Idézet (Grace Benning @ 2011.09.27. 22:24)
You are welcome
Nos, time ladies, time lords and other life forms. I have an announcement to make. Talán olvastátok a köztem és Sally közt beszélgetést. Most biztossá vált a dolog, egy gondolat, ami egy ideje már motoszkál a fejemben, de még nem adtam neki hangot. Jobb később, mint soha.
Az jutott az eszembe, hogy küldhetne a Starity csapat ( esetleg plusz néhány ember) egy levelet DT-nek, amiben boldog karit kívánunk barátunknak. Nyilván más is lenne a levélben. Egy francia és portugál kis csoport sikerén felbuzdulva jutottam el odáig, hogy megkérdezzem magamtól, jó ötlet-e ez. Persze, hogy az. Úgy gondoltam, hogy én megírnám neki a levelet a ti nevetekben, a ti gondolataitokkal (és csak egy kevés saját gondolat bele) és üzenhettek neki bármit, én lefordítom, leírom és elküldjük neki. Én ajándékként egy videót akartam küldeni neki CD-n, de Sallynek jobb ötlete támadt. Sally Novemberben megy ki Londonba és feladja nekünk, ha már kint van, így sokat megspórolunk a felaádási költségen. Közösen írunk egy levelet és mindenki kap egy autogrammot.
Who's with me? Ki szeretne részt venni a projektben ilyen vagy olyan módon?