Starity

David Tennant 4

101 oldal 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 21. 13:28 #1641
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (ophely88 @ 2011.09.21. 13:07)
Jó napot everyone, hol van mindenki?  rohog.gif 
http://media.tumblr.com/tumblr_lqzlt4gJPx1qjvfgc.gif

Édesem, mi itt vagyunk! A nagy kérdés az, hogy te hol vagy? tongue.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, ophely88
2011. szeptember 21. 14:36 #1642
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Grace Benning @ 2011.09.21. 13:28)
Édesem, mi itt vagyunk! A nagy kérdés az, hogy te hol vagy?  tongue.gif

Rajzszakköre járok. smileeee.gif Nagyon rendes tanárom van és megengedi, hogy havonta egyszer olyat rajzoljunk, amihez ihletünk van. Nézzétek csináltam képet arról, amit rajzoltam. smileeee.gif

Muhahahahahahahahahahahahahahaha XD

Gyerekek, áll a bál a DW fórumokon az új Who da best docta 4eva verseny miatt http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/Avatars/tumblr_lqhypdVGVW1qbdxog-1.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. szeptember 21. 14:39 #1643
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.09.21. 14:36)
Rajzszakköre járok.  smileeee.gif Nagyon rendes tanárom van és megengedi, hogy havonta egyszer olyat rajzoljunk, amihez ihletünk van. Nézzétek csináltam képet arról, amit rajzoltam.  smileeee.gif 
Muhahahahahahahahahahahahahahaha XD

David is büszke rád! thumbsup.gif Azt mondta gyorsan fejlődsz és te vagy a legtehetségesebb a csoportban. _nevet.gif

Gyerekek, áll a bál a DW fórumokon az új Who da best docta  4eva verseny miatt http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/Avatars/tumblr_lqhypdVGVW1qbdxog-1.gif

Ne kímélj minket. Mi a helyzet? omg.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow
2011. szeptember 21. 15:19 #1644
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.09.21. 14:39)
David is büszke rád!  thumbsup.gif Azt mondta gyorsan fejlődsz és te vagy a legtehetségesebb a csoportban.  _nevet.gif

Óh hát én mindent megteszek a tanárbácsinak, amit kér, mindent a cél érdekében, a fejlődésért, tanulásért, jobb jegyért. Néha rám marad a 'piszkos munka', de azt is végrehajtom, mert a legjobb akarok lenni a tanárbácsinál biggrin.gif Eszem ágában sincsen büntizni, főleg vele nem, egy unalmas, szürke Hétfő délután TARDIS-okat festegetni meg DW színezőket szinezni. Áh nem, én ezt nem akarom biggrin.gif

Idézet (Grace Benning @ 2011.09.21. 14:39)
Ne kímélj minket. Mi a helyzet? omg.gif

Az első komolyabb, online szavazós DW verseny who da best docta eva. Nem nagy kunszt, a baj csak az, hogy az Associated Press rászáll az eredeményekre. Anno szintén hasonló verseny keretében DT-t választották meg a diákok álomtanárnak, második helyen J.K.Rowlinggal és poénkodott nekik a hivatalos közleményben, hogy ha nem jön be a Rex, nyitunk Rowlinggal egy sulit Glasgowban. Szintén kikerül az az eredmény is, hogy DT for teh best prime minister, erre nem mondott semmi különlegeset csak a szokásos 'I'm flattered ...' kezdetű szöveget, egyszer legjobb igazgatónak is megválasztották, de még azzal is kikerült, hogy egy nagyobb szavazás készült a 11-ik Doki új útitársával kapcsolatban. Helena Bonham Carter lett a #1, fent volt a listán 10.2, Emma Watson, de még Lady Gaga is, aki előlkelőbb helyet foglalt el, mint Bonnie Wright.

Time lord és time lady vér fog folyni. Valaki a Gallifreybase-n Matt álnevével mondogatja, hogy szavazzatok Tom Bakerre (nyilván ennek a versenynek csak két győztese lehet, Tom és David). A DT fanok sem semmik azért mellow.gif Tomra rengetegen szavaztak, csakhogy ne DT vagy SM nyerjen. Nem bízom az eredméyekben és ha TB nyer, DT bólogat majd, hogy ez jó, de ha az Associated Press-től kell megtudnia, hogy MS lett a legjobb Doki evör .. na azt nem szeretném. A baj az, hogy Matt Smith egyre jobb Doki és félő, hogy talán manipulálják is az eredményt. Ha legjobb színész kategóriában veszt Sean Bean vagy Rupert Grint ellen, az nem érdekel, de ha arról van szó, hogy a drágaság-e még mindig a legjobb Doki ever (annak fényében is, hogy tud majd az eredményekről), azért harapni tudok, mert nem akarom, hogy rosszul érezze magát emiatt. Hiába mondogatja, hogy évek múlva senki nézi majd az epizódjaimat, igen is ő a legjobb és neki kell lennie a best Docta ever mellow.gif
2011. szeptember 21. 15:30 #1645
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.09.21. 15:19)
Óh hát én mindent megteszek a tanárbácsinak, amit kér, mindent a cél érdekében, a fejlődésért, tanulásért, jobb jegyért. Néha rám marad a 'piszkos munka', de azt is végrehajtom, mert a legjobb akarok lenni a tanárbácsinál  biggrin.gif  Eszem ágában sincsen büntizni, főleg vele nem, egy unalmas, szürke Hétfő délután TARDIS-okat festegetni meg DW színezőket szinezni. Áh nem, én ezt nem akarom  biggrin.gif 
Az első komolyabb, online szavazós DW verseny who da best docta eva. Nem nagy kunszt, a baj csak az, hogy az Associated Press rászáll az eredeményekre. Anno szintén hasonló verseny keretében DT-t választották meg a diákok álomtanárnak, második helyen J.K.Rowlinggal és poénkodott nekik a hivatalos közleményben, hogy ha nem jön be a Rex, nyitunk Rowlinggal egy sulit Glasgowban. Szintén kikerül az az eredmény is, hogy DT for teh best prime minister, erre nem mondott semmi különlegeset csak a szokásos 'I'm flattered ...' kezdetű szöveget, egyszer legjobb igazgatónak is megválasztották, de még azzal is kikerült, hogy egy nagyobb szavazás készült a 11-ik Doki új útitársával kapcsolatban. Helena Bonham Carter lett a #1, fent volt a listán 10.2, Emma Watson, de még Lady Gaga is, aki előlkelőbb helyet foglalt el, mint Bonnie Wright.
Time lord és time lady vér fog folyni. Valaki a Gallifreybase-n Matt álnevével mondogatja, hogy szavazzatok Tom Bakerre (nyilván ennek a versenynek csak két győztese lehet, Tom és David). A DT fanok sem semmik azért  mellow.gif Tomra rengetegen szavaztak, csakhogy ne DT vagy SM nyerjen. Nem bízom az eredméyekben és ha TB nyer, DT bólogat majd, hogy  ez jó, de ha az Associated Press-től kell megtudnia, hogy MS lett a legjobb Doki evör .. na azt nem szeretném. A  baj az, hogy Matt Smith egyre jobb Doki és félő, hogy talán manipulálják is az eredményt. Ha legjobb színész kategóriában veszt Sean Bean vagy Rupert Grint ellen, az nem érdekel, de ha arról van szó, hogy a drágaság-e még mindig a legjobb Doki ever (annak fényében is, hogy tud majd az eredményekről), azért harapni tudok, mert nem akarom, hogy rosszul érezze magát emiatt. Hiába mondogatja, hogy évek múlva senki nézi majd az epizódjaimat, igen is ő a legjobb és neki kell lennie a best Docta ever  mellow.gif

Bocsi, lehet, hogy azért, mert nem nézem a sorozatot, de nem értem miért neki kell lennie a best Doctor ever. unsure.gif Méghozzá azért nem, mert ez csak egy fránya internetes szavazás. Nem jó semmire se. Akinek David a legjobb, az nem fogja magát meggondolni egy internetes szavazás eredményétől. Sőt, még egy elismert kritikus véleménye sem ingathatja meg a hitében. Akkor meg?
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. szeptember 21. 15:34 #1646
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.09.21. 15:30)
Bocsi, lehet, hogy azért, mert nem nézem a sorozatot, de nem értem miért neki kell lennie a best Doctor ever.  unsure.gif Méghozzá azért nem, mert ez csak egy fránya internetes szavazás. Nem jó semmire se. Akinek David a legjobb, az nem fogja magát meggondolni egy internetes szavazás eredményétől. Sőt, még egy elismert kritikus véleménye sem ingathatja meg a hitében. Akkor meg?

Nos, nekem az minden félelmem, hogyha nem nyer, nem megy vissza a későbbiekben. Látja és hallja, hogy mekkora a zsongás Matt körül, talán magában már eldöntötte hogy nem a best Docta eva és akkor meg már nem is szívesen megy vissza. Aztán ne legyen így. Nem sértődöttségből, hanem mert nem tudom, hogy a pici lelke hogy viseli el a 'vereséget'...
2011. szeptember 21. 15:41 #1647
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.09.21. 15:34)
Nos, nekem az minden félelmem, hogyha nem nyer, nem megy vissza a későbbiekben. Látja és hallja, hogy mekkora a zsongás Matt körül, talán magában már eldöntötte hogy nem a best Docta eva és akkor meg már nem is szívesen megy vissza. Aztán ne legyen így. Nem sértődöttségből, hanem mert nem tudom, hogy a pici lelke hogy viseli el a 'vereséget'...

Mert esetleg szó lehetne arról, hogy visszamenjen? Ilyet lehet?
2011. szeptember 21. 15:44 #1648
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.09.21. 15:41)
Mert esetleg szó lehetne arról, hogy visszamenjen? Ilyet lehet?

10.2 még visszamehet. 5 is visszament, pedig ő már kb 20 éve regenerálódott, tehát 10 is vissza tud jönni. Ez a DW Grace, sci fi, itt minden előfordulhat biggrin.gif

Akármennyire is lehet szeretni egy munkahelyet, talán nem szívesen mész vissza, ha tudod, hogy nem szeretnek vagy 'már kimentél a divatból' nézéssel tekintenek rád, de igen, még mindig ő a legjobb Doki számomra heart.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, szabcsiga
2011. szeptember 21. 15:53 #1649
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.09.21. 15:44)
10.2 még visszamehet. 5 is visszament, pedig ő már kb 20 éve regenerálódott, tehát 10 is vissza tud jönni. Ez a DW Grace, sci fi, itt minden előfordulhat  biggrin.gif 
Akármennyire is lehet szeretni egy munkahelyet, talán nem szívesen mész vissza, ha tudod, hogy nem szeretnek vagy 'már kimentél a divatból' nézéssel tekintenek rád, de igen, még mindig ő a legjobb Doki számomra heart.gif

Én úgy értettem a kérdést, hogy volt-e már esetleg erről szó? Tehát a csatorna benne lenne-e egy ilyen visszatérésbe? blush.gif A műfajról sejtettem, hogy megengedi az ilyesmit. smileeee.gif
Azért ha belegondolsz, a sorozat szempontjából jó, ha Matt is népszerű, hiszen ő a mostani Doki. A DW egy legenda, szép is volna, ha egy rossz Doki miatt befuccsolna egy több mint 50 éves sorozat. pardon.gif De persze gondolom mindenkinek megvan a kedvenc Dokija, és ez egy van rendjén. Én örülnék egyébként, ha David visszatérhetne, hiszen számára ez volt a legkedvesebb szerepe. Meg tudom, hogy melengetné a szívét és sokat jelentene neki, ha őt szavaznák meg még mindig legjobb Dokinak. smileeee.gif
2011. szeptember 21. 15:59 #1650
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.09.21. 15:53)
Én úgy értettem a kérdést, hogy volt-e már esetleg erről szó? Tehát a csatorna benne lenne-e egy ilyen visszatérésbe? blush.gif A műfajról sejtettem, hogy megengedi az ilyesmit.  smileeee.gif 
Azért ha belegondolsz, a sorozat szempontjából jó, ha Matt is népszerű, hiszen ő a mostani Doki. A DW egy legenda, szép is volna, ha egy rossz Doki miatt befuccsolna egy több mint 50 éves sorozat. pardon.gif De persze gondolom mindenkinek megvan a kedvenc Dokija, és ez egy van rendjén. Én örülnék egyébként, ha David visszatérhetne, hiszen számára ez volt a legkedvesebb szerepe. Meg tudom, hogy melengetné a szívét és sokat jelentene neki, ha őt szavaznák meg még mindig legjobb Dokinak.  smileeee.gif

Nem tudom volt-e már róla szó. Moffat már egyszer visszahozta DT hangját, az útitársak hologrammképét, nála végképpen nem lehet tudni, hogy mit tervez. rolleyes.gif

Persze, legyen Matt népszerű, de DT a legjobb számomra és rá voksolok, mert a mosolyát ugyan nem látom, de jót tesz a kicsi lelkemnek, már a tudat is, hogy ugyanúgy az ágya feletti falon tartja a kivágott cikket, mint a DWM-os első 'Best Doctor' cikkét (amiben le lett írva, hogy ő nyert) rohog.gif biggrin.gif Mattnek még nőnie kell, van még ideje bizonyítani biggrin.gif
2011. szeptember 21. 17:32 #1651
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
hű csak jelezni szeretném, hogy írtó rossz napon volt, brr mad.gif reklamalo.gif
2011. szeptember 21. 19:23 #1652
szabcsiga
szabcsiga
visszatérő vendég

StátuszMartha, where is my woátch?? :)
Hozzászólás: 167
Azonosító: 151438

Gyerekek, áll a bál a DW fórumokon az új Who da best docta  4eva verseny miatt

Hol lehet szavazni?? Ez becsületbeli ügy, meg kell tennem a kötelességemet! biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: kericske, ophely88
2011. szeptember 21. 19:50 #1653
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
hűha, be akartam rakni egy jó kis képet, de vmiért ma semmi sem sikerül mad.gif cray.gif
2011. szeptember 21. 20:35 #1654
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (szabcsiga @ 2011.09.21. 19:23)
Hol lehet szavazni?? Ez becsületbeli ügy, meg kell tennem a kötelességemet! biggrin.gif

Itt az oldal, minden Dokira szavaznod kell mert elsőre nem adja be rögtön DT nevét biggrin.gif

Idézet (kericske @ 2011.09.21. 17:32)
hű csak jelezni szeretném, hogy írtó rossz napon volt, brr mad.gif  reklamalo.gif

Enyém is elég rossz. Sajnálom. sad.gif
2 felhasználónak tetszik: szabcsiga, EsmeCrowfoot
2011. szeptember 21. 21:35 #1655
szabcsiga
szabcsiga
visszatérő vendég

StátuszMartha, where is my woátch?? :)
Hozzászólás: 167
Azonosító: 151438
Idézet (ophely88 @ 2011.09.21. 20:35)
Itt az oldal, minden Dokira szavaznod kell mert elsőre nem adja be rögtön DT nevét  biggrin.gif 

Köszönöm, bónuszként még meg néztem 2 részt a 4. évadból. Nincs semmi kétség, habár bennem sose volt. biggrin.gif smileeee.gif
2011. szeptember 22. 06:59 #1656
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Én nem szavazok inkább. Vagy szavazzak? Nem tudom. Tudjátok, miért nem "merek". Bár akit szeretnék, valószínűleg úgysem nyer, úgyhogy ha innen nézzük, akár szavazhatnék is, de az mégsem lenne teljesen igaz... mellow.gif Szerintetek mit csináljak? unsure.gif
2011. szeptember 22. 08:10 #1657
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kericske @ 2011.09.20. 20:48)
hogyaztabüdös**leborult szivarvégit!
eddig minden belépésnél boldogan néztem, hogy mennyi hozzászólás kell még a men is tom  biggrin.gif milyen kitüntetéshez, erre most azt meri kiírni, hogy 1700!!(WTF) hozzászólás kell ! megbolondulok! mikor rakom azt mind össze?? blink.gif

Figyelj, ha eljutsz az 5000. kommentárhoz, többet már ilyeneket nem fog kiírogatni. rohog.gif (5000 hozzászólásért jár a legmagasabb fokozatú)
1 felhasználónak tetszik: kericske
2011. szeptember 22. 09:30 #1658
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.22. 06:59)
Én nem szavazok inkább. Vagy szavazzak? Nem tudom. Tudjátok, miért nem "merek". Bár akit szeretnék, valószínűleg úgysem nyer, úgyhogy ha innen nézzük, akár szavazhatnék is, de az mégsem lenne teljesen igaz... mellow.gif Szerintetek mit csináljak? unsure.gif

Nézd, Sally. CE nem fog nyerni. Rajtad múlik, hogy szavazol-e vagy sem. Ha szavazol DT-re és nyer, hozzájárultál, hogy legyen egy jó napja, ha nem nyer és te szavazol, megpróbáltad. Mindenki szavazzon a kedvenc Dokijára. Neked az CE volt, szavazz arra. Csak is azt tudom mondani, hogy a kedvencedre szavazz. Látod második helyen van, az is elég szép teljesítmény ahhoz képest, hogy először MS majd TB volt a második. Ha nem szavazol rá és nyer, örülhetsz is, ha CE-re szavazol és DT nyer, akkor is lehet örülni. SZERINTEM Tom Baker vagy DT fog nyerni mellow.gif
Hallgass a szívedre drága Zsuszsikám. DT nem fog sírni, ha nem lesz első, max talán megérinti a lelkét, de mi nem szavazunk percenként, mások megteszik, tehát úgymond rajtunk nem igazán múlik semmi. Esetleg ha írnál egy cikket az oldalra, hogy mindenki szavazzon a kedvenc Dokijára, a brokkolik közül sokan szavaznának DT-re, az biztos. Én egyébként DT-re és Tom-ra is szsvaztam mellow.gif Mindkettőt szeretem és nem tudok választani mellow.gif

A Decoy Bride felkerült a netre, valaki okostelefonnal rögzítette olaszul és fel is került a netre. A képek alapján rosszabb lesz, mint a Bridget Jones 2. blink.gif
2011. szeptember 22. 09:42 #1659
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.09.22. 09:30)
Nézd, Sally. CE nem fog nyerni. Rajtad múlik, hogy szavazol-e vagy sem. Ha szavazol DT-re és nyer, hozzájárultál, hogy legyen egy jó napja, ha nem nyer és te szavazol, megpróbáltad. Mindenki szavazzon a kedvenc Dokijára. Neked az CE volt, szavazz arra. Csak is azt tudom mondani, hogy a kedvencedre szavazz. Látod második helyen van, az is elég szép teljesítmény ahhoz képest, hogy először MS majd TB volt a második. Ha nem szavazol rá és nyer, örülhetsz is, ha CE-re szavazol és DT nyer, akkor is lehet örülni. SZERINTEM Tom Baker vagy DT fog nyerni  mellow.gif 
Hallgass a szívedre drága Zsuszsikám. DT nem fog sírni, ha nem lesz első, max talán megérinti a lelkét, de mi nem szavazunk percenként, mások megteszik, tehát úgymond rajtunk nem igazán múlik semmi. Esetleg ha írnál egy cikket az oldalra, hogy mindenki szavazzon a kedvenc Dokijára, a brokkolik közül sokan szavaznának DT-re, az biztos. Én egyébként DT-re és Tom-ra is szsvaztam  mellow.gif Mindkettőt szeretem és nem tudok választani  mellow.gif 
A Decoy Bride felkerült a netre, valaki okostelefonnal rögzítette olaszul és fel is került a netre. A képek alapján rosszabb lesz, mint a Bridget Jones 2.  blink.gif

Végülis szavaztam. Bár nem értem a logikát, mert FF böngészővel mindig csak ugyanaz a 3 Doki jött be, többet nem akart mutatni. blink.gif Chrome segítségével sikerült szavazni... CE, DT és TB kapott tőlem 10-est. MS kicsit alulpontoztam. rohog.gif Remélem, hogyha már úgysem nyerhet CE, legalább DT nyer, vagy maximum TB... Amúgy érdekes egy szavazás, mert a Classic Who-t nem látták annyian a szavazók közül, szóval a végeredmény még annyira sem lesz úgymond "hiteles". blink.gif Én minden korábbi Dokinak (TB leszámítva) 6-ost adtam (PD-nek picit kevesebbet rohog.gif ), de ezek egyike sem reális, mert nem láttam őket. unsure.gif

Komolyan fent van? Na, akkor majd utánanézek a DB-nek. Már kerestem én is, csak eltűnt a netről az olasz plakát, amin az olasz cím volt és az orosz betűtípusát nem tudtam kibogarászni, úgyhogy feladtam. smileeee.gif

Cikk: hát, szombatig biztosan nem tudok írni, mert mindjárt indulnom kell a buszra, este kilenckor hazaesek, de hajnalban másnap kelek, hogy elérjem az állomáson a 6:05-ös buszt. Aztán holnap is hazaesem este kilenckor, szombaton meg az 5:45-ös járatot kell megpályáznom. blink.gif De nem panaszkodom, én választottam. biggrin.gif
2011. szeptember 22. 10:05 #1660
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.22. 09:42)
Végülis szavaztam. Bár nem értem a logikát, mert FF böngészővel mindig csak ugyanaz a 3 Doki jött be, többet nem akart mutatni. blink.gif Chrome segítségével sikerült szavazni... CE, DT és TB kapott tőlem 10-est. MS kicsit alulpontoztam. rohog.gif Remélem, hogyha már úgysem nyerhet CE, legalább DT nyer, vagy maximum TB... Amúgy érdekes egy szavazás, mert a Classic Who-t nem látták annyian a szavazók közül, szóval a végeredmény még annyira sem lesz úgymond "hiteles". blink.gif Én minden korábbi Dokinak (TB leszámítva) 6-ost adtam (PD-nek picit kevesebbet rohog.gif ), de ezek egyike sem reális, mert nem láttam őket. unsure.gif
Komolyan fent van? Na, akkor majd utánanézek a DB-nek. Már kerestem én is, csak eltűnt a netről az olasz plakát, amin az olasz cím volt és az orosz betűtípusát nem tudtam kibogarászni, úgyhogy feladtam. smileeee.gif
Cikk: hát, szombatig biztosan nem tudok írni, mert mindjárt indulnom kell a buszra, este kilenckor hazaesek, de hajnalban másnap kelek, hogy elérjem az állomáson a 6:05-ös buszt. Aztán holnap is hazaesem este kilenckor, szombaton meg az 5:45-ös járatot kell megpályáznom. blink.gif De nem panaszkodom, én választottam. biggrin.gif

Mennyire hiteles? Engem nem érdekel mennyire hiteles? Szerinted az Oscaron, Emmyn és Grammyn mennyire hiteles a zsűri szavazata? Rohadtul nem. Lefizetik őket és az nyer, akinél vastagabb a boríték, innentől kezdve engem sem érdekel, hogy mennyire hiteles. Lehet csalni, van olyan DT fan, aki 2 laptopról és 3 gépről szavaz 2 percenként minden 5-ik órában blink.gif Nem hiteles, de kit is érdekel az igazságalapja? Erről DT tudni fog. Beszéltem a régebbi bezárt DT fórum egy adminjával és érdekes dolgokat mesélt. DT mindenről tud, még RÓLUNK is blink.gif

Majd felrobbanok. Beírja a fórumra, hogy van valami, amit szeretnék megosztani veletek, de nem tehetem. Ismerősöknek elküldi (fizetett filesonic profil kell hozzá) amúgy csak mondogatja, hogy bocs, bocs nem oszthatom meg stb. Már a nem létező micsodám ki van ezzel reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif Minek mondta akkor? Baxamegaztamotherfuckinbitchhmindenségitisneki. Néha annyira utálom, hogy a britek ennyire .. reklamalo.gif grrr.gif
101 oldal 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok