Starity

David Tennant 4

101 oldal 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 20. 19:08 #1621
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (kericske @ 2011.09.20. 18:59)
a barátnőm -akivel az FN-t néztük- először makacsul ellenállt, na jó nem volt olyan makacs biggrin.gif  szóval ő a napszemüveges képre azt mondta mikor elküldtem neki, hogy úgy minden mellett az ajkait kell figyelni mert az a lényeg blush.gif és tényleg  drool.gif 
a brainy szemüvegét meg ha rajtam múlna sosem venné le blush.gif 
ophely: elég 'perverz' voltam??? wink.gif

Fejlődnöd kell még, használd bátrabban és választékosabban a szókincsedet, van neked olyanod, nem is kevés biggrin.gif. Ne félj ennél lényegebbretörően de ily szerényen kifejezni magad, mint pl mikor leguutoljára beszéltünk az SF harmadik epizódjának egy bizonyos jelenetéről biggrin.gif

A brainy spex engem megörjít, úgy, ahogyan van. Nálam előnyben érezheti magát az, aki szemüveges, az arc, haj után ezt nézem meg egy férfiben biggrin.gif Ha nyaktól felfelé megfelel, akkor általában nyaktól lefelé is, a felsőtest, kéz stb csak másodlagos szempont nálam biggrin.gif

A pasim szeme rossz de hiúságból nem hajlandó szemüveget hordani, pedig mondtam neki, hogy jól állna neki és szerintem az nagyon sexy egy férfin de egy 0,5-ös DT szemöldökemelésen kívül semmi más visszajelzést nem kaptam tőle rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske
2011. szeptember 20. 19:13 #1622
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (ophely88 @ 2011.09.20. 18:29)
Esküszöm, hogy nem értettem, mit akarna jelenteni az utolsó mondat, de ha azt jelenti, amire én gondolok, akkor nem véletlenül fogadtalak múltkor nővéremnek  thumbsup.gif  biggrin.gif

Szerintem azt jelenti, amire gondolsz... rohog.gif

Idézet (ophely88 @ 2011.09.20. 19:08)
Fejlődnöd kell még, használd bátrabban és választékosabban a szókincsedet, van neked olyanod, nem is kevés  biggrin.gif. Ne félj ennél lényegebbretörően de ily szerényen kifejezni magad, mint pl mikor leguutoljára beszéltünk az SF harmadik epizódjának egy bizonyos jelenetéről  biggrin.gif
A brainy spex engem megörjít, úgy, ahogyan van. Nálam előnyben érezheti magát az, aki szemüveges, az arc, haj után ezt nézem meg egy férfiben  biggrin.gif Ha nyaktól felfelé megfelel, akkor általában nyaktól lefelé is, a felsőtest, kéz stb csak másodlagos szempont nálam  biggrin.gif 
A pasim szeme rossz de hiúságból nem hajlandó szemüveget hordani, pedig mondtam neki, hogy jól állna neki és szerintem az nagyon sexy egy férfin de egy 0,5-ös DT szemöldökemelésen kívül semmi más visszajelzést nem kaptam tőle  rohog.gif

Az én párocskám is szemüveges. (minő meglepetés rohog.gif ) Viszont az utóbbi időben leszokott a hordásáról. unsure.gif Pedig egy időben mindig az orrán csücsült, de valamiért mostanában nem preferálja... unsure.gif Mondjuk én nem szólhatok egy szót sem, mert ő is a szemüveges csajokat bírja - az vagyok biggrin.gif - de én sem hordom túl gyakran. Vagyis hordom, csak nem akkor, ha vele vagyok. Plusz az új keretemet utálja, úgyhogy inkább fel sem rakom. rolleyes.gif A korábbi keretemet szereti, de az már olyan karcos pápaszem... unsure.gif
2011. szeptember 20. 19:20 #1623
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.20. 19:13)
Szerintem azt jelenti, amire gondolsz... rohog.gif

Akkor legközelebb használd a turns me on kifejezést biggrin.gif

WARNING!!! Figyelj a megfelelő szövegkörnyezetre, párod jelenlétében ne használd más nevével együtt rohog.gif WARNING

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.20. 19:13)
Az én párocskám is szemüveges. (minő meglepetés rohog.gif ) Viszont az utóbbi időben leszokott a hordásáról. unsure.gif Pedig egy időben mindig az orrán csücsült, de valamiért mostanában nem preferálja... unsure.gif Mondjuk én nem szólhatok egy szót sem, mert ő is a szemüveges csajokat bírja - az vagyok biggrin.gif - de én sem hordom túl gyakran. Vagyis hordom, csak nem akkor, ha vele vagyok. Plusz az új keretemet utálja, úgyhogy inkább fel sem rakom. rolleyes.gif A korábbi keretemet szereti, de az már olyan karcos pápaszem... unsure.gif

Nem romlik a szemetek? Nekem egyből romlana, ha nem hordanám. Rajtam mindig van, előfordul, hogy úgy fekszem le, hogy rajtam van és rendesen fáj a fejem, ha (nem este) nincs a szememen több óra hosszán keresztül unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. szeptember 20. 19:27 #1624
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Igyekszem majd rolleyes.gif

akkor csatlakoznék a szemüvegesek táborához thumbsup.gif
bár a párom nem az, de sebaj rolleyes.gif
én mondjuk állandóan hordom még a lakásban is, és nagyon zavar ha nincs rajtam. el sem tudom képzelni, hogyha valakinek kell miért nem hordja. jó mondjuk az én szemeim - 4 és -2,5. tehát nem sokat látok szemüveg nélkül. biggrin.gif
de legalább már kb. 3 éve nem romlik, de sajna ez is csak azt jelenti, hogy öregszem cray.gif

ui: sokszor elalszom szemüvegben és amikor éjszaka felébredek tiszta fura, hogy látom az órán, hogy hány óra rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow
2011. szeptember 20. 19:29 #1625
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2011.09.20. 19:20)
Akkor legközelebb használd a turns me on kifejezést  biggrin.gif 
WARNING!!! Figyelj a megfelelő szövegkörnyezetre, párod jelenlétében ne használd más nevével együtt  rohog.gif  WARNING
Nem romlik a szemetek? Nekem egyből romlana, ha nem hordanám. Rajtam mindig van, előfordul, hogy úgy fekszem le, hogy rajtam van és rendesen fáj a fejem, ha (nem este) nincs a szememen több óra hosszán keresztül unsure.gif

Igenis, értettem! *tiszteleg* rohog.gif
Az ő szemét nem tudom, nem mondta, mondja... Én meg... Hát, nem nagyon veszem észre. Tavaly 5 év kihagyás után mentem szűrésre, a szemész ki is volt akadva, hogy mi az, hogy nem járok éves kontrollra. Megnézte a szemem és megállapította, hogy nem romlott. Anyám ragaszkodott az új szemüveghez, úgyhogy felírtak egy ugyanolyan lencsét. És így lett új keretem is. Idén is voltam szűrésen, most mintha kicsit gyengébben láttam volna, bár fene tudja, a szemorvos sem tudta, hogy mit beszél. blink.gif Kitágította a pupillámat és arra jutott, hogy mégis csak jó a szemüvegem... omg.gif Tévénél, számítógépnél általában mindig rajtam van. Ha dolgozom, mindig rajtam van... rolleyes.gif smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, kericske
2011. szeptember 20. 19:41 #1626
ophely88
ophely88
time lady

Gyerekek, COC és DT elmentek néhány napja inni egyet. Két hülye _nevet.gif rohog.gif

Egy pub-ba mentek és nem volt helyük, elindultak volna kifelé, át egy másik kocsmába, de az ott dolgozók csináltak nekik egy szabad asztalt. Barátunk egy üveg rose-t rendelt, COC meg kiröhögte, hogy csak lányok isznak olyat, macsó színészek és rádiósok vörös vagy fehérbort fogyasztanak rohog.gif Kicsit jól érezte magát barátunk, nem rúgott be csak megint értetlenül beszélt. Ilyen nincs, skót létére becsiccsen egy kis rose-tól biggrin.gif (nem itta meg az összeset). COC megpróbálta utánozni a hangját és a beszédstílusát, de nem ment neki biggrin.gif rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: kericske, Sally Sparrow
2011. szeptember 20. 19:54 #1627
kericske
kericske

http://26.media.tumblr.com/tumblr_loz8j2GsQO1qg06wao1_500.jpg

nem rose, de megteszi:
http://s7.tinypic.com/16jpmcw.jpg

http://30.media.tumblr.com/tumblr_leqrpeVYll1qahmy6o1_500.jpg

no többet nem, igérem rohog.gif

ez az uccsó nem tudom miért nem jelenik meg mad.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, ophely88
2011. szeptember 20. 19:59 #1628
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Nekem is van pár hasonló. rohog.gif

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lresu4elxb1r30ejpo1_400.gif

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lrlqro64yS1r30ejpo1_500.gif

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lret4ophcE1r30ejpo1_500.gif
2 felhasználónak tetszik: kericske, ophely88
2011. szeptember 20. 20:01 #1629
kericske
kericske

úúúúúúúúújj w00t.gif
2011. szeptember 20. 20:07 #1630
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kericske @ 2011.09.20. 20:01)
úúúúúúúúújj w00t.gif

biggrin.gif Cheers! beer.gif
1 felhasználónak tetszik: kericske
2011. szeptember 20. 20:24 #1631
ophely88
ophely88
time lady

Ha már mind iszunk rohog.gif

http://img839.imageshack.us/img839/430/dtss.gif

http://img403.imageshack.us/img403/5440/dtss3.gif

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lrcfl3KuYf1ql4yido1_500.gif

Meg is van, hogy mit nézek este spiteful.gif

http://media.tumblr.com/tumblr_lquowjkS7b1qcjk35.gif

http://media.tumblr.com/tumblr_lqklrbeUhm1qc8fcj.gif

SS-t nézek nyilván cool.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske
2011. szeptember 20. 20:48 #1632
kericske
kericske

hogyaztabüdös**leborult szivarvégit!

eddig minden belépésnél boldogan néztem, hogy mennyi hozzászólás kell még a men is tom biggrin.gif milyen kitüntetéshez, erre most azt meri kiírni, hogy 1700!!(WTF) hozzászólás kell ! megbolondulok! mikor rakom azt mind össze?? blink.gif
2011. szeptember 20. 21:19 #1633
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (kericske @ 2011.09.20. 20:48)
hogyaztabüdös**leborult szivarvégit!
eddig minden belépésnél boldogan néztem, hogy mennyi hozzászólás kell még a men is tom  biggrin.gif milyen kitüntetéshez, erre most azt meri kiírni, hogy 1700!!(WTF) hozzászólás kell ! megbolondulok! mikor rakom azt mind össze?? blink.gif

Nem tudom, eltart egy kis időbe ..

Inkább a SF harmadik epizódját néztem meg és benne voltak a rózsaszín műanyag teás csészék és a set. Egyből eszembe jutott, mikor a kis Millie minden színészt meghívott a trailerébe egy rózsaszín teapartira és DT-nek jutott a legkisebb csésze, pohár és szék _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2011. szeptember 20. 21:37 #1634
MarlaSinger
MarlaSinger
új tag

StátuszDon't be sheeple!
Hozzászólás: 90
Csatolások: 22
Azonosító: 158045
Késő délutáni kis eszmecseréteket olvasván szeretnék csatlakozni azon táborhoz, mely szerint a szemüveget viselő intellektuális férfiak afféle büntetlenül, mindennemű pluszkilók fenyegető árnyéka nélkül élvezhető cukorkák a női szem számára, ráadásul kimondottan vonzó tulajdonság, ha az illetőnek némi ész is szorult csecse kis kobakjába. Azonban ne feledje senki sem:

"A külső megfog,a belső megtart,a jó szex hozzáláncol."

smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. szeptember 20. 22:25 #1635
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (MarlaSinger @ 2011.09.20. 21:37)
Késő délutáni kis eszmecseréteket olvasván szeretnék csatlakozni azon táborhoz, mely szerint a  szemüveget viselő intellektuális férfiak afféle büntetlenül, mindennemű pluszkilók fenyegető árnyéka nélkül élvezhető cukorkák a női szem számára, ráadásul kimondottan vonzó tulajdonság, ha az illetőnek némi ész is szorult csecse kis kobakjába. Azonban ne feledje senki sem: 
"A külső megfog,a belső megtart,a jó szex hozzáláncol."
smileeee.gif

Ismét egy bölcs gondolat. Hová is lennénk nélküled drágám? smileeee.gif

Forog a BBC dráma, úgy tűnik, hogy keresztbe kasul, egyszerre forgatnak két részt blink.gif
2011. szeptember 21. 07:59 #1636
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Szép jó reggelt mindenkinek! biggrin.gif

Idézet (MarlaSinger @ 2011.09.20. 21:37)
"A külső megfog, a belső megtart, a jó szex hozzáláncol." smileeee.gif

Már megint kötözködnöm kell. Eleinte rám is igaz volt, de annyi szép, de bunkó és hülye pasassal hozott már össze a sors, hogy immunis lettem rájuk, és szó szerint magasról ** egy pasi külsejére. Tőlem lehet félszemű és fogatlan is, ha kedves. biggrin.gif Nyilván sarkítás, de részemről simán. Már nagyon régóta nem mozgat meg bennem semmit egy jóképű pasi látványa. Én akkor "fogódzok meg", ha már ismerem valamennyire a belső tulajdonságait is, addig semmi különös. Emiatt a véleményem miatt sokan furcsán néznek rám, de nem érdekel, felvállalom. rolleyes.gif
Plusz a szexet sem értem, miért kell "túlértékelni", jó dolog, jó, hogy van, de ha nem lenne, kibírnám, azt hiszem. laugh.gif
2011. szeptember 21. 08:04 #1637
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.21. 07:59)
Már megint kötözködnöm kell. Eleinte rám is igaz volt, de annyi szép, de bunkó és hülye pasassal hozott már össze a sors, hogy immunis lettem rájuk, és szó szerint magasról ** egy pasi külsejére. Tőlem lehet félszemű és fogatlan is, ha kedves. biggrin.gif Nyilván sarkítás, de részemről simán. Már nagyon régóta nem mozgat meg bennem semmit egy jóképű pasi látványa. Én akkor "fogódzok meg", ha már ismerem valamennyire a belső tulajdonságait is, addig semmi különös. Emiatt a véleményem miatt sokan furcsán néznek rám, de nem érdekel, felvállalom. rolleyes.gif
Plusz a szexet sem értem, miért kell "túlértékelni", jó dolog, jó, hogy van, de ha nem lenne, kibírnám, azt hiszem. laugh.gif

http://30.media.tumblr.com/tumblr_lrrstudHtx1r30ejpo1_250.gif
(Barátunk is véleményt nyilvánít roppant 'különc' megnyilvánulásomról, ugyanakkor fogadjátok sok szeretettel a képet. rohog.gif )
2011. szeptember 21. 08:18 #1638
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.21. 07:59)
Szép jó reggelt mindenkinek! biggrin.gif 

Én ezt a hozzáállást is megértem. Szerencsésnek mondhatom magam, mert viszonylag hamar megtaláltam az oldalbordámat és nem sok üresfejű macsót sodort utamba az élet, de az egyik barátnőmnek pont ez a baja, mondogatja nekem is, hogy milyen gyatra a választék és hogy már nem is a külsőt nézi. Imádja Paul Walkert és helyesnek tartja (ő tényleg az) és régebben azt mondta, hogy neki olyan pasi kell, mára viszont 'beéri' egy 'Keanu Reeves'-szel is. Úgy indul az éjszakába, hogy majd lesz valami, jó társaságot keres aztán vagy lesz valami, vagy nem, a szívnek pedig amúgy sem lehet parancsolni. Ha egy Johnny Depp lookalike-ba szeret bele, akkor abba szeret bele, nincs mit tenni.

Re szex. Én sem értem minek neki ilyen nagy feneket keríteni, szerintem pont azért csinálják, mert már nem tabutéma. A szex volt, van és lesz is. Nagyon szép és nagyon jó dolog, ha azzal csinálod akit szeretsz, az még jobb, ha olyannal, akit nem, akkor ott szerintem a szenvedélyen kívül más nem igen érzékelhető. A szexre szükség van, nem csak azért, hogy fent maradjunk, hanem alapból is. Úgy tűnik, hogy a papok sem bírják ki anélkül és szerintem én is meg lennék lőve, ha nem lenne. Nem lételem, de néha már tényleg kell.

Erről eszembe jut az, hogy

http://media.tumblr.com/tumblr_lquowjkS7b1qcjk35.gif

ami ezek szerint egy nagyon csúnyát jelent rohog.gif biggrin.gif
2011. szeptember 21. 13:07 #1639
ophely88
ophely88
time lady

Jó napot everyone, hol van mindenki? rohog.gif

http://media.tumblr.com/tumblr_lqzlt4gJPx1qjvfgc.gif
2011. szeptember 21. 13:11 #1640
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Én itt vagyok, éppen táplálkozom, de rohangálnom, pakolnom és telefont felkapkodnom kell, még arra sincs időm, hogy egyek. dry.gif Illetve most éppen bekaptam pár falatot, de kicsit bosszantó, hogy részletekben vagyok ugráltatva, mert mi lenne, ha egyszer alaposan végiggondolná az illető és aztán kérne.?! dry.gif Ráadásul már egy hónapja itt van nálam minden, volt is fent, de csak most jut eszébe, darabonként, hogy ja, ez is kell, meg az is... reklamalo.gif
101 oldal 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok