Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.07.21. 15:48)
Szerintem pont emiatt. Azt gondolom megfelelési/bizonyítási kényszerben szenved, és ez az önalulértékeléséből adódik. Ezek a típusú emberek mindent beleadnak abba amit csinálnak, mindent bevállalnak, és főként azért, hogy önmaguknak bizonyítsanak. És hiába mondja ezer ember, hogy amit csináltál az a legjobb, ha az ezer egyedik elhúzza a száját, akkor delikvensünk nem fogja elhinni amit a többi ezer mond. Csak akkor fog leállni, ha önmaga is meggyőződik arról, hogy végre valamit jól csinált. És értem, hogy remek családja van, de az ilyen problémák családban/iskolában gyökereznek.
Én nem is értem, hogy egy színész hogy lehet ilyen. Nem tartja magát szépnek, ám legyen, azzal nincs semmi gond. Mikor valami online szavazásos hülyeséget nyer és kérdezik mit gondol, egyből 'Köszönöm, Isten áldjon minden szavazót blah blah' és 'De hát Daniel Craig nálam sokkal szebben néz ki' és 'legjobb Doktor? Tényleg? Nem Tom Baker? Hogy hogy?'

Azt mondja, hogy press night előtt remeg keze lába, annyira ideges, kap egy kisebb szívinfarktust az egyik szívére...
Promókor mindenre of course azt mondja, hogy remek meg mit tudom én, de ha megkérdezik mire a legbüszkébb, akkor a szokásos kedves duma mellett azt nyögi ki, hogy 'DW', mert 3 éves kora óta szeretett volna Doki lenni és mert gyerekes lelkesedéssel szaladgált a díszletben, tanulta a szövegeket, vagyis mintha csak vidámparkban lett volna. Valami hasonlót mondott régebben. WTF, David? Nem szokása megnézni a saját alakításait? Ha amit a DW-ban művel, az neki gyerekes viselkedés és arra a legbüszkébb, akkor mi a helyzet s Recovery-vel és a Hamlet-tel?