Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.21. 07:59)
Szép jó reggelt mindenkinek!
Már megint kötözködnöm kell. Eleinte rám is igaz volt, de annyi szép, de bunkó és hülye pasassal hozott már össze a sors, hogy immunis lettem rájuk, és szó szerint magasról ** egy pasi külsejére. Tőlem lehet félszemű és fogatlan is, ha kedves.

Nyilván sarkítás, de részemről simán. Már nagyon régóta nem mozgat meg bennem semmit egy jóképű pasi látványa. Én akkor "fogódzok meg", ha már ismerem valamennyire a belső tulajdonságait is, addig semmi különös. Emiatt a véleményem miatt sokan furcsán néznek rám, de nem érdekel, felvállalom.
Plusz a szexet sem értem, miért kell "túlértékelni", jó dolog, jó, hogy van, de ha nem lenne, kibírnám, azt hiszem.

Én ezt a hozzáállást is megértem. Szerencsésnek mondhatom magam, mert viszonylag hamar megtaláltam az oldalbordámat és nem sok üresfejű macsót sodort utamba az élet, de az egyik barátnőmnek pont ez a baja, mondogatja nekem is, hogy milyen gyatra a választék és hogy már nem is a külsőt nézi. Imádja Paul Walkert és helyesnek tartja (ő tényleg az) és régebben azt mondta, hogy neki olyan pasi kell, mára viszont 'beéri' egy 'Keanu Reeves'-szel is. Úgy indul az éjszakába, hogy majd lesz valami, jó társaságot keres aztán vagy lesz valami, vagy nem, a szívnek pedig amúgy sem lehet parancsolni. Ha egy Johnny Depp lookalike-ba szeret bele, akkor abba szeret bele, nincs mit tenni.
Re szex. Én sem értem minek neki ilyen nagy feneket keríteni, szerintem pont azért csinálják, mert már nem tabutéma. A szex volt, van és lesz is. Nagyon szép és nagyon jó dolog, ha azzal csinálod akit szeretsz, az még jobb, ha olyannal, akit nem, akkor ott szerintem a szenvedélyen kívül más nem igen érzékelhető. A szexre szükség van, nem csak azért, hogy fent maradjunk, hanem alapból is. Úgy tűnik, hogy a papok sem bírják ki anélkül és szerintem én is meg lennék lőve, ha nem lenne. Nem lételem, de néha már tényleg kell.
Erről eszembe jut az, hogy
ami ezek szerint egy nagyon csúnyát jelent