Oláh Ibolya: „Vastag Csaba nem tud énekelni”
2011. július 21. 15:30
|
|
BeWhisper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 698 Csatolások: 0 Azonosító: 126435 offline
|
Aki azt mondja nincs hangja, annak füle sincs
Neki kellett volna megnyerni a megasztárt. Lehet Csabának nincs hangja, de Nikolasnak még annyi se. Egyértelműen Vecának kellett volna nyerni, csak neki és Wolf Katinak volt tehetsége. A megasztárt nem néztem így nem tudok nyilatkozni arról.
2011. július 22. 09:43
|
|
Zsozsi13maybe I'm the side of angel... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.21. Hozzászólás: 1197 Csatolások: 32 Azonosító: 153514 offline
|
Szerintem az X-Faktorosok közül az utolsó hat volt a legtehetségesebb, bár nekem Csaba a kedvencem...A megasztárt nem szeretem szóval csak bele-bele nézegettem, de a Tolvai Reninek szép a hangja.
2011. július 22. 09:56
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Idézet (szandykaa @ 2011.07.21. 13:17)
Nem azért de minek kellett volna nikolasnak nyerni mivel külföldi ember és ott is van gondolom versenyek a csillag születikbe is lászló attila nyert ő is külföldi mért ide jönnek magyarországra megmutatni h milyen maradjanak a saját országukban!!
Azért jönnek ide, mert ők nem külföldiek, hanem határon túli magyarok. Lehet, hogy külföldön élnek, de ők Magyarországot tekintik hazájuknak, ezért sokan próbálnak itt szerencsét. Egyébként én továbbra is tartom a véleményem, Csaba fantasztikus énekes, remek előadó. Megérdemli, hogy nyert
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. július 22. 11:54
1. Lehet, hogy Csabának nem a legtökéletesebb a hangja, de nagyon sokaknak tetszik és nem a külseje miatt szeretik. Így vagyok vele én is.
2. Csaba 1000X tehetségesebb Nikolasnál, mivel szerintem Nikolasnak semmi hangja nincs és az előadásmódja is a béka feneke alatt van, Veca orrhangjáról meg ne is beszéljünk.
3. Oláh Ibolya inkább ne kritizáljon senkit, ugyanis rá évek óta a kutya sem kíváncsi. Bár kell mondani valamit, hogy egyáltalán tudjunk a létezéséről.
4. Oláh Ibolya hangja sem olyan nagy durranás, szóval jobb, ha visszabújik oda, ahol eddig volt.
5. A megasztárosokról nem mondok véleményt, mert onnan két igazán jó hangú ember jött ki: Caramel és Fekete Dávid. Tolvai Reni egy nagy 0.
2. Csaba 1000X tehetségesebb Nikolasnál, mivel szerintem Nikolasnak semmi hangja nincs és az előadásmódja is a béka feneke alatt van, Veca orrhangjáról meg ne is beszéljünk.
3. Oláh Ibolya inkább ne kritizáljon senkit, ugyanis rá évek óta a kutya sem kíváncsi. Bár kell mondani valamit, hogy egyáltalán tudjunk a létezéséről.
4. Oláh Ibolya hangja sem olyan nagy durranás, szóval jobb, ha visszabújik oda, ahol eddig volt.
5. A megasztárosokról nem mondok véleményt, mert onnan két igazán jó hangú ember jött ki: Caramel és Fekete Dávid. Tolvai Reni egy nagy 0.
2011. július 22. 20:16
|
Wikikeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 156184 offline
|
khmmmm...-.- féltékeeny.
basszus a Csaba 1000000000000000000000x jobb mint ő persze elmondom h azért a Csabi nyert mert ez a verseny arról szólt kinek ki a szimpatikusabb ha a Csaba jobban tetszett az embereknek mint Nikolas akkor így járt és lehet hogy szinte csak tini lányok szavaztak rá,megintcsak így járt mert talán több tini nézi ezeket a műsorokat mint öreg!!!!!ez van ! ja és mert Ibolyának van hangja jah...-.- kb. mint Király L. Norbinak olyan rekedt de Norbi sokkal jobb nála..ch.... mint az oviban komolyan..-.-.-
basszus a Csaba 1000000000000000000000x jobb mint ő persze elmondom h azért a Csabi nyert mert ez a verseny arról szólt kinek ki a szimpatikusabb ha a Csaba jobban tetszett az embereknek mint Nikolas akkor így járt és lehet hogy szinte csak tini lányok szavaztak rá,megintcsak így járt mert talán több tini nézi ezeket a műsorokat mint öreg!!!!!ez van ! ja és mert Ibolyának van hangja jah...-.- kb. mint Király L. Norbinak olyan rekedt de Norbi sokkal jobb nála..ch.... mint az oviban komolyan..-.-.-
2011. július 23. 12:42
|
|
Cinti.meowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 159 Csatolások: 69 Azonosító: 143324 offline
|
Úristen, miért talán Ibolya tud énekelni? Olyan nyávogós rekedtes hangja van, hogy bereped a plafon...Azért mondta, mert féltékeny rá, hogy Csabit sokkal jobban szeretik mint őt...Csaba sokkal, de sokkal jobban tud énekelni mint ez a nő. Többször is láttam már élőben...Ezt az Ibolyát is láttam már SAJNOS...de inkább kimentem a bevásárlóközpontból, mert két perc elég volt belőle...Csabi nagyon tehetséges, gyönyörű hangja van...nagy jövő áll előtt akár csak Nikolas, Tomi...stb...esküszöm ez a nő szánalmas -.-"
2011. július 23. 14:41
Mintha ő tudna szeretne olyan hangja lenni sok embernek mint Csabinak
2011. július 24. 01:12
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Nekem kicsit furcsa, hogy ez a nő (miután eltűnt a süllyesztőben) azzal akar híressé válni, hgy más sikeres lőadóművészt pocskndiázik. Komolyan mondom, szánalmas. Csaba igenis tehetséges! Nem hiszem, hogy féltékenység van a dologban, csupán feltűnési viszketekség...
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
*hogy
|
|
|
*előadóművészt
|
|
|
*pocskondiázik
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.