offline
|
amit vastag csabáról írt,az elejétől végéig igaz.
egyáltalán nem tud énekelni,szó szerint rá akarja erőltetni magát az emberekre éneklés közben.
aki meg azt meri mondani,hogy ' te se csinálnád jobban',annak elmondom,hogy bármikor leénekelem vastag csabát.
aki meg azt meri mondani,hogy ' te se csinálnád jobban',annak elmondom,hogy bármikor leénekelem vastag csabát.
2011. augusztus 02. 16:34
|
jen43visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 145692 offline
|
Csaba és Nikolas egyformán jó énekesek, Ibolya meg elmehet ahova akar, nem érdekel. Sajnálom kicsit Csabit, hogy nagyon jól néz ki, mert így a sok rosszakaró ezzel magyarázzák a győzelmét. Ha meg átlagos lenne Csabi külseje, akkor meg az lenne a baj, habár az is lehet, akkor észrevennék a tehetségét is. Nikolas meg szintén nemcsak a hangjával nyerte el a lányok tetszését, hiszen ő is nagyon sármos pasi, ő lett a 2O11-es Glamour gálán a LEGSÁRMOSABB PASI és ez nem zenei dij, hanem a megnyerő külsőé. Ibolya azt mondta, hogy őt nem tudta elvarázsolni, hát sokkal több embert pedig igen. Akik meg nem szeretik Csabit, azok meg szintén leragadtak a külsejénél vagy egyszerűen nem tetszik Csabi hangszíne. Nagyon is jó hangja van Csabinak, nekem pont ez tetszik benne a legjobban. Akinek meg más tetszik, az ne Csabit fikázza, hanem hallgassa a saját kedvencét. Egyébként a Nikolas-Kati párbajnál Katinak kellett volna továbbmennie, de hát itt is a tinik szavaztak, nemde? Kész tény, hogy a döntőben a tinilányok nagy kedvencei voltak, úgy hogy itt nincs mit mondani arra, hogy a tinilányok szavaztak Csabira, amikor Nikolasra is ugyanúgy ők szavaztak. Egyébként mindkét énekes nagyon jó, Ibolya a béka segge alatt van, neki végképp nincs olyan gyönyörű hangja.
2011. augusztus 02. 21:45
|
|
Bogárkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.02. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 157294 offline
|
Szerintem Nikolas verhetetlen tehetség, felkészült előadó és belsőleg végtelenül érzékeny, gazdag, intelligens ember. Bár Csaba hangja nem kimagasló, de becsületes, odaadó és hatalmas szíve van, és erre nagy szükség van ma Magyarországon. Én hálás vagyok mindkettejükért és szeretem őket. Ibolyát nem kevésbé.
2011. augusztus 02. 22:28
|
|
JuanMiguelMarichuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 254 Csatolások: 0 Azonosító: 144531 offline
|
ahhaaa..jól meg mondta Ibolya.... X faktoros rész tetszik de a MEGASZTÁROS NEM és nem tetszik hogy Kökyént akarta volna nyertesnek...
de ibolya fogd fel téged már senki nem szeret!és azért állok ki Reni mellett mert voltam a koncertjén és ha megnézitek a képeimet akkor megtudjátok hogy mért állok ki mellette...mivel van képem is vele!
de ibolya fogd fel téged már senki nem szeret!és azért állok ki Reni mellett mert voltam a koncertjén és ha megnézitek a képeimet akkor megtudjátok hogy mért állok ki mellette...mivel van képem is vele!
2011. augusztus 03. 08:36
Nah ezt jólmegmondtad, Ibolya!!!
Igaza van tényleg Csabára csak a lányok szavaztak mer:olyan kis édes, jaj!!!! Elléntétben Tomival akire azért a hangja miatt többen szavaztak.. és azért valjuk be: rohadt jól nyomja a csávó nagyon jóóóóó hangjaa van! Nikolas, HÚ RÓLA MEG NE IS BESZÉLJÜNK!! A TEHETSÉGE EGYSZERŰEN ELKÉPEZTŐ!! MEG A HANGJA... BÁMULATOS!! A MEGASZTÁRRAL KAPCSOLATBAN CSAK ANNYI HOGY igaza volt abban hogy NEM RENINEK KELLETT VOLNA MEGNYERNIE, DE ENGEM MÁR NEM IS NAGYON ÉRDEKEL A MSZ!
2011. augusztus 03. 15:29
Mst nemazért de Oláh Ibolya fénykorába azért sokat letett az asztalra szóval nem kéne itt szidni mindenkis 10-11 évesnewk akik azt se tudják h kiő.Amugy nem vagyok Ibolya fan de azt tudom h énekelni igenis tud és bőven jobban mint ez a Vastag f***...és igen Nikolasnak kelett volna nyernie és nem neki.
2011. augusztus 04. 10:15
Jaj,de jó végre az igazat is hallani...
Nikolas sokkal tehetségesebb....
2011. augusztus 04. 17:11
Szerintem Vecának,Tominak,Csabinak és Nikolas-nak is nagyon jó hangja van,de abban viszont egyetértek,hogy a megasztárt, az Attilának kellett volna megnyernie!!!...
2011. augusztus 06. 13:35
Idézet (Krisztikehh98 @ 2011.08.01. 19:50)
Lehet, hogy be kéne fognia de szerintem igaza van 
Ja
De ikább a Csaba mint a Nicolas
2011. augusztus 06. 23:04
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
Kicsit igaza van,de inkább ne beszéljen amikor az egész Magyarország című dala egy jó nagy koppintás egészében..
2011. augusztus 06. 23:06
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
Reni állítólag azért nyerte meg mert az apja az TV"-nől vlmi vezető...hát igen 100%,hogy az Atilla nyerte volna meg bár én nem drukkoltam senkinek mert elég gagyi a Megasztár..
2011. augusztus 09. 10:13
igen én teljesen egyet értek vele, mert nekem ő egy nagy senki.
2011. augusztus 09. 10:15
|
|
Kami222visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 274 Csatolások: 143 Azonosító: 137807 offline
|
Idézet (Converse Forever @ 2011.08.09. 10:13)
igen én teljesen egyet értek vele, mert nekem ő egy nagy senki.

szerintem is:) jól megmondta, igaza van
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: