Starity

David Tennant 4

101 oldal 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 27. 08:17 #1761
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (ophely88 @ 2011.09.26. 22:08)
Én meglepődtem, hogy CE lett a második  blink.gif Nem mintha nem érdemelné meg, de Matt akkor most menő vagy nem? think.gif

Én is meglepődtem, de nagyon kellemesen. Szerintem CE tényleg jobb Doki volt. Szerintem Chrisnek már ez is hatalmas elismerés. Elképzelem a kis lelkét, amikor megtudja, hogy második lett Matt előtt. thumbsup.gif
David pedig biztosan dagadni fog a boldogságtól. biggrin.gif Drakula neki! rohog.gif (+ Midori az ünnepléshez _nevet.gif )
2 felhasználónak tetszik: ophely88, kericske
2011. szeptember 27. 08:47 #1762
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.27. 07:08)
Nem. laugh.gif Gonosz vagyok, bocsi. rohog.gif

Semmi gond. Tom Bakernél nem jobb, az biztos. Gondolom sokan nem látták a Classic-ot és ezért szavaztak inkább 'új' Dokikra illetve most MS 'menő' egy kicsit, talán azért.

Kezdem megérteni amúgy, hogy mi is a helyzet. MS egyre jobb és jobb Doki, meg kell hagyni, a figurája egyre szimpatikusabb csak ezt sokan veszik észre. Még mindig bátor dolognak tartom részéről, hogy elvállalta a szerepet de úgy látom jól tűri a dolgot, annak ellenére, hogy még mindig sok gyűlölködő levelet kap DT 'fanoktól.' mellow.gif

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.27. 08:15)
Mint kiderült, törölve is lett az említett cikk, könnyen lehet, hogy már azelőtt, hogy ezt kértem a topikban. dry.gif De bezzeg az hír, hogy XY hasra esett az utcán, meg hogy meglibbent a szoknyája és k*vanagyot villantott. dry.gif Éljen a színvonal! mellow.gif

Törölték. MI jogon törlik? dry.gif

Úgy látom, hogy megint elfelejtettél válaszolni az e-mailemra, de nem baj, fear no more, megértetted a lényeget, az a fontos biggrin.gif Írok majd ma megint neked valamit. wink.gif
2011. szeptember 27. 09:45 #1763
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Szép jó reggelt, kedveseim! Tékozló leány visszatért! laugh.gif Mi a helyzet errefelé? David barátunk jól van?
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. szeptember 27. 09:46 #1764
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.09.27. 09:45)
Szép jó reggelt, kedveseim! Tékozló leány visszatért!  laugh.gif Mi a helyzet errefelé? David barátunk jól van?

Barátunk tegnap végzett a Love Life forgatással és felvett egy audiodrámát Stevenson in love címmel. Termékeny napja volt az embernek blink.gif Megnyerte a DW-s szavazást és az eredmények elég érdekesre sikeredtek o_O
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. szeptember 27. 09:49 #1765
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.09.27. 09:46)
Barátunk tegnap végzett a Love Life forgatással és felvett egy audiodrámát Stevenson in love címmel. Termékeny napja volt az embernek 
blink.gif

Én csak titeket, igazi DT rajongókat sajnállak szívből! laugh.gif Ha egy éven keresztül nem csinálnátok mást csak DT munkáit néznétek, hallgatnátok, akkor se jutnátok a végére a dolognak! rolleyes.gif

Idézet (ophely88 @ 2011.09.27. 09:46)
Megnyerte a DW-s szavazást és az eredmények elég érdekesre sikeredtek o_O

Gratulálok neki! Azt mondtad erről tudni fog. Most azért biztos melengeti a kicsi szívét a szavazás eredménye. wink.gif Meg gondolom a tiédet is melengeti. rohog.gif
2011. szeptember 27. 09:56 #1766
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.09.27. 09:49)

Gratulálok neki! Azt mondtad erről tudni fog. Most azért biztos melengeti a kicsi szívét a szavazás eredménye.  wink.gif Meg gondolom a tiédet is melengeti.  rohog.gif

Igen. Ha olvastad az e-mailemet, amit küldtem valamelyik nap, abban írtam, hogy DT-nek van ilyen emberkéje, aki mindenről tájékoztatja. A hír még elég 'korai', majd most veszik fel a DW oldalak stb biggrin.gif

Én nagyon megörültem neki, mert azt hittem, hogy manipulált verseny lesz és nem a győztes nyer. Konkrétan Tom Baker is nyerhetett volna, az sem fájt volna. Humans still like and miss DT as The Doctor mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: szabcsiga
2011. szeptember 27. 10:01 #1767
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.09.27. 09:56)
Igen. Ha olvastad az e-mailemet, amit küldtem valamelyik nap, abban írtam, hogy DT-nek van ilyen emberkéje, aki mindenről tájékoztatja. A hír még elég 'korai', majd most veszik fel a DW oldalak stb  biggrin.gif

Igen, olvastam, csak éppen még időm nem volt válaszolni. sorry.gif Amúgy arra kíváncsi lennék, hogy a másik, amiről beszéltünk, hogy halad és mit mondtak a többiek. wink.gif

Idézet (ophely88 @ 2011.09.27. 09:56)
Én nagyon megörültem neki, mert azt hittem, hogy manipulált verseny lesz és nem a győztes nyer. Konkrétan Tom Baker is nyerhetett volna, az sem fájt volna. Humans still like and miss DT as The Doctor  mellow.gif

Igen, tudom, hogy te Tom Baker győzelmével is kibékültél volna, de így még jobb, nem igaz? DT új legendát teremtett, szerintem, az emberek őt szeretik a legjobban és ez jó dolog.
1 felhasználónak tetszik: szabcsiga
2011. szeptember 27. 10:09 #1768
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.09.27. 10:01)
Amúgy arra kíváncsi lennék, hogy a másik, amiről beszéltünk, hogy halad és mit mondtak a többiek.  wink.gif

Dikoj Brájd? Mire gondolsz?

Idézet (Grace Benning @ 2011.09.27. 10:01)
Igen, tudom, hogy te Tom Baker győzelmével is kibékültél volna, de így még jobb, nem igaz? DT új legendát teremtett, szerintem, az emberek őt szeretik a legjobban és ez jó dolog.

Szerintem ha kijön majd az Associated Press cikk vagy egy nagyobb DW oldalon, David akkor nár tud róla a xy emberkétől, kinyomtatja otthon a papírt, kivágja a cikket és kiragasztja a falra rohog.gif Ha Tom nyert volna, szerintem azt is kitenné, azt talán bekereteztve _nevet.gif
2011. szeptember 27. 10:22 #1769
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.09.27. 10:09)
Dikoj Brájd? Mire gondolsz?

Dehogy Dikoj Brájd! laugh.gif Á, majd priviben megemlítem! rolleyes.gif

Idézet (ophely88 @ 2011.09.27. 10:09)
Szerintem ha kijön majd az Associated Press cikk vagy egy nagyobb DW oldalon, David akkor nár tud róla a xy emberkétől, kinyomtatja otthon a papírt, kivágja a cikket és kiragasztja a falra  rohog.gif Ha Tom nyert volna, szerintem azt is kitenné, azt talán bekereteztve  _nevet.gif

Ezt szeretem Davidben, hogy az általa becsült emberek sikerének sokkal jobban tud örülni, mint a sajátjának. Hihetetlen egy figura! beer.gif Egyébként csoda lett volna, ha Tom Baker nyer. Ő a Classic legendás Dokija volt, de az interneten biztosan nem az a korosztály szavazott, akit őt tartják a legjobbnak. Tulajdonképpen jóformán esélye nem volt a győzelemre, de legalább így is olyan nyert, aki valóban megérdemli.
2011. szeptember 27. 11:51 #1770
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.09.27. 10:22)
Egyébként csoda lett volna, ha Tom Baker nyer. Ő a Classic legendás Dokija volt, de az interneten biztosan nem az a korosztály szavazott, akit őt tartják a legjobbnak. Tulajdonképpen jóformán esélye nem volt a győzelemre, de legalább így is olyan nyert, aki valóban megérdemli.

Volt már olyan netes szavazás, ahol Tom nyert biggrin.gif

Úgy tűnik, hogy barátunknak van még egy pilotja, amiről nem tudunk. The Brown Man (BBC), 1993. Nem lett belőle sorozat.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. szeptember 27. 12:48 #1771
ophely88
ophely88
time lady

Olyan üres a 'fal', dekoráljuk már valamivel rohog.gif

http://30.media.tumblr.com/tumblr_ls636sOBG41qhy6jjo1_400.jpg

http://25.media.tumblr.com/tumblr_ls5uufr95l1r1m672o1_500.png

http://29.media.tumblr.com/tumblr_ls5q9cnSvi1qib4i3o1_500.jpg

Szentséges time lord anyám wub2.gif
4 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow, kericske, EsmeCrowfoot
2011. szeptember 27. 12:52 #1772
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Ó, a cicás kép! Ó, A CICÁS KÉP! Ó, A CICÁS KÉP! Állat- és Davidbarát jellememnek igencsak jót tesz ez a látvány! biggrin.gif blush.gif Davidnek nincs kutyája? Gondolom nincs, a gyerekére sincs ideje. blink.gif Bocs a hülye kérdésért...
2011. szeptember 27. 12:59 #1773
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.09.27. 12:52)
Ó, a cicás kép! Ó, A CICÁS KÉP! Ó, A CICÁS KÉP! Állat- és Davidbarát jellememnek igencsak jót tesz ez a látvány!  biggrin.gif  blush.gif Davidnek nincs kutyája? Gondolom nincs, a gyerekére sincs ideje.  blink.gif  Bocs a hülye kérdésért...

Davidnek nincs kutyája és nem is lesz. Nincs rá ideje és igaza van, ha nincs rá ideje, ne is tartson, mert annak nincs sok értelme. Nem tud elképzelni az otthonában szinte semmilyen állatot, az ő ágyába macskák és kutyák ne másszanak (igaza van, én és a családom is úgy gondoljuk, hogy a háziállatoknak nem a házban, hanem az udvarban van a helyük. Én sem szeretem, ha mellettem vakaróznak, mászkálnak a székeken, bent vannak a konyhában vagy fekszenek az ágyon stb).
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. szeptember 27. 13:09 #1774
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.09.27. 12:59)
Davidnek nincs kutyája és nem is lesz. Nincs rá ideje és igaza van, ha nincs rá ideje, ne is tartson, mert annak nincs sok értelme. Nem tud elképzelni az otthonában szinte semmilyen állatot, az ő ágyába macskák és kutyák ne másszanak (igaza van, én és a családom is úgy gondoljuk, hogy a háziállatoknak nem a házban, hanem az udvarban van a helyük. Én sem szeretem, ha mellettem vakaróznak, mászkálnak a székeken, bent vannak a konyhában vagy fekszenek az ágyon stb).

Igen, ha nincs rá ideje, ne tartson kutyát. Mondjuk ez a gyerekvállalásra is igaz. mellow.gif
(Ebben annyira nem egyezünk. Snoopy olykor velem alszik és olyan édesen tud beleszuszogni az arcomba alvás közben. smileeee.gif A tisztaság nálam is elengedhetetlen, a lakás patyolat még kutyával is, de engedékeny vagyok. Én szeretem, ha mellettem szuszog a kis radiátor. rohog.gif )
2011. szeptember 27. 13:15 #1775
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.09.27. 13:09)

(Ebben annyira nem egyezünk. Snoopy olykor velem alszik és olyan édesen tud beleszuszogni az arcomba alvás közben.  smileeee.gif A tisztaság nálam is elengedhetetlen, a lakás patyolat még kutyával is, de engedékeny vagyok. Én szeretem, ha mellettem szuszog a kis radiátor.  rohog.gif )

Bizony, ebben soha nem fogunk egyetérteni, úgyhogy folytassuk a 'falfestést'. rohog.gif

http://24.media.tumblr.com/tumblr_ls499h6J9r1qa5ff2o1_250.gifhttp://29.media.tumblr.com/tumblr_ls499h6J9r1qa5ff2o2_250.gif
http://29.media.tumblr.com/tumblr_ls499h6J9r1qa5ff2o3_250.gifhttp://26.media.tumblr.com/tumblr_ls499h6J9r1qa5ff2o4_250.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, kericske
2011. szeptember 27. 13:34 #1776
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Mivel nem élünk együtt, egyáltalán nem jelent problémát, ha ebben nem egyezünk. biggrin.gif Elég, ha a David és esetenként más jó pasik iránti imádatunkon tudunk osztozni. biggrin.gif
Ez az anim nagyon-nagyon édes! blush.gif Gondolom tumblr-vadász vagy. laugh.gif
2011. szeptember 27. 13:42 #1777
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.09.27. 13:34)

Ez az anim nagyon-nagyon édes!  blush.gif 

Én régebben gondolkodtam, hogy ilyenkor miért nem tud legalább egy Thank you-t kinyögni, de rájöttem, hogy nem tudom és nem is érdekel, mert az az udvarias válasz lenne, ez pedig őszinte reakció rohog.gif
2011. szeptember 27. 19:27 #1778
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Szép estét csajok!

Ne haragudjatok, amiért hézagos a jelenlétem mostanában, de a héten elkapott a "munkaláz" és mire észbe kaptam, már le is telt a nap. De kivételesen nem bánom, mert van is hozzá kedvem, hogy tegyem a dolgot, ráadásul vannak ötleteim is. Persze ismerve a költségvetést, úgysem lesz belőle semmi, de legalább hátha... laugh.gif

Jaj, olyan kíváncsi lennék Davidre... Hogy mit szólt a szavazáshoz... Feltéve, ha tudja már. biggrin.gif Olyan szívesen ott lennék/lettem volna, amikor tudatják vele. rohog.gif

Ami a kutyakérdést illeti: mindkettőtöknek részben igazat adok. biggrin.gif Én a kutyust beengedném a lakásba, az ágyba viszont soha. Alapvetően kint lenne a helye, de nem ripakodnék rá, ha olykor meghúzódna a folyosón vagy valahol az előszobában. biggrin.gif

Nekem már sajnos nincs saját kutyám, de amikor volt, kinti kutyus volt. De napközben szabadon járkálhatott. A nagyszobába sosem ment be, csak az előszobába, maximum a kisszobába. Aludni mindig kint szokott, kivéve vihar, illetve nagy zaj esetén (villámlás, Szilveszter), olyankor mindig bekéretőzött és be is lett engedve.

Most a párom kutyusa a kutyusom, ő 10 évig kerti kutya volt, kint lakott. Egy éve kényszerből (= baleset érte, plusz el lett adva a hétvégi házacska, ahol lakott) bekerült egy panellakásba (nagytestű egyébként, fekete labradorra hajaz leginkább, de eredetileg keverék), de az első pillanattól kezdve szobatiszta volt. Ágyba tilos mennie, bár olykor bepróbálkozik... rolleyes.gif A múltkor volt egy elég kínos szituáció is ebből kifolyólag... _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2011. szeptember 27. 19:35 #1779
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.27. 19:27)
Szép estét csajok!
Ne haragudjatok, amiért hézagos a jelenlétem mostanában, de a héten elkapott a "munkaláz" és mire észbe kaptam, már le is telt a nap. De kivételesen nem bánom, mert van is hozzá kedvem, hogy tegyem a dolgot, ráadásul vannak ötleteim is. Persze ismerve a költségvetést, úgysem lesz belőle semmi, de legalább hátha... laugh.gif 
Jaj, olyan kíváncsi lennék Davidre... Hogy mit szólt a szavazáshoz... Feltéve, ha tudja már. biggrin.gif Olyan szívesen ott lennék/lettem volna, amikor tudatják vele. rohog.gif 
Ami a kutyakérdést illeti: mindkettőtöknek részben igazat adok. biggrin.gif Én a kutyust beengedném a lakásba, az ágyba viszont soha. Alapvetően kint lenne a helye, de nem ripakodnék rá, ha olykor meghúzódna a folyosón vagy valahol az előszobában. biggrin.gif
Nekem már sajnos nincs saját kutyám, de amikor volt, kinti kutyus volt. De napközben szabadon járkálhatott. A nagyszobába sosem ment be, csak az előszobába, maximum a kisszobába. Aludni mindig kint szokott, kivéve vihar, illetve nagy zaj esetén (villámlás, Szilveszter), olyankor mindig bekéretőzött és be is lett engedve.
Most a párom kutyusa a kutyusom, ő 10 évig kerti kutya volt, kint lakott. Egy éve kényszerből (= baleset érte, plusz el lett adva a hétvégi házacska, ahol lakott) bekerült egy panellakásba (nagytestű egyébként, fekete labradorra hajaz leginkább, de eredetileg keverék), de az első pillanattól kezdve szobatiszta volt. Ágyba tilos mennie, bár olykor bepróbálkozik... rolleyes.gif A múltkor volt egy elég kínos szituáció is ebből kifolyólag... _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif

rohog.gif biggrin.gif laugh.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif

Veréb Zsuzsika elektronikus postaládájába érkezett egy bagoly küldte levél. Igyekeztem rövid lenni és a végeredmény, nem annyira EPIC FAIL rohog.gif biggrin.gif _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. szeptember 27. 19:51 #1780
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.09.27. 19:35)
rohog.gif  biggrin.gif  laugh.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif 
Veréb Zsuzsika elektronikus postaládájába érkezett egy bagoly küldte levél. Igyekeztem rövid lenni és a végeredmény, nem annyira EPIC FAIL  rohog.gif  biggrin.gif  _nevet.gif

Elolvastam. Az ötlet nem rossz, részemről támogatom. Viszont: mindenképpen ragaszkodunk egy - olyan - válaszhoz? És mi lenne akkor, ha annyi válaszborítékot tennénk bele, ahányan aláírtuk? Mindenki fizetné a saját válaszborítékát, illetve beszállna az egy közös levél költségébe. Vélemény? rolleyes.gif
101 oldal 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok